neděle 15. listopadu 2020

Spotřebovanci za měsíc říjen - october 2020

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný začátek dalšího týdne,  a vítám Tě u dnešního článku, kterými jsou SPOTŘEBOVANÉ PRODUKTY ZA MĚSÍC ŘÍJEN 2020. 

Začnu jak jinak, než produkty na vlasy, ať to vezmu pěkně od "hlavy". ☺


  • Rapid Reviver intenzivní balzám od značky Elseve Loreal byl naprosto SKVĚLÝ. Opravdu vlasy vyživil, dodal jim lesk a choval se jako profi produkty na vlasy. ZA MNE ROZHODNĚ ANO.
  • Balea - suchý šampon z letní limitky s vůní pivoněk byl moc fajn. Udělal co měl, prodloužil mi proces mytí až od dva dny a řekla bych, že díky své jiné konzistenci a většímu rozstřiku mi vyhovoval více, než běžné Balea suché šampony. MOHU DOPORUČIT. 


  • Dixi - březový šampon je produktem mého dětství. Byl fajn, dobře myl, vlasům dodal lesk,  ale mé vlasy vysušoval a bez použití následné péče bych ho nemohla používat. ANI i NE.
  • Isana sensitive šampon s chrpou byl velmi příjemný, jemný, pěkně voněl a dobře myl. POMĚR - CENA - KVALITA - URČITĚ ANO. 


  • Balea sprchové gely ze dvou limitek byly moc fajn. Melounový byl trochu více sladší a "umělejší" vůně, ale vyhovoval mi. Druhý sprcháč z letošní letní limitky dream on má extra povedený obal. Oba sprcháče dobře pěnily, myly, příliš nevysušovaly a ROZHODNĚ TYTO SPRCHOVÉ GELY MOHU DOPORUČIT. 


Ano, vidíš správně, mám tady dva obaly od velkých tělových mlék, ale skutečně jsem vypotřebovala tak jedno celé a o ostatní jsem se podělila, abych své doporučení podpořila osobní možností ozkoušení. ☺ Tak tedy k samotným produktům. 
  • Cien - tělové mléko s intenzivní péčí bylo skutečně hodně hutné, extra výživné, jemně - pudrově vonělo, ale také celkem rychle ubývalo. Pro mou suchou pokožku bylo NAPROSTO SKVĚLÉ. 
  • Vaseline - tělové mléko jsem kupovala ve velké slevě v DMku. Bylo moc fajn, bylo jemné, přitom dobře hydratovalo, jemně pudrově vonělo, pokožku zanechalo dlouho jemnou a vyživenou. OPĚT MOHU JEN A JEN DOPORUČIT. 


  • Další produkt z Lidlu značky Cien je jejich Extra Dry antiperspirant, který jsem měla již poněkolikáté a mým potřebám PLNĚ VYHOVUJE. 
  • Ziaja a tělový peeling cupuacu BYL NAPROSTO PARÁDNÍ a více snad k němu asi dodávat nemusím. 


  • Manufaktura - mycí a čistící gel ze sedmikráskové řady byl FANTASTICKÝ. Prostě perfektní na čištění, odlíčení. Byl jemný, příjemný, pokožku hýčkal a ROZHODNĚ BYCH SI POŘÍDILA ZNOVU. 
  • Cien denní krém Q10 s "protivráskovým" účinkem BYL FAJN. Byl hutný, dobře pokožku vyživil, i jako podklad pod make-up jsem ho používala ráda. Je to takový levný, běžně dostupný krém plný hydratace. ZA MNE ANO


  • Make-up Maybelline Affinitone v odstínu 03 BYL ÚŽASNÝ, lehký, středně krycí produkt. Pleť krásně sjednotil, pro vyšší krytí se dal navrstvit, projasnil a mé pokožce dělal MOC A MOC DOBŘE!!!! Je to tedy skvělý make-up, který je navíc cenově dostupný a ve slušné škále odstínů! Rozhodně si budu pořizovat nové balení. 


  • Cien pleťová maska Pure měla být čistící, tak trochu stahovala póry, které byly méně viditelné a přitom příliš nevysušovala. Ano - moc fajn produkt. 
  • Cien pleťová maska s Q 10 byla rovněž moc fajn, na pleti příjemná. Měla hutnější až mastnější konzistenci a měla jsem pocit, že pleť šla spát připravenější ☺Opět Ano - za sebe spokojenost.
  • CeraVe - vzorečky tohoto tělového mléka jsem dostala, zprvu jsem byla nadšená, že tuto značku konečně také vyzkouším, ale příliš dlouho mě nadšení nezůstalo. Pro mé potřeby Ne, příliš tekutá konzistence a slabá hydratace. Proto bych si produkt V PLNÉM BALENÍ NEPOŘÍDILA, nepřesvědčilo mě ani 5 ks vzorečků. 


  • Cien - náhradní náplň do mýdla na ruce s vůní květu a mandlového oleje kupuji ráda, vyhovuje mi a je fajn. Stejně tak i bavlněné odličovací tampónky jsou moc prima, KUPUJI OPAKOVANĚ. 


A posledním produktem, téměř všech spotřebovanců jsou obaly od výrobků YC. ☺
Tento vosk A Calm & Ouiet Place jsem si pořizovala dle obrázku v kamenné prodejně na Chodově a byla to moc příjemná, čistá vůně, která dobře podpoří takovou tu "domácí" atmosféru. Určitě jsem byla moc SPOKOJENÁ A MILE PŘEKVAPENÁ. 


Jen bych ráda zmínila, že toto jen takové ucelenější shrnutí všech zrovna dopotřebovaných produktů, průběžně však přidávám samostatné recenze na jednotlivé produkty, kde se jim věnuji mnohem podrobněji! ♥


A jaké produkty jsi v poslední době dopotřebovala Ty? Jaké jsi si oblíbila, že si je pořídíš znovu? 

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



12 komentářů:

  1. Balea a Cien jsou moje velmi oblíbené značky :) co se makeupu Affinitone týče, taky jsem ho používala, když jsem byla mladší a musím říct, že byl opravdu super, akorát jsem zapomněla, jak dobrý byl :)

    Belle âme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vlastně nemám víc, co k tomu dodat!!! Jen asi to, že já jsem makeup objeva až letos. Krásný den přeji. 😉

      Vymazat
  2. Ahoj,
    sprchové gely od Balea mám taky moc ráda. Za to mýdlo Cien mi fakt nevyhovuje. Naposledy jsem dodělala mýdlo a sprchový gel Balea ze zvířátkové limitky (psala jsem o ní na blogu) a gel na intimní hygienu z Avonu. Skoro všeho mám doma zásoby, ale musím si koupit nový noční krém a tělové mléko. Jsem zvědavá, co si nakonec vyberu:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, děkuji na blogu se jdu hned podívat. Krásný den přeji. 😉

      Vymazat
  3. Niektoré produkty ma zaujali, ja som si dnes urobila radosť aj kozmetikou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to je super, snad budes spokojená. Krásný den přeji. 😉

      Vymazat
  4. Já o spotřebované kosmetice měla článek minulý týden. A teď aktuálně jsem odložila dva vypotřebované krémy z YR. A myslím, že tělové mléko už je taky skroo na dně, stejně jako sprcháč. Snad se za listopad zas dostanu na mých obyklých 6 produktů.
    Z tvého přehledu mám vyzkoušené je odličovací tampony Cien a ty jsou celkem fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stano, vím viděla jsem. Taky momentálně používám již jinou kosmetiku. Pěkný den přeji. 😉

      Vymazat
  5. Asi jsi mě právě nalákala na ten makeup od Maybelline. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martin, opravdu za sebe mohu makeup jen a jen doporučit. Pěkný den přeji. 👍

      Vymazat
  6. Ten krásný suchý šampón mi unikl! To už asi nebude...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, no...pivoňková sezona, nebo spíš limitka asi nebude běžně k dostání, leda zkusit nějaké menší (zapadlé) DMko...., škoda, chápu. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#The Balm mini &travel set

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, na kterou jsem se vážně těšila.  Jinak přeji hezkou neděli. Už je jen polovina víke...