neděle 4. října 2020

#Recenze - Cien tělový krém s mandlovým olejem

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli a vítám Tě u dnešní recenze. Tento hutný tělový krém značky Cien s mandlovým olejem jsem si pořídila celkem nedávno a spíš tak na zkoušku. Netušila jsem, že i moje dvě kamarádky ho používají a to prý i na tří leté dítě. 


Krém je v 500 ml balení, takže je obří, stojí cca 60,- Kč, takže srovnatelně jako třeba Balea. Jsem moc ráda, že jsem si vzala tuto hutnější variantu DRY SKIN, která je opravdu výživná, krém je hutný a skutečně extra výživný. 


Tušila jsem, že parfemace bude podobná přípravků, které mne osobně připomínají vůni dětství. Je taková řekla bych lehce pudrová, jemná a čistá. 
Konzistence je skutečně velmi hutná, takže se hodí pro extra suchou pokožku, ideálně třeba na zimu, na hory by byl také skvělý. 
Jak jsem zmínila, kamarádka tímto krémem maže své tří leté dítko a naprostá spokojenost. 


Kdo nemá rád hutné krémy, tak to zřejmě nebude jeho šálek kávy, ale mě NÁRAMNĚ VYHOVUJE. 
Je v něm cítit olejová složka, která skvěle pokožku hydratuje na dlouhou dobu, ale já krém používám denně, protože jsem tak zvyklá. Možná bych ho, co do konzistence přirovnala k tělovému máslu, tak moc - příjemně je hutný a výživný!
Nevýhoda dalo by se říci je to, že se méně snadno roztírá a chvilku trvá, než se vsákne do pokožky, takže je potřeba s tímto počítat. 


Mou pokožku zanechá krásně jemnou, hebkou a vláčnou, dokonce zjemní okolí loktů, která mívám sušší. Parfemace mne vyhovuje, s konzistencí jsem spokojená a téměř vůbec neubývá. 
Jen co by bylo možná praktičtější, aby produkt nebyl v "láhvi", ale v kelímku či kalíšku, lépe by všechen produkt dostal ven a nezůstaly tak ztráty. 


Mohu potvrdit, že je to skutečně VYSOCE HYDRATAČNÍ TĚLOVÝ KRÉM, který zanechá pokožku krásně jemnou, hebkou a hydratovanou na dlouhou dobu. Dokonce ho občas použiji, jako krém na ruce a také velká spokojenost. 
Navíc přihlédnu-li k ceně, není naprosto co řešit. Krém si rozhodně pořídím znovu, protože JSEM S NÍM VELMI SPOKOJENÁ. 


Cien za mne nezklamal a proto mohu tento produkt jen a jen doporučit. 

A jakou hydrataci své pokožce dopřáváš Ty v tomto období? 

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, která mne velice těší. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A.

6 komentářů:

  1. Úplně vím, o jaké parfemaci mluvíš! :) taky ji mám ráda! :) Už od několika holek jsem slyšela, že Cien má skvělé výrobky, taky bych je mohla vyzkoušet :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tento výrobek mě opravdu velmi mile překvapil. Dokonalá - hutná, výživná a přitom nemastná hydratace, za neskutečně dostupnou cenu!! Opravdu velká spokojenost. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  2. Jeden z mála tělových krémů, které ráda používám :-)

    Blog - Hevi a Luci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ☺, no tak to je super. Já tělové krémy, mléka, másla a všelijaké emulze můžu. ☺ Prima den přeji.

      Vymazat
  3. Já věci z lidlovské řady Cien docela používám, ale tohle mléko by pro mne asi nebylo. Mám ráda spíš tekutější mléka, ne tak hutná a hlavně se musí dobře roztírat i vstřebávat. A taky preferuji menší balení, zrovna tělová mléka ráda prostřídám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, naprosto chápu. Tak to vřele doporučuji Balea tělové emulze. Jsou lehké, přitom dobře hydratují, mají stálou nabídku a pak skvělé limitky. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...