úterý 27. října 2020

MŮJ WISH LIST 2020/21....💄😇👍



Ahoj, ahoj, 

přeji krásné úterý,  a vítám Tě u nového článku, který bude trochu neobvyklý a vznikl zcela spontánně. 

A tímto článkem bych také ráda připomněla narozeniny mého blogu, na které jsem podruhé za sebou naprosto zapomněla. Blog jsem si založila 4. října 2014, čili letos oslavil pomyslné šesté narozeniny. Jak já toto mohu vypustit z hlavu a podruhé za sebou, nechápu, přitom na blogu jsem stále..., no nejsem to já zamilovaná a tím pádem tolik zapomnětlivá. 🙃😻👍

Při sledování jednoho beauty videa jsem si řekla, že bych si mohla sepsat takový pomyslný seznam věcí, produktů a konkrétních statků (čili produktů-věcí, které jsou určeny k uspokojení konkrétní potřeby = definice v ekonomii) na to kladu velký důraz, které bych si přála, které by mi udělaly radost. 

Protože to, co bych si nejvíce přála a po čem mé "srdce a duše" prahne nejvíce je najít HARMONII,  POKORU a ŠTĚSTÍ!!! 


Zde jsem si sepsala takové malé seznamy, WISH LISTY rozdělené do čtyř kategorií. Jsou tam produkty, které by mi momentálně, nebo výhledově v horizontu dvou let dopředu udělali radost, službu. Byla by to buď to dobrá investice a nebo prima dárek. 


Jdeme tedy na to:🙃👍🖤


 Xmas wish list 2020 


Značku The Ordinary bych moc ráda vyzkoušela, jedna proto, že je velmi chválená a také cenově dostupná. Např. jejich hyaluronové sérum či s vitamínem C by jisté mě pleti slušelo a udělalo jí dobře. ☺

Hned dva produkty a to anti - aging séra s vitaminem C a retinolem jsem si pořídila koncem března 2021. 


Loccitane  adventní kalendář. Ano není z nejlevějších, ale jeho obsah mě nikdy nezklamal a produkty značky Loccitane patří mezi mé z nejoblíbenějších. ☺

Dárek k svátku byl velké překvapení. M. mi daroval tento skvělý adventní kalendář pro rok 2021, čili splněno již koncem listopadu 2020. 


nebo Sephora - adventní kalendář, ten by nebylo "špatné" vyzkoušet. Protože co je má zkušenost s produkty značky Sephora, stálo by za to ozkoušet jich co nejvíce. 



Nezbytný wish list 2020/2021

Lékařský odborný zákrok v oblasti mého chrupu, což bude čítat nemalé finanční výdaje, na které si spořím!!!!



Reálný wish list, někdy, třeba výhledově...

Chanel Chance - EDP. Značku Chanel mám velmi ráda, jsou to asi mé nejoblíbenější parfémy, takové ty, které si nepořizujete běžně a také si je užíváte. ♥ Chanel Chance jsem měla poprvé v roce 2003, což je opravdu dlouho. 



The Body Shop - body butter, jsou jedny z nejlepších tělových másel, které jsem vyzkoušela. Krásně hydratují, mají skvělé limitky, které mě obzvláště v adventním období baví. 



Esthée Lauder / The Ordinary - skin care set. Pečující kosmetiky není nikdy dost, jak se tak říká a značku EL mám vyzkoušenou a téměř všechny produkty dělají mé pleti dobře. 


Clinique POP rtěnka 

Skvělá hydratační a přitom skvěle držící rtěnka! 



To Faced - mascara Better than sex je asi Top řasenka, kterou ráda používám a pravidelně se k ní vracím. Toto je navíc velmi výhodný set. I když já mám v poslední době asi mnohem raději miniatury, které tak rychle nevysychají. 


Koncem března 2021 jsem udělala objednávky na Sepohoře, kde byla i voděodolná verze báječné mascary Better than sex. 

Benefit - blush set. Benefit a pudrové produkty na pleť jsou jedny z nejlepších. Nějaká paletka, kde máte vše potřebné by byla skvělá, už nějakou dobu "bych si ji přála", ale zatím mě nenapadlo si ji pořídit. 


Urban decay  make-up. Ano tak nějaký make-up od UD bych ráda na základě skvělých recenzí vyzkoušela. Zvláště pak na zimu by nějaký hydratační / plně krycí byl moc fajn. 



Marc Jacob - make-up. Ano, o tomto make-upu jsem již v loňském roce mluvila a dokonce uvažovala, že si ho přes jednu známou z Asie objednám, ale nakonec zůstalo jen u myšlenky - přání. 



Méně reálný wish list 

Botox - čelo = v mém případě naprosto nezbytnost a už jsem dávno na něj měla pravidelně chodit, jenže. Trochu vám k tomu povím. Ke svým 35tým narozeninám (čili na jaře 2019) jsem dárkem dostala ošetření, byla objednaná, ale díky nepříznivé pracovní a osobní vytíženosti a mému nedobrému psych. stavu jsem byla nucena to vše zastavit a odložit zákrok, který jsem poté vyměnila za běžné kosmetické ošetření pleti. Takže asi tak. 

Högel botičky, neznám lepší společenské boty, než této značky! 

Gino Rossi - je další značka společenských bot či v mém případě lépe asi balerýnek, kterou bych ráda vyzkoušela, protože kamarádka si je velmi chválí a přirovnává je právě ke značce Högel. 

Koncem března 2021 jsem si udělala radost a za výhru z losu si pořídila (mimo jiné) na e-shopu e-obuv můj první pár Gino Rossi. Béžové, kožené, klasické, tuze pohodlné "polobotky" 


Tous - náušnice a náhrdelník by se mi tuze hodily. Protože mám již prstýnek a náramek, bylo by to moc pěkné sladění. 


Ano, vím je to taková naprosto běžná malichernost, ale udělala by mi velkou radost! Rozhodně větší, než šperk Tous. 

Calvin Klein - batůžek. Tak ten jsem si vyhlídla zcela náhodou v létě, když jsem s kamarádkou Kriss procházela okolo prodejny se zavazadly a různými bags. Dokonce jsme na něj koukali i s M.

Rovněž konec března 2021, batůžek odškrtnut, ale nakonec jsem si nevybrala značku CK, ale do důkladném zvážení, všech pro a proti si vybrala mou oblíbenou značku Longchamp. 



Prada - kabelka / brýle 

u této položky, nebo přání je to spojené s takovým "snem". Chtěla bych doslova nakráčet do Pařížské ulice v Praze, vejít do butiku Prada a vybrat si menší kabelku se šátkem či sluneční brýle. Samozřejmě ideálně oboje, ale největší potěšení, či doslova slast nastává v okamžiku platby za vybrané zboží. Připravuji si platební kartu a s vědomím sebejistoty, jisté hrdosti sama na sebe si svou "životní" kabelku a kamarádku kupuji, za peníze, které jsem si sama vydělala, ušetřila či udělala úspěšný obchod např. za focení či jinou mou aktivitu. 



Ano je to sen vím, ale snít je pěkné a kdo nesní je hodně ochuzen si myslím. Navíc, jak já s oblibou říkám, papír snese vše! I když taková různá vyznání, těch se člověk nemůže snad nikdy nabažit a já osobně je ráda píši. ♥



Prada - kabelka / brýle . Ďábel nosí Pradu, ne to opravdu ne. Značku Prada mám spojenou se svou bývalou kolegyní Pétou, se kterou jsme hodně modu a kosmetiku probíraly. 
Prostě Prada je taková "má" vysněná značka, celkem i dostupnějšího ražení. 
Brýle jsou snad běžnou součástí každého, navíc tyto jsou tolik stylové a jejich kolekce jsou velmi tématické. 


Tak to jsou taková má malá "neskromná" a přitom reálná přání, sny a radosti. Protože kdo nesní, ochuzuje svou duši. Já mám navíc velmi bujnou a velkou představivost, protože jsem kreativní člověk s uměleckým cítěním. Sebechvála nebo sebepoznání...👍🙃🖤. 

No a jaké přání jsou Ty Vaše?
Máš nějaké své "vysněné" nedostupné a přitom dostupné produkty, či zážitky, po kterých Tvé srdce prahne?

Moc Ti děkuji za přízeň tohoto blogu a speciálně za tento příspěvek, který pro mne tak trochu speciální. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A.




18 komentářů:

  1. Tak v prvom rade všetko najlepšie k výročiu blogu. Pekná doba :-)
    Wishlist velmi pekný... Chanel CHance - moj najoblubenejši parfem, ktorý používam už 7 rokov s menšími prestávkami, ale vždy sa k nemu vrátim.
    Okuliare mám tiež na wishliste... a akurát nedávno som si vyškrtla z neho tašku Calvin Klein :-)
    Wishlisty si treba robit, lebo želania sa plnia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzí, nevím proč, ale pořád mi "padáš do spamu" ☺. Děkuji moc, tak to se shodujeme pěkně, Chanel, CK mám také kabelku a peněženku, ale není nad jejich spodní prádlo ... 👍. Krásný den na Slovensko přeji. ♥

      Vymazat
  2. Každý rok si říkám, že si také nějaké kosmetický adventní kalendář pořídím, ale vždycky odolám. Mám docela velké zásoby, tak aspoň ušetřím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dobře děláš, já jsem hrozný shopaholic 🙃, spíš jsou to taková má "přání". Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Krásny wishlist! :) Tiež premýšľam, že si zaobstarám aj na tento rok nejaký kozmetický adventný kalendár :) A tú voňavku od Chanelu by som tiež rada vyskúšala :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc, opět mě to moc potěšilo! ☺ Chanelem snad nešlápneš nikdy vedle 👍👌🖤. Pokud budeš objednávat, tak doporučuji opravdu ověřený e-shop, mám dvě špatné zkušenosti a není to malá investice a o to více mě to pak mrzelo/bolelo. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  4. Nádherný wishlist, přeji ti, aby se ti z něj toho co nejvíce splnilo :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domi, moc děkuji, to mě potěšilo. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat
  5. Taky jsem si přála adventní kalendář a nakonec jsem si přání splnila. Jen vždy vybírám z těch levnějších. Za ty dražší se mi nechce dávat tolik peněz. Jinak přeji aby se ti ten wishlist aspoň z poloviny vyplnil.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, adventní kalendáře jsou skvělými dárky třeba, nyní je jich na trhu opravdu velká spousta, což je radost vybírat. Sama ještě nevím, který to bude ☺. Pěkný den a děkuji moc.

      Vymazat
  6. The Ordinary za sebe mohu doporučit, za poslední roky produkty, které kupuji znovu a znovu!

    A jinak Chanel parfém je podle mě dobrá investice, můj oblíbený je nr. 5 a je krásný, hodně zvláštní, ale i dlouho vydrží. Too Faced mám ráda, i jejich Better than sex řasenku, ale ještě lepší jsou za mě řasenky od Lancome, nejlepší, jaké jsem kdy měla, i miniaturky vydrží hrozně dlouho, taky doufám, že mi je letos Ježíšek zase nadělí :D

    Jinak Prada je i má oblíbená značka. Před třemi lety jsem si u nich v butiku v Londýně koupila svou vysněnou peněženku a byl to opravdu zážitek, miluju ji dodnes. Předloni jsem zas pod stromkem našla kryt na telefon ve stejné barvě jako peněženka, ale tam musím říct, že kvalita nic moc a už znovu nekoupím. No a loni jsem tam našla cateye sluneční brýle a ty zas mohu doporučit, jsou nádherným kouskem a letos jsem ani jiné nenosila :D Na kabelku si také jednou brousím zuby, tak uvidíme :) Snad se ti to brzy vyplní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc za doporučení, krásný a sdílný komentář. Pradou snad člověk nešlápne - neudělá chybu. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
  7. Ahoj Eri,
    uvědomila jsem si, že jsem taky nějak vynechala blogové narozeniny, píšu už od dubna 2013 - nějak to uteklo:-) Wishlist jsem si nepsala už několik let a je to vlastně škoda. Líbí se mi ten tvůj. Měla jsem několik produktů od Estée Lauder a byla jsem moc spokojená. Ty kabelky Prada, které sis vybrala, jsou opravdu hezké. Doufám, že se ti povede si co nejdříve co nejvíce přání vypnit, určitě si to všechno zasloužíš:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tak to gratuluji k dlouhým a krásným sedmým narozeninám Tvého blogu!!! ☺ Ano, skin care od EL mi právě velmi sedí a ráda bych se k ní sem tam vrátila. Krásný den a ještě jednou moc děkuji. ♥

      Vymazat
  8. Já mám přání cestovatelské - hory v Gruzii (dokonce mám vybranou cestovku a asi tři varianty zájezdů spojených s turistikou). Uvažujeme o nich už pár let, bojím se, že už na to za chvíli nebudu mít fyzičku :(.
    Tobě přeju, ať se ti aspoň nějaká přání vyplní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je ale krásné přání, určitě se Ti brzy splní!! O fyzičku bych se nebála!! ☺♥

      Vymazat
  9. Ó to jsou krásný věci co si přeješ! Líbila by se mi nějaká kvalitní kožená kabelka, a ty lodičky vypadají super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucí, děkuji, děkuji. Ještě mě oslovily dva nové parfémy, které plánuji dát do takového pokračování mého wish listu. ☺ Koženou kabelku mám po pravdě jednu a jsem spokojená, je to držák! ☺ Krásný den přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...