neděle 25. října 2020

Spotřebovanci za měsíc září - september 2020

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou poslední říjnovou neděli a tak trochu opožděně Tě vítám u dnešních spotřebovanců za měsíc září 2020. Nějak si blogger usmyslel, že mi fotky přidá "po zpátku", než jsem je nahrávala, takže nezačnu produkty na vlasy. ☺


  • Avon - tužka na obočí v odstínu Brown jsem měla doma opravdu hodně moc dlouho, ani nevím jestli je stále v nabídce, ale byla fajn. ZA MNE ANO. 
  • Douglas - atomizér se mi rozbil, přihlédnu-li k poměr - cena - kvalita ZA MNE ROZHODNĚ NE. 
  • Ebelin - vatové tampónky kupuji stále dokola, vyhovují mi a proto MOHU DOPORUČIT. 


  • Clinique - rtěnka Pop byla NAPROSTO FANTASTICKÁ. Krémová, dobře pigmentovaná, rty hydratovala, vydržela slušně na rtech i přes coffeetime a MOHU JI JEN A JEN DOPORUČIT, rozhodně stojí za investici!
  • Řasenka Too Faced - Better than sex je mou oblíbenou, tato miniatura mi také velmi vyhovovala. Mé řasy krásně natočí, prodlouží, zahustí a udělá je krásné. ZA MNE ROZHODNĚ TOP ŘASENKA. ♥
  • Brow řasenka od značky Anastasia Beverly Hills byla MOC FAJN. Dostala jsem ji k Vánocům 2019, používala jsem ji skutečně často, čili jak vidíš dlouho vydržela. ANO STOJÍ ZA INVESTICI, mě vyhovovala. 


  • 7th - Heaven - čokoládová maska krásně voněla, sáček mi vydržel překvapivě na několik full použití a maska mě celkově bavila. ANO - MOHU DOPORUČIT. 
  • Balea - čistící maska s jílem byla taky moc FAJN. Pro pocit nadstavby péče o pleť zn. ideál. Vyčistila, ale nestahovala a byla celkově příjemná. ANO - RÁDA TYTO MASKY POUŽÍVÁM. 


  • Maybelline - oční odličovač byl PRIMA, asi více jsem o něm psala v samostatné recenzi. Odlíčil, nedráždil, celkem dlouho vydržel a MOHU HO HODNOTIT KLADNĚ, jen je k dostání pouze na e-shopech. 
  • Balea - wasser spray cocos byl MOC OSVĚŽUJÍCÍ, měla jsem ho buť to s sebou v kabelce a nebo v ledničce, což bylo to správné "ledové" osvěžení. Já vůni kokosu mám velmi ráda, takže ZA MNE VELKÝ POMOCNÍK A OBLÍBENEC. 
  • Balea - univerzální krém v krásné retro krabičce a příjemné kokosové vůni mi dělal DOBROU SLUŽBU. Používala jsem ho převážně na hydrataci rukou a případně se hodí na lokální suchá místa na těle, díky své hutnější konzistenci. ☺


  • Isana - čistící a odličovací pěna na obličej s vůní okurky byla opravdu OSVĚŽUJÍCÍ. Dělala co měla, byla na pleti příjemná, jen rychleji ubývala. ANO, mohu doporučit. 
  • Garnier - pečující micelární voda, která si poradila krásně i s voděodolným líčením. Na pokožce nezanechala žádný mastný a nepříjemný pocit, byla šetrná a příjemná. ZA MNE VELKÉ ANO pro tento produkt. ☺


  • Balea - krémová pěna do koupele s vůní borůvek a mandlí byla jemná, příjemná, KTEROU BYCH SI POŘÍDILA ZNOVU. 
  • Ziaja - tělový tónující - bronzující krém BYL NAPROSTO FANTASTICKÝ. I proto mám další balení a doporučila jsem ho všem svým kamarádkám. Sice díky mé nešikovnosti a neobratnosti sem tam nějakou tu skvrnku udělala, ale jinak dodal krásný nádech bronzového opálení. JÁ S NÍM BYLA MAX. SPOKOJENÁ. ♥


  • Balea - sprchové gely letošní letní limitky mne bavily. Krásné a hravé obaly, příjemná vůně, dělají co mají a KUPUJI OPAKOVANĚ  a ráda. 


  • Cien - reapair vlasová péče byla NAPROSTO SKVĚLÁ. Dokonce bych toto duo přirovnala k profesionální vlasové kosmetice. Krásně vlasy vyživila, dodala potřebný lesk, ale bohužel ji v Lidlu nemohu sehnat, nevím co se stalo. Ale pokud bych na tyto produkty narazila, ihned bych si je pořídila a i do zásoby. ZA MNE JEN A JEN DOPORUČUJI. 
  • Balea - suchý šampon pro blond vlasy byl FAJN. Sice jeho spotřeba je vyšší, ale vzhledem k tomu, že ho používám, jako vlasový doplněk, je to naprosto v pořádku. Svou službu splní dobře a proto JSEM S NÍM SPOKOJENÁ. 


Ano, je toho opět celkem velká nálož produktů, ale to jsem prostě já, jiná asi už nebudu. 🙃👍

Znáš nějaké produkty, které zde zmiňuji? 



Moc děkuji za celkovou přízeň a pozornost tomuto příspěvku, která mne velmi těší. 

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den. 

Opatruj se. ♥

papa E. A. 


6 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    moc toho neznám. Měla jsem to bronzující mléko Ziaja, ale nestali se z nás přátelé. Já mám prostě problém s těmi bronzující produkty obecně. Měla jsem doma jinou verzi Balea krému v plechovce a byl fajn. Připomíná mi klasickou modrou Niveu. Zaujala mě ale ta pěna od Isany, tu bych si mohla pořídit. Tak třeba příští měsíc, nejdřív ještě spotřebuji něco z mých nasyslených zásob:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani. Pěnu od Isany mohu doporučit, i když nyní mám Eucerin a ta je asi top 👍. Tělový bronzujici krém od Ziaji mě opravdu sedl až jsem byla překvapená. Mám další balení. Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Já měla tu řasenku od Too Faced a ta mi hodně vyhovovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, viď....je to má jedna z nejoblíbenějších rasenek. Krásný den přeji. 😇

      Vymazat
  3. Tak já jsem měla odličovací tampony Ebeline a musím říci, že mně nevyhovují. Přitom dřív jsem si je kupovala a přišly mi dobré. Dala jsem jim ještě šanci, ale myslím, že dodělám poslední balení, co tu mám a už si další nekoupím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no vidíš, mě tedy moc vyhovují, právě proto je kupuji opakovaně a ráda. Tak hlavně, že víš a nepořizovat znovu, nač se trápit ☺. Za sebe mohu ještě doporučit Cien, Sephora či Douglas mají super. Krásný sváteční den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...