středa 28. října 2020

#Recenze - Eveline cosmetics - Kolagenové Zpevňující tělové mléko

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný sváteční den, a vítám Tě u dnešní recenze na Kolagenové Zpevňující tělové mléko značky Eveline, které jsem pořídila v Lidlu. 
Od této značky jsem zde nedávno měla skvělou micelární vodu a ni u tohoto produktu tomu nebude jinak. 


Tělové mléko je příjemné, není příliš mastné, konzistence je krémová, parfemace jemná a příjemná mému nosu. 
Krém se dobře díky praktické pumpičce aplikuje, rychle a snadno se vstřebává a roztírá. 
Mléko používám po každém sprchování / vaně a pokožku mi vyživí, zjemní a zanechá jemnou a hladkou. 


Produkt je v plastovém balení  o objemu 350 ml - a cenově se pohybuje mezi 140 - 160,- Kč na e-shopu, což je doporučená cena. Já jsem platila v Lidlu cca 120,- Kč, protože mléko bylo v nějaké letní akci. ☺


Jak jsem psala, balení je plastové s praktickou a plně funkční pumpičkou, což mám ráda. Modrý obal je pěkný, jen lícová etiketa mi přijde trochu "přeplácaná" a působí chaoticky, pro mne je tam příliš mnoho informací a textu, ale to je pouze můj postřeh a pohled. 


Mě tělové mléko vyhovuje, protože dobře hydratuje, rychle se vsakuje, nanášení je díky pumpičce velice praktické a snadné. Když bych produkt měla celkově zhodnotit, tak dávám určitě své kladné doporučení a jelikož tato řada nabízí další produkty na tělo, tak se po nich výhledově ráda podívám. 


Kolagenové Zpevňující tělové mléko - oficiální popis produktu:


Intenzivně zvlhčující tělové mléko Eveline Mikrobiome Protection chrání přirozenou bakteriální flóru pokožky, to je mikrobiom. Nezapomeňte, že váš mikrobiom je jedinečný jako otisk prstu, působí jako ochranný štít a udržuje pokožku v dobrém stavu, udržuje její krásu.

Vybraná prebiotika a probiotika v kombinaci s intenzivně vyhlazující Matrixyl TM a kyselinou hyaluronovou jsou nejúčinnější dávkou dlouhodobé hydratace pro suchou a dehydratovanou pokožku. Obohacení receptu o ingredience, jako jsou: avokádový olej, vitamín E, d-panthenol, ovesné mléko, allantoin a komplex aminokyselin, učinilo z tělového balzámu více výživný obal, který vyrovnává mikrobiomy pokožky.

Účinky po použití:
hluboce hydratovaná pokožka
okamžitá úleva napnuté pokožce
ochrana proti suchosti a drsnosti


Znáš tuto kosmetickou značku, případně jaké tělové krémy ráda používáš? Já jsem velký spotřebitel tělové kosmetiky, tak se ráda nechám inspirovat. 

Každopádně Ti moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si vážím a moc mě těší. ♥


Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



11 komentářů:

  1. O značce ani tomto mléku jsem zatím neslyšela, ale podle popisu to vypadá na fajn produkt. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vřele doporučuji podívat se. Mě vyhovuje, zvláště pak v tomto období, kdy hydrataci potřebuji o to více. ☺

      Vymazat
  2. Já teď používám tělový krém od Balei a v zásobě mám ještě krém od YR. Obojí je s nádhernou vůní vanilky. Ale ani tento krém nevypadá špatně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, naprosto chápu, vanilka je ideální pro toto období. Také něco v zásobách od Balea mám, tuším, že je to jedna z jejich limitek = tělová emulze. Krásný večer přeji. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj,
    túto kozmetiku nepoznám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá AĎko, mají e-shop, ale u nás je v Lidlu a v Teta drogérii. Opravdu mi vyhovuje, poměr - cena - kvalita opravdu paráda. Hutné tělové mléko, jako je toto vřele doporučuji. ☺ Krásný večer přeji.

      Vymazat
  4. Fantastic post! Kisses ...Dilek .

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Eri, já jsem před časem začala konečně taky pořádně mazat a teď mi docela narostla spotřeba tělových mlék a krémů. Dokonce si je už i sama kupuji. Zrovna jsem dodělala tělové mléko se sedmikráskou z Manufaktury a byla jsem s ním moc spokojená. Už jsem o něm psala i recenzi na blogu. Myslím, že mám doma ještě jedno malé balení Rituals tělového krému a pak budu muset vyrazit na nákupy. Tvoje recenze se mi tedy hodí, mléko od Eveline mě zaujalo:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, jak píšeš, když se člověk začne mazat skutečně pravidelně, tak spotřeba roste. Toto tělové mléko je sice málo známé, ale mě sedlo, stejně tak i micelárka od této značky je znamenitá. Sedmikráskovou řadu na Tvém blogu jsem zaregistrovala a hodně mě oslovil krém. Na léto mi plně vyhovují třeba tělové emulze Balea z různých limitek a od Isany mám z loňska tělové mléko, které je naprosto parádní (kokos, hutné, dobře výživné a za málo peněz). Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat
  6. Eri, já tuhle značku v Lidlu zatím nezaznamenala (ale je fakt, že tam chodím jen občas). Ale recenze zní každopádně zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vřele doporučuji, když bude v Lidlu podívat se. Zatím jsem měla dva produkty a oba jsou super!! ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...