středa 21. října 2020

#Recenze - Isana hair set

 



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní dvojité recenze vlasové kosmetiky Isana, což je privátní značky drogerie Rossmann, kam jsem v poslední době párkrát zavítala. 

Vybrala jsem si dva produkty s tím, že si plánuji ještě nějaký šampon dokoupit, protože na tak velké množství masky mi jeden šampon rozhodně stačit nebude. 


Musím se přiznat, že jsem trochu u regálů tápala a nevěděla, jaký produkt si vybrat. Byla jsem v kamenné prodejně v OD Máj na Národní třídě. 


Oslovil mě tento Sensitive šampon s bavlníkem, říkala jsem si, že tím prakticky nemohu nic pokazit, když si vezmu šampon, který má být šetrný, jemný a care k pokožce hlavy. 

Šampon má běžnou velikost 300 ml a stojí okolo 28-30,- Kč. Je v pěkném balení, kde dominuje bavlník a květ chrpy. 


Šampon má běžnou gelovou konzistenci světle fialové barvy. Dobře pění, nedráždí pokožku, neštípe, krásně jemně a příjemně voní po bavlníku. Vlasy umyje řekla bych standardně, ale já bych ho bez použití následné péče jako je maska či koncioner nemohla používat. Proč, protože bych vlasy nerozčesala a byly by vysušené, což není chyba šamponu, ale mých vlasů, které mají tendenci k přesušování konců. 
Za mne je to fajn produkt, který mi vyhovuje a díky této zkušenosti ráda vyzkouším i jiný šampon z řady Isana. ☺


Masku na vlasy jsem také vybírala pečlivě, ale jelikož mě tak trochu znervózňovala ostraha prodejny, tak jsem si nedopřála tolik času, kolik bych si bývala představovala, ale nemyslím si, že bych sáhla vedle. 
Isana maska na vlasy z profi řady, která je určena pro suché vlasy  bez lesku. Obsahuje rýžové mléko a extrakt z aloe vera. 


Masku najdete v plastovém kalíšku, který je chráněn alobalovou folií, což velmi chválím a za to dávám rozhodně plusové body navíc. Balení je o objemu 200ml a maska stojí něco okolo 100-120,- Kč. 


Samotná maska má bílou barvu a je středně hutné krémové konzistence, se kterou se mi dobře pracuje a snadno se nanáší do délek vlasů. Parfemace je rovněž příjemná, ze které já nejvíce cítím právě aloe vera, které je známé pro své blahodárné pečující účinky. 


Masku nanesu do již umytých vlasů do délek, stačí malé množství a rovnoměrně rozetřu. Nechávám působit masku min. 5 min, někdy i déle, dle potřeby, času a nálady, poté opláchnu běžným způsobem. 

Bezprostředně po opláchnutí masky jsou mé vlasy velmi příjemně jemné, hebké a SNADNO ROZČESATELNÉ dokonce tak, že nepotřebuji ani hřeben či kartáč, postačí mi k tomu prsty. 

Vlasy nechám proschnout běžně dlouhou dobu a poté vysuším přes prsty. Mé vlasy se jeví viditelně lesklejší a vyživenější, ale musím si dát opravdu záležet na smývání, jelikož se mi stalo, že maska zůstala na vlasech, které zbytečně zatížila a vypadaly mdle a mastně. 

Tato vlasová maska je za mne ROZHODNĚ SUPER PRODUKT, který dlouho vydrží, udělá mé vlasy pěkně lesklé a vyživené. 


Závěrem asi tolik, že oba tyto Isana produkty jsou FAJN, asi více mi ovšem vyhovuje maska, která toho prostě více dělá, než "běžný" šampon. 


No a co Ty a kosmetika Isana? Jaké produkty máš ozkoušené?



Moc děkuji za pozornost a tomuto příspěvku, která mne velice těší. 


Přeji krásný a pohodový den. 


papa E. A.

8 komentářů:

  1. Při čtení vaší recenze se domnívám, že tento vzorec šamponu a masky je skvělý pro vlasy. Doufám, že produkty této značky jsou v oběhu také v mé zemi. Zdravím z Indonésie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to mě těší, ale nejsem si jistá, jestli sít drogérií Rossmann není pouze pro evropský trh. Každopádně děkuji a posílám pozdrav z Prahy. ☺

      Vymazat
  2. Já žádné))) klasika. Já jsem fakt kosmetický negramot))))Díky za rozšíření obzorů. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, ale není to vůbec poznat, protože máte krásné vlasy. Pokud možno pohodový den. ☺

      Vymazat
  3. Nemám vyzkoušené nic, ale o trochu více mě zaujala maska, než samotný šampon. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano maska je opravdu moc fajn, mám ji stále a dlouho vydrží a příjemně voní. Prima večer. ☺

      Vymazat
  4. Já jsem od Isany měla čistící pleťové mléko a bylo moc příjemné. Řekla bych, že Rossmann se v sortimentu i ve vybavení a interiéru prodejen hodně vylepšil (u nás je prodejna už hodně dlouho, tak můžu srovnávat)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mě se nejvíce osvědčila prodejna nyní v OD Máj, jinak to spíš bylo horší. Maska na vlasy je parádní. Na čistící mléko se ráda podívám, děkuji za tip. Pěkný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...