pondělí 19. října 2020

#Natáčky - aneb SPÁSA pro mé vlasy

 
AHOJ,AHOJ,
přeji krásné pondělí, a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze, nebo mého SUPER OBJEVU A TIPU, na snadnou, rychlou a velmi efektivní úpravu vlasů. 

Já celkově úpravě svých vlasů příliš péče nedám, jelikož to jednak neumím a také mne nějaké kulmování a žehlení po pravdě nebaví a bralo by mi to i čas. 



Na tyto pěnové SUPER NATÁČKY jsem narazila ve videu VeruLife, za což jí patří velký dík a také za rady, které mi k tomu na IG dala. ☺♥


149,- Kč mne vyšlo toto balení v DMku, k dostání jsou i v Rossmannu, co vím. 

V balení najdete 12 ks pěnových natáček, které mým potřebám, mé délce vlasů a hustotě plně vyhovují. 👍

Natáčky jsem nanesla - prostě nandala, namotala na suché vlasy, jak druhý den po umytí, kdy byly ještě takové více lesklé a těžké, tak i čtvrtý den po mycím cyklu a oba způsoby skvěle fungují. 

Namotám na své středně dlouhé vlasy (dle fotek asi víte, že mám vlasy melírované, čili suché v koncích a dlouhé tak pod lopatky). Namotané natáčky nechám přes noc na vlasech a ráno či dopoledne pohodlně sundám. 


Jelikož jsou natáčky dostatečně měkké, spí se v nich naprosto pohodlně, toho se nemusíš vůbec obávat, že by Ti při spaní nějak vadily či překážely. 

Natáčky jsou měkké, příjemné, dostatečně dlouhé. Odendám - připravím si pramen, který chci namotat. Osvědčilo se mi začínat od zadních pramenů, které nemám melírované a nejsou tedy nijak zatížené a poškozené, čili jsou mnohem těžší a je potřeba pro tuto část mých vlasů více natáček, abych docílila rovnoměrného natočení. 


12 ks natáček mi krásně a řekla bych i akorát plně vystačí pro mou hustotu vlasů a i délku. 

Ráno jemně a snadno sundám, prsty, nebo hřebenem se širšími zuby pročešu, já nelakuji, nelakuji, netuším téměř nikdy, i když tyto produkty doma mám. 

Nechám vlasy pročesané, dle potřeby stáhnu do culíku či copu. 


Nelekejte se prvotního objemu, prvotního až "afro" vzhledu, to je jen objem, který si lehne. 

Vlnky se krásně sjednotí a lehnou si do přirozených kadeří, hlavně svou přirozenou tendencí a také vahou. 

U obličeje mám vlasy kratší a také více poškozené, čili jsou rychleji a také více natočené, takže ty stahuji do culíku, jako první. 


Jak jsem říkala, mým vlasů dodají krásný a přirozený vzhled žádaných vlnek, které mi vydrží určitě krásně celý den, ale i ten následující, záleží, jak moc s vlasy manipuluji. 


Jen ještě zmíním, že mne se vlasy přirozeně trochu vlní, což občas vidíte na IG když zmoknu. ☺ Ale díky délce, váze a hustotě vlasů se mi přirozené vlnky dlouho neudrží a spíš jsou rovné. 

Závěrem asi tolik, že já jsem objevila naprosto SKVĚLÝ, SNADNÝ A PLNĚ EFEKTIVNÍ způsob úpravy mých vlasů. 

♥♥♥


No a mne by zajímalo, jak upravuješ své vlasy Ty? Budu moc ráda za osvědčené způsoby či produkty. 

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den.

papa E. A. 

2 komentáře:

  1. Já mám polodlouhé míkádo, aktuálně si nechávám dorůst ofinu na délku ostatních vlasů. Nedělá s vlasy skoro nic - po umytí lehce vyfénuji v předklonu (trochu se tím zvednou od hlavy) a nechám doschnout. Většinou taky nelakuji. Po vlnách jsem nikdy netoužila, takže natáčky nepoužívám a snad jsem je ani nikdy neměla. Ale tobě udělaly vlny fakt pěkné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, ofinu bych taky potřebovala, aby mi zakryla vrásky. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...