úterý 13. října 2020

#Recenze - Eveline micelární voda 3v1 s Aloe vera


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný úterní den a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze. Je to opět skin care, které já osobně dávám přednost. Je asi běžné, že pečující kosmetiku kupuji a také spotřebovávám mnohem častěji a rychleji než dekorativku. 
Nyní to bude o kosmetické značce Eveline cosmetic, která je k dostání v Lidlu, v Teta drogérii a na jejich E-SHOPU.


Proč jsem si vůbec tuto Face Med micelární vodu 3v1 s Aloe vera pořídila? V prví řadě jsem micelárku potřebovala, v Lidlu jsem doslova narážela na stojany s kosmetikou Eveline a tak jsem si řekla, že využiji akce a něco si pořídím. 

Tato micelární voda má 500 ml a vyšla mne na necelých 100,- Kč, možná i méně s tím, že je tam 100 ml zdarma, což odpovídá, jelikož na jejich e-shopu vyjde na 129,- Kč 400 ml balení. A to se vyplatí. 👍🙃


Balení je opravdu velké, plastové a praktické. Zelený obal ve mne na první dobrou spíš evokuje produkt, který je určen na mastnou či aknózní pleť, ale není tomu tak. Micelární voda je s extraktem Aloe vera, která je známá a oblíbená pro své hojivé účinky a např. moje milá švagrová ji používá na pleť, různé pupínky či drobné ranky, co já pamatuji. ☺


Micelární voda má čirou barvu, krásně jemně voní, já spíš cítím příjemnou svěží vůni okurky, ale bude to Aloe vera, jen já na rozpoznání vůní nejsem nejlepší. Každopádně je to velmi příjemná, nevtíravá vůně. 

Micelárka slibuje dokonalé čištění a odlíčení i voděodolného líčení. Ano je tomu skutečně tak. Moji pleť krásně vyčistí, dokonce spotřebuji o 2 tampónky méně, než s běžnými micelárkami, poradí si s voděodolným líčením očí - řasenkou, matnou rtěnkou. 

Pleť krásně vyčistí, odlíčí a zanechá jemnou, hladkou a svěží. Vůbec pokožku nevysuší a nedráždí / neštípe v oblasti očí. ZA MNE JE TO VELKÝ = SILNÝ POMOCNÍK v péči o pleť. Rozhodně je to spolehlivý odličovač, který si poradí s veškerým mým make-upem, takže ideální na cestování, nebo když nemáte příliš čas, o sebe pečovat!

Docílíte s ním precizní čištění a odlíčení v pár minutách. 


Oficiální popis produktu:

Face Med micelární voda s Aloe vera
odstraňuje i voděodolným make-up. zklidňuje podráždění, intenzivně hydratuje a regeneruje
vhodná pro všechny typy pleti, včetně citlivé
bez alkoholu, fyziologické pH
Ideální na čištění všech typů pleti, včetně citlivé. Perfektně odstraní i voděodolný make-up.

AKTIVNÍ SLOŽKY:

komplex AQUAXYL ™
technologie Hydraconcept 3D ™
listová šťáva Aloe Barbadensis - 100% přírodní šťáva z aloe vera,
pro-vitamin B5.

Za mne je to tedy super produkt. Lehce, snadně a důkladně vyčistí Tvou pleť a zanechá ji jemnou, hladkou! A dalším benefitem je nízká pořizovací cena a krátký časový úsek, který odličováním nyní strávím. 
Za mne je to opravdu SKVĚLÝ PRODUKT, který mohu jen a jen doporučit. 


V nabídce mají několik řad rozdělených podle typů péče a já již nyní pokukuji po některých z nich, tak moc jsem s touto micelárkou spokojená!

A co Ty, znáš tuto kosmetickou značku? A jaký je Tvůj způsob odličování/čistění?


Já moc děkuji za přízeň mému blogu a tomuto příspěvku, který mne velmi těší a vážím si ho. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

 

6 komentářů:

  1. Micerálku nepoznám, ale vyzerá dobre :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem tuto kosmetiku prvně zaznamenala snad v Teta drogírii, příliš mě neoslovila, ale tato micelárka odličuje sama a vše!! Opravdu super! Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  2. Micelárku neznám, všeobecně tyto vody moc nepoužívám. :) Nicméně vypadá velmi dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem neznala, ale opravdu je moc fajn. Určitě vřele doporučuji. Prima den přeji. ☺

      Vymazat
  3. Tuhle micelárku jsem ještě neviděla, ale vidím, že se oplatí ji koupit.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano micelárka je opravdu parádní, jsem s ní velmi spokojená! ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...