úterý 6. října 2020

#ShoppingTime No. 32

 AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy. Tento týden bude vícero nákupů, abych dohnala své "resty". ☺
 Začnu tím, že jsme s M. navštívili OC Chodov (což je pro nás krapet z ruky), ale musím konstatovat, že jsme si takový shopping day opravdu užili a až budou další slevy a akce v M. oblíbeném obchodě Peek & Cloppenburg, určitě znovu Chodov navštívíme. 


Já jsem si toho příliš nepořídila, ale něco málo přeci. 
Balea tělový - sprchový peeling z jejich limitky k výročí 25 ti let a v lékárně oční kapky. 


Jelikož už jsem doma neměla žádné vosky a zahlédla jsem krámek YC, bylo jasné, že si nějaké odnesu. 
Vybrala jsem si "pouze" tyto čtyři a jsem ráda, že jsem se takto držela při zemi. 
Ještě jsme sháněli svíčku nebo spíš vosk s vůní dřeva, taková spíš pánská vůně to byla, ale tu bohužel neměli, tak možná v zimní sezoně něco pěkného objevíme. 


Opět jsou povinné rouška, tedy v našem případě respirátory a proto M. objednal Respilon černý ve velikosti L. 👍


Dárek, čaj ze Srí Lanky. 


Od Kriss jsem dostala tyto dva mono stíny Sephora. Je to 13 Pearl a 17 Milestone. Jsou opravdu moc krásné, takové nude, přesně, které používám a stíny Sephora jsem snad nikdy nezkoušela, takže se na ně velice těším a ještě jednou moc děkuji!


Na IG jsem zaznamenala, že Dermacol uvedl na trh nový sprchový gel s granátovým jablkem, tak jsem si to zaznamenala do poznámek a když jsem měla cestu do kamenné prodejny v OC Quadrio , jeden jsem si za 59,- Kč pořídila. 
Kofeinové tablety, jako spalovač a hlavně jako dárek. Mne se celkem osvědčily. 

Kapsičky pro Izi ty, které má ráda. 😻

No a to jsou mé poslední nákupy. Nebylo toho mnoho, spíš taková "všehochuť". 

A co jsi si za poslední dobu pořídila Ty?


Děkuji moc za pozornost mému blogu a tomuto příspěvku, která mne velmi těší. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



4 komentáře:

  1. Ty vosky vypadají skvěle, musí hezky vonět. Yankee mám docela ráda. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martin, na voscích mám ráda jejich možnost jisté variability. Jinak už pálím třetí vosk a opravdu mi vyhovují všechny, vybrala jsem dobře - haha. Prima den přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Taky mne zaujaly vosky, zatím jsem je moc nepoužívala, teď jsem jich pár (právě YC) dostala a jsou fajn, tak si možná pořídím nějaké další. A čaje vypadají luxusně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já právě vosky upřednostňuji před svíčkami, dají se rychleji spotřebovávat a zkoušet tak nové vůně a i intenzitu si můžeš de facto sama regulovat. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...