neděle 1. listopadu 2020

#Recenze - Heřmánkový krém na ruce a Biotherm - homme balzám na rty


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný první listopadový den,  a vítám Tě u dnešního článku, u takové dvojité recenze, ke které jsem se chystala nějakou dobu. Krém na ruce a balzám na rty jsou celkem běžné produkty, které používám/me, mám je téměř všude u sebe, na pracovním stole a také u M., na poličce. 


Na krémy na ruce já jsem poměrně "náročná", nebo spíš bych řekla zhýčkaná skvělými krémy od Loccitanu, které jsou mými nejoblíbenějšími, ale o těch to dnes nebude. 


Co já od krému na ruce chci a očekávám....., aby dobře a rychle hydratoval, měl příjemnou - spíše hutnější konzistenci, která se rychle vstřebá a zanechá příjemné pocit rukou. 
Nemám ráda, nevyhledávám ty krémy, které jsou spíše vodové, mají sice krásné obaly, parfemaci, ale nic nedělají. Své ruce si maži pravidelně, několikrát denně, pracuji s různými dokumenty, fakturami, takže si nějaký ten mastnější film na svých rukách nemohu dovolit a ani také nechci!


Kosmetika Cien, která je privátkou Lidlu je moc fajn, alespoň mne vyhovuje. 
Krém na ruce s vůní heřmánku, v pěkné bílé tubě se zeleným detailem není výjimkou!


Krém je na první pohled pěkný, takový jarní, což je sympatické. Balení je klasické, běžná tuba, která se spíše hodí na to, abyste si ho odložili někam na poličku, než s sebou do kabelky. 


Tuba obsahuje 125 ml produktu - cenově se pohybuje okolo 35,- Kč, což je naprosto super cena a seženete ho v každé prodejně Lidlu. 

Vůně je jemná, příjemná. Z tuby jde produkt krásně aplikovat, rozetřít na ruce a jiná místa, které uznáte za vhodné. Krém nelepí, nezanechává žádný nepříjemný film, naopak pokožka zůstane jemná, hebká a hydratovaná!


Alergici se nemusí obávat heřmánku, který je extraktem obsažen, máme vyzkoušeno, že na běžné používání nijak nevadí, nedráždí!

Mě tento krém PLNĚ VYHOVUJE, protože má středně hutnou konzistenci, příjemnou - nevtíravou heřmánkovou vůni, která není umělá. Po nanesení se rychle a dobře vstřebá do pokožky, kterou naopak vyživí a ochrání!


Krém má bílou barvu, středně hutnou namastnou konzistenci, prima heřmánkovou vůni a MÝM POTŘEBÁM SKVĚLE VYHOVUJE. 

Cenově dostupný, plně hydratační krém na ruce, který nyní pravidelně používám, když jsem u M. 

Takže za mne ANO, MOHU JEN A JEN DOPORUČIT. 


Biotherm Homme je balzámek, který je primárně určen pro pány (také ho tak trochu používáme oba, ale já víc🙃👍). Tento balzámek mám již podruhé, první balení jsem kupovala na podzim 2018 a k recenzi nedošlo, tak to nyní "napravuji"  


Balzám jsem kupovala na e-shopu tuším, že Notino, ale dá se určitě sehnat v parfumerii Douglas. 

Balení je pěkné, na první pohled typicky pánské. 

Je to prostě balzámek v tyčince, která obsahuje 4,7 ml produktu. 


Balzám není nijak parfémovaný, je jemný a přitom vládne silnou hydratační schopností. Skutečně rty rychle, dobře a na dlouhou dobu zhydratuje. 

Hodí se na rty popraskané, suché, třeba i se sklonem k tvorbě šupinek, které "zahojí - zacelí". 

Ráda tuto tyčinku používám i jako podklad pod rtěnku, zvláště pak matnou, která ráda vysušuje. 



Oficiální popis produktu z e-shopu Notino:

Účinky:
hloubkově vyživuje a hydratuje
redukuje a předchází popraskání rtů
rty zanechává vláčné
vyhlazuje
snadno se absorbuje

Zbavte se hrubých a popraskaných rtů! Biotherm balzám na rty obsahuje kombinaci pěti výživných olejů z meruňky, koriandru, jojoby, makadamových ořechů a mučenky, aby poskytl rtům maximální pohodlí a úlevu. Ultra hydratační složení rty zvláčňuje a účinně předchází jejich dehydrataci. Rty jsou jemné. Popraskání a hrubá kůže mizí, balzám na rty zanechává rty vyhlazené a hebké na dotek. 


Mohu jen a jen potvrdit, že balzám díky přítomnosti hydratačních složek = olejů je výživný, rty zvláční a zamezí jejich dehydrataci. Ideální je na chladné - sychravé počasí, kdy rty trpí asi nejvíce. 


Textura balzámu se snadno absorbuje, nevytváří mastný film a rtům dopřává pocit úlevy a zklidnění.

Tato tyčinka běžné velikosti a obsahu má bílou barvu, příjemnou středně hutnou konzistenci, která nijak nelepí, nezatíží rty, nevytváří žádný tzv. "otisk" na skleničkách. 

Cena se pohybuje okolo 220,- / 250,- Kč, což přiznávám není malá částka, zvláště na tak běžný produkt, kterým je. 

Sama za sebe mohu říct, že se mi / nám vyplatilo do tohoto produktu trochu investovat, protože účinky se mnohonásobně vrátí!


Co na závěr říct, snad jen to, že balzámek na rty je SKUTEČNĚ SKVĚLÝM pomocníkem a proto ho mám již podruhé!

V tomto nevlídném počasí potřebuji HYDRATACI, HYDRATACI A HYDRATACI své pokožky a tyto dva produkty mi ji dávají! 


Znáš značku Biotherm Homme? Jaký je Tvůj oblíbený krém na ruce?

Moc děkuji za přízeň a pozornost této recenzi, které si velice vážím a těší mě! ♥

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 




10 komentářů:

  1. Ten heřmánkový krém musí být vážně příjemný, určitě se po něm v drogerii podívám! :)) Přeji hezký začátek listopadu. ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Tak moj najoblubenejši krem na ruky je olivova indulona. Moje ruky su extrremne suche a zatial som nenašla nič, čo by olivovu indulonu prekonalo. Ale vdaka za tento tip, určite rada vyskušam, nakolko rada skušam nové veci a dám ti potom vediet, či je lepši ako olivova indulona.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, olivovou verzi jsem také měla, moc mi seděla. Já používám pro extra výživu modrou klasickou verzi. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  3. Ja mám najradšej mandľový krém na ruky Excipial, je síce masnejší, ale na doma fajn...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ten neznám, budu se muset podívat, každopádně děkuji moc za další tip. ☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, ja som bohuzial alergicka na harmancek, takze tieto kremy na ruky obchadzam. Mozno nejaky vyskusam, ak ma oslovi. Co sa tyka balzamov na pery, tak som zistila, ze tie "lacne" su velakrat zbytocne vyhodene prachy, lebo mam pocit, ze nerobia nic a dokonca ked si ich natriem, tak ich mam viac suche. Ja mam rada balzam od Elizabeth Arden z tej serie "8 hours" alebo este nivea take v kelimkoch. Dobry je aj Clarins. Ano su drahsie, ale mam pocit, ze dlhsie vydrzia a maju lepsie hydratacne schopnosti, ako trebars Labello alebo Astrid.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi na heřmánek je spousty lidí alergických, vím. Co se týká balzámku, tak mám ještě nyní v tubičce od La Roche-Posay a ten je úžasný, ideálně na zimu, hutný a skvěle hydratuje. Budu zmiňovat. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  5. Lidlovský krém na ruce už jsem kdysi měla - myslím s mandlovým olejem, byl docela fajn. Heřmánkový bych mohla zkusit taky. Balzámy na rty kupuju levnější - dobrou zkušenost mám s balzámem s měsíčkem od Alverde. Teď jsem si ale koupila nějaký hodně levný bez jakéholiv vůně na chalupu a vypadá to na sáhnutí vedle. Jak to je, ale zjistím až příští rok - dneska jsme chalupu zazimovali a já ho tam zapomněla na nočním stolku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je moc prima, ale na zimu je asi z řady Cien lepší, nebo spíš vyzivnejsi SOS, vřele doporučuji. Pěkný den přeji. 😇👍

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...