sobota 24. října 2020

#Recenze - Rimmel Lasting Radiance rozjasňující make-up SPF 25



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou sobotu, vítám Tě u dnešní recenze make-upu od Rimmelu Lasting Radiance. Tento make-up jsem si pořídila v drogérii Rossmann za super slevu, což jsem tedy zjistila až při zpětné kontrole na účtence a nyní už je mi asi jasné, proč se plošně tento make-up asi vyprodává, nebo je k dostání pouze za stovku. 
Make-upy od značky Rimmel mám velice ráda, zvláště pak Lastinf finish, možná i proto jsem si vybrala právě tento rozjasňující a dala mu tak důvěru přes to, že jsem si o něm nic dopředu nezjišťovala. 


Rimmel Lasting Radiance rozjasňující make-up SPF 25

odstín 070 Porcelain 30 ml

Jak jsem zmiňovala, já jsem ho pořídila a celkem bedlivě - pečlivě vybírala (myslím tím odstín) v drogérii Rossmann za slevu 100,- Kč, čehož jsem si všimla až když jsem doma procházela účet. 

Make-up je to rozjasňující, vhodný pro suchou pokožku. Obsahuje perleť a krásně odráží světlo. Celkově mi odstín sedne, dobře se mi s krémovou - středně krycí konzistencí pracuje. Nanáším štětcem, klasickým způsobem, jak jsem zvyklá. Zapudruji, což běžně nedělám, ale už při nanesení se pokožka nepřirozeně leskne a póry jsou extrémně zvýrazněné. No ale.....



..., to velké ale přišlo až po Xtém nanesení, kdy jsem si všimla, že to nebude rozjasňující efekt perel a samotného make-upu. Make-up odráží tolik světla, zvýrazní každičký pór a vrásku, ale HLAVNĚ NA MNE NESKUTEČNÝM ZPŮSOBEM OXIDUJE, což je nepřijatelné!!!


Make-up je v běžném skleněném balení, s plastovou pumpičkou, obsahuje 30 ml produktu, má SPF 25....to vše je naprosto skvělé, jen kdyby neoxidoval a choval se tak jak má, tak jak jsem se zpětně dočetla v recenzích. 
Všemožně jsem si tento produkt googlovala, četla si o produktu informace, pochvalné recenze, doporučení, ano přiznávám, bohužel pozdě, ale i tak tomu nerozumím. 


Prostě mám asi špatný kus, nebo je to snad důvod plošného výprodeje tohoto make-upu? Nerozumím tomu. 
Dokonce se mi udělaly pupínky na pleti, což značí, že něco není v pořádku a nic jiného, než tento make-up jsem jinak nepoužila. Štětec jsme měla čistý, houbičkou jsem zkoušela nanášek, s krémem, bez krému..., ne nic, ale vzdala jsem to a svou pleť už trápit nebudu. 

Přitom by měl být pro mou suchou, stárnoucí pleť ideální a projasnění jsem poptávala, proto jsem si ho v drogérii také vybrala. Většinou jdu na jistotu, na základě předchozích recenzí či doporučení. To bych nebyla já, kdyby se mi to jednou nevymstilo. ☺




Oficiální popis produktu:

Rozjasňující make-up Rimmel Lasting Radiance okamžitě dodá vaší pleti zdravý a zářivý vzhled. A zároveň jí díky Anti-Pollution komplexu spolehlivě ochrání před negativním vlivem znečištěného vnějšího prostředí.

Vlastnosti:
okamžitě rozjasní pleť a sjednotí její tón
maskuje drobné nedokonalosti pleti
chrání pleť před nečistotami z ovzduší a UV zářením
po 24 hodin pleť hydratuje

Složení:
výtažek z perel – dodává pleti zářivý lesk
komplex Anti-Pollution – chrání pleť před znečištěným ovzduším
antioxidanty – zajišťují ochranu před volnými radikály
SPF 25 – zabraňuje poškození pleti vlivem UV paprsků



Konzistence - krém
Typ pleti pro všechny typy pleti určitě jen pro suchou, až extra suchou pleť
Typ krytí - střední
Ochrana proti slunci s SPF
Efekt - rozjasňující

Je to snad třetí make-up, který na mé pleti oxidoval, stane se, jen mne to mrzí, protože jsem na něj těšila, ale nevadí, rozhodně této značce zůstanu věrná a už si běžím pro svůj oblíbený Lasting finish! ♥

Pokud máš s tímto make-upem či touto řadou zkušenost, budu moc ráda za Tvé rady, tipy či doporučení. 



Moc děkuji za přízeň a pozornost této recenzi, které si velmi vážím. 

Přeji Ti krásný a klidný den. ♥

papa E. A. 

2 komentáře:

  1. Ahoj! :) Já jsem dřív měla mezi oblíbenci také právě makeupy od Rimmel, ale postupem času, kdy na trh přišly makeupy Catrice, už jsem se jich v drogerii ani nedotkla. Nejen, že pro mě, jako naprostou bleduli, jsou odstíny nepřijatelné, ale málokdy svědčí mastnější pleti. A ty, co pro mastnou pleť jsou, dělají odporný ''cakey efekt''. Co se týká tohoto makeupu konkrétně, nemám s ním zkušenost, ale přes léto jsem z této řady měla korektor. V létě makeup téměř nenanáším, a pomáhám si právě jen korektorem. A musím říct, že ten mi sedl krásně, i přes to, že mám mastnou pleť. S pletí dokonale splynul a vytrácel se postupně :) Je škoda, že ti makeup nesedí, ale nemá cenu trápit pleť :) Přeji hezký den!

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to jsi naprosto vystihla, není třeba za "každou cenu" svou pleť pokoušet a trápit. Make-up mi prostě nesedl, ale to vůbec neznamená, že je špatný. Podarovala jsem ho kamarádce a uvidíme. Jinak já přes léto používala sypký minerální pudr a byla to skvělá varianta. Make-up Catrice jsem měla snad jen jeden, byl fajn! Díky moc pěknou neděli přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...