středa 14. října 2020

#ShoppingTime No. 35

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný deštivý den, a vítám Tě u dnešních nákupů, které začnu objednávkou respirátorů. M. koupil 5 + 5 ks FFP3 vyrobené v ČR a M3 Aura, které jsou opravdu skvělé, těsnící a z moc příjemného a jemného materiálu. 


Celá objednávka vč. poštovného vyšla na 1400,- Kč. 


V Lidlu jsem koupila samé dobroty na nedobrou a stupňující se úzkostnou náladu. Sladké celkem pomůže, ale také je "návykové" ... 🙃🍦. 


V OC Stromovka jsem zašla do DMka a odnesla jsem si tyto čtyři produkty a jak je vidět, tři z toho byly ve slevě. Nejvíce jsem zvědavá na tělovou jemnou emulzi - krém na dětské zadečky. 
Celkový nákup mne vyšel na krásných 70,- Kč. 


A další objednávka a várka respirátorů od M. 


Jelikož rapidně stoupá počet pozitivních, tak M. objednal další respirátor PPF3 a M3. (respirátory jsou i pro rodiče, nejen pro nás)


Takový víkendový nákup v Lidlu a řeznictví na Kavalírce. Vařila jsem uzené s kaší a hrachovou polévku s uzenou krkovicí. 
Byl to takový #cookingday. 


Něco pro mne a něco pro M., třeba k filmovému večeru. 


Různé pochutiny z tématického týdne v Lidlu. 


Nějaký ten čistič domácnosti, obecně musím říct, že produkty W5 z Lidlu se mi osvědčily. 


A taky jsem koupila "na zkoušku" chlazený steak z tuňáka, k tomu mražený listový špenát a nějaké retro pochutiny. 


Dorazil i objednaný dárek pro M. v podobě pěti gelových per značky Mitsubishi vč. náplní. 🛒✔


Tak to byl poslední nákup toho příspěvku. Celkově mi přijde, že nákupy to byly "smutné", protože mnohem raději bych nakupovala všemožnou kosmetiku místo respirátorů. 


A co jsi v poslední době pro sebe, nebo třeba do domácnosti pořídila Ty?
Nebo už nakupuješ dárky? ☺

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 







6 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    vánoční dárky už nakupuji. Dneska mi přišel balík z Bonprixu a z Avonu, takže to jsou asi nejčerstvější nákupy:-) Čokoládky Milena jsem si v posledních měsících neskutečně oblíbila a úplně jim propadla:-) Těším se na další nákupový článek!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, moc mě potěšilo, že také nakupuješ už vánoční dárky. ☺ Já zase miluji veškeré čokoládové tyčinky v bílém provedení, např. Kaštany, Margot..., na tom ujíždím. Krásný pátek a i víkend. ♥

      Vymazat
  2. Noo, nákupy dobré. Jen nevím, proč nakupovat respirátory trojky? Jakoby i my ve zdravotnictví nosíme "jen" dvojky. Podle mě pokud nejste riziková skupina, tak jsou vcelku zbytečné. Stačí rouška pokud se dodržují základní návyky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, protože jsme toho názoru, že je to "nejlepší" možná ochrana a proto jsme se pro to rozhodli. ☺ Se zdravotnickým prostředím nemám zkušenost, ale dodržování základních hyg. návyků a opatření je samozřejmostí. Pěkný den přeji.

      Vymazat
  3. My se dohadovali právě s mužem, že dárky letos omezíme, protože za stávající situace se nám nechce ani brouzdat po krámech. A přiznám se, že nijak moc neoblibuji nákupy přes e-shopy (i knížku si ráda prolistuji, než ji koupím), asi jsem staromilec :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, naopak, měla bych se krotit a vzít si z Tebe příklad, děláš naprosto dobře!!! Ale je pravdou, že některé věci - produkty vyjdou přes e-shop levněji. Krásný den. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...