neděle 18. října 2020

#Recenze - I♥Makeup - konturovací trio


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli, a vítám Tě u dnešního příspěvku, u dnešní recenze, kterou bych ještě před nedávnem neřekla, že napíšu. Ano, člověk občas změní názor, protože člověk jako takový, nebo alespoń já se stále vyvíjím, objevuji, dostávám, občas i stagnuji..... 👍😇🖤.


Jde o značku Make-up Revolution London a její odnože. Když tato značka přišla na náš trh, troufám si říct, že to bylo v roce 2015 tak jsem si nějaké produkty pořídila. Postupně jsem je darovala z toho důvodu, že se neztotožňuji s tím, aby značka kopírovala jiné produkty, které jsou téměř "identické". 
Možná i protože uteklo pár let a na e-shopu Elnino jsem věděla, že nějakou levnou konturovací paletku seženu, takovou která se mi bude hodit do kabelky, výběr padl na tuto. 




Paletka od značky I♥ make-up mne vyšla na krásných cca 130,- Kč, což je naprosto úžasná cena, která se vyrovná té nejlevnější drogérkové značce. 


K paletce se mi nejvíce osvědčilo používat tyto dva štětce, na preciznější bronzování / konturování M 57 od PLH a růžový RT používám na tvářenku, ale dá se s ním dobře nanést i bronzer či rozjasňovač. 👍


Paletka obsahuje tři pudrové produkty: BRONZER, TVÁŘENKU a ROZJASŇOVAČ. 
Paletka je v celkem běžném plastovém - černém obalu a obsahuje poměrně velké zrcátko. 
V nabídce je vícero variant, ale já jsem vsadila na klasiku, čili zlatou střední cestu a vzala MEDIUM. 

Aktuální stav při pravidelném používání...


Pudrové produkty váží celkem 11 g, to jsem zapomněla poznamenat. 
Paletka práší, ano práší, je to celkem pochopitelné a já jsem to jednak věděla, nebo si to respektive pamatovala a dalo by se to i očekávat od takto cenově dostupného produktu. 



Pigmentace je tak střední, ale rozhodně vyšší a lepší než třeba u paletky od NYX, kterou jsem zde nyní recenzovala. 
Struktura pudrových produktů není vůbec špatná, nejsou suché, ani máslovité, pohybují se tak někde mezi, což mi vyhovuje! 


Rozjasňovač má studenější - narůžovělý podtón, tvářenka je krásně růžová a šťavnatá a nejvíce mi asi sedí bronzer, který má teplý a naoranžovělý podtón. 

S produkty se mi dobře pracuje, udělají co mají, co slibují a na nic si nehrají. 
Hodí se na denní běžné líčení, tak i pro rychlou úpravu v průběhu dne. 

Za mne je to MOC FAJN PRODUKT, který nyní používám často, ráda a dělá mi dobrou službu. 


Tento produkt mě o svých kvalitách a výhodách plně přesvědčil. Nevím, jestli si v blízké budoucnosti plánuji pořídit nějaký další produkt této značky, ale ale jsem ráda, že jsem přehodnotila svůj názor na MRL, jako celek. ☺

A co Ty říkáš na tuto značku? Máš nějaké oblíbené produkty?

Moc Ti děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



 

10 komentářů:

  1. Paletka vypadá hodně dobře. Já používám jen tvářenku a rozjasňovač. Vyzážistka mi řekla, že takové to konturování hnědou je jen na videa či do televize, na běžné nošení je to prý děs. :-D a od té doby nekonturuji. A i mi to vyhovuje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no vidíš, mě se právě to bronzování a takové to zahřátí či vydefinování tvaru obličeje opravdu líbí, tím ale vůbec netvrdím, že to umím a že mi to sluší. 👍🙃 Pěkný den.

      Vymazat
  2. Nevybavuji si, že bych od této značky někdy něco měla. A přiznám se, že vůbec nepoužívám ani tvářenku, ani rozjasňovač ani bronzer. Asi bych se tím ani neuměla nalíčit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, MR se dá sehnat v Rossmannu a nyní i v DMku. Klidně můžeš kouknout, hodně oblíbené jsou paletky očních stínů, ale chápu, že např. toto trio není pro každého. Pěkný den přeji. ☺

      Vymazat
  3. Osobně nejsem moc velký příznivce makeupu, ale tento odstín vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, medium mi přišlo, jako nejvhodnější varianta, zvláště když jsem nakupovala přes e-shop a trefila jsem se. ☺Pěkný den přeji!

      Vymazat
  4. Já mám tuhle značku moc ráda. Nejvíce jsem si oblíbila oční stíny, ale ani tahle paletka nevypadá špatně, i když dost práší. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já poslední dobou téměř oční stíny, jako takové nepoužívám, prostě si vystačím např. s takovýmto triem ☺, ale pudrové produkty od MR jsou moc fajn.

      Vymazat
  5. Já měla podobné trio od Gabrielly Salvete a musím říct, že za ty peníze mi skvěle posloužilo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já měla na jaře takové super trio od GS, ale svou šikovností jsem ho 2x rozbila, mezi tím Alpou opravila, ale vše se nakonec stejnak vydrolilo. Njn. toto zatím drží. Jinak je opravdu moc fajn! ☺ Prima den.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...