sobota 14. listopadu 2020

#Recenze - Benefit primer a tvářenka


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný víkend a vítám Tě u dnešního článku, na který jsem se chystala po pravdě nějakou tu dobu, ale chtěla jsem produkty "řádně" ozkoušet. ☺

Benefit produkty mám celkově ráda, asi nejraději mám pudrové, ale i řasenky mi velmi vyhovují. 

Tyto dva jsem měla v sadě, kterou jsem kupovala na e-shopu Elnino a jsou to miniatury, což já vlastně dalo by se i říct preferuji a mám je moc ráda. 



Tvářenka i primer jsou velmi známými produkty, takže by mě zajímalo, jaká je Tvá zkušenost, nebo Tvůj názor. 
Tvářenku i primer jsem zkoušela samostatně, ale i spolu, abych zjistila, jak se na pleti tváří a i vydrží. 


Tvářenka Dandelion je krásná světloučká růžová záležitost, jemně mletá, celkem málo pigmentovaná, ale dá se dobře navrstvit, případně v průběhu dne poupravit. 

Balení jak jsem zmiňovala je miniatura, takže neobsahuje žádný štěteček či aplikátore, což mě vůbec nevadí, jelikož téměř vůbec přiložené štětečky nevyužívám. 


Benefit Dandelion tvářenka Soft Pink v plastovém (trochu netypickém balení) má 3g produktu je pro mě plně dostačující. Jak jsem ale zjistila, je to jednou takové balení, než má tvářenka Dandelion twinkle (což je tvářenko/rozjasňovač) ze Sephory v papírovém balení, které obsahuje pouze 1,5 g produktu. 



Tato světlá, růžová až princeznovská barva bude nejlepší pro světlejší tipy pleti, kde dobře vynikne. Tvářím dodá opravdu lehký, krásný a zdravý vzhled. A díky celkem nízké pigmentaci to s ní nemůžete jen tak přehnat, ale dá se dobře navrstvit a v průběhu dne přidat na intenzitě. 


Pigmentace opravdu není nijak závratná, snad je z fotky něco trochu poznat. 

--------------------------------------------------------------

Konzistence primeru je krémová s krásný sametovým finišem! 


Oba produkty používám ráda, často, jak zvlášť tak i současně a dělají mi skvělou službu. Na pleti nedělají žádnou neplechu, krásně splynou s mým podtónem pleti a velmi mi vyhovují. 

Proto oba Benefití produkty mohu sama za sebe DOPORUČIT. 


O tomto primeru = bázi bylo napsáno a řečeno snad vše a každičký ho zná. Já jsem ho kdysi zkoušela ve vzorečku, ale jelikož pravidelně žádné báze nepoužívám, protože mám špatnou zkušenost s ucpáváním se pórů, tak jsem neměla důvod si ho samostatně pořizovat. 

Tuto miniaturu, nebo spíš cestovní balení jsem měla v sadě, což jsem již zmiňovala. 


Popis produktu:

The POREfessional Podkladová Báze V Cestovním Balení má lehoučkou konzistenci, která se snadno vstřebá a okamžitě absorbuje přebytečný kožní maz. Redukuje rozšířené póry a zanechává pleť hladkou, jemnou a přirozeně matnou. Díky tomu se nebude make-up usazovat v pórech a různých nerovnostech. Obsahuje diamantový prášek, který má schopnost rozostřovat.

Báze má krásný obal v tubě, podle kterého je rozpoznatelná už na dálku. Cestovní balení obsahuje 7,5 ml produktu. 
Samotný produkt je krémové konzistence, která je ovšem neskutečně příjemná, jemná, hebká a na pleti vykouzlí doslova sametový finiš. Pleť se mi zdá po použití tohoto primeru skutečně vyhlazenější, projasněnější s takovým fesh efektem, což je naprosto super!!
Do pórů nezalézá, neucpává, na pleti mi netvoří žádnou neplechu. 
Samotný make-up na pleti vydrží skutečně déle, prodlouží jeho intenzitu, aby se do pleti doslova nevsákl a nezalezl do póru. Nanášení je snadné a rychlé. Make-up se také nanáší běžně, nehrudkovatí ani neklouže! 

Ano, mě tento primer vyhovuje a doporučila bych ho spíš na "náročnější" dny či na zimní období, kdy chcete mít svou pleť více chráněnou a zajistit jí dlouhotrvající výdrž make-upu. 

Super produkt, který MOHU DOPORUČIT, nemá žádný vedlejší efekt, co se týká ucpávání pórů, čehož jsem se nejvíce obávala, takže za mě skutečně SUPER. 


Mini balení, či cestovní balení jsou super praktická, roztomilá a ideální na cestování. Vím, že jsem již právě mini verze kupovala i dárkem. Cenově asi příliš výhodná nejsou, ale vždy kupuji v nějaké akci. ☺


A jaké znáš / máš ráda produkty Benefit a používáš primer?

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, které si velmi vážím a těší mě. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 


6 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    mám od Benefitu jednu minipaletku tvářenek a pak ještě dvě další tvářenku, přičemž ani jedna není Dandelion. O všech jsem psala na blogu recenze, tak se můžeš mrknout:-) Ta tvoje vypadá dobře, myslím, že by se mi líbila, jsem hodně světlý typ. Jinak mám ještě vyhlédnutou tvářenku Rockateur, ale na Sephoře už nikdy objednávat nebudu. Bázi jsem od nich ještě nikdy nezkoušela, nevypadá špatně.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, vím o paletce, tak je skvělá. Ano, tato růžovoučká tvářenka je ideální pro porcelánové - světlé tipy pleti. Ideální. Rockateur tvářenku mám, je skvělá, kupovala jsem ji také v Sephoře. ☺ Krásný večer.

      Vymazat
  2. Na svém wishlistu mám od Benefitu spoustu produktů, včetně tvářenky ale také řasenek, gel na obočí a rozjasňovač! :D Tohle ale taky vypadá super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já mám zálusk na paletku pudrových produktů na tvář. ☺ Řasenky mám vyzkoušené asi tři a všechny mohu doporučit! Rozjasňovač mám Dandelion twinkle a je moc prima, takový jemný. Děkuji a prima večer přeji. ☺

      Vymazat
  3. Tak já se přiznám, že nepoužívám ani jedno - obecně se líčím hodně málo, vlastně jen oči a rty. A teď dost často ani to - na HO to není třeba.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já to na HO naprosto chápu, ale tvářenkou člověk udělá hodně rychle velké líčení a nemusí kolikrát ani použít make-up. ☺ Pěkný večer přeji a děkuji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...