pondělí 23. listopadu 2020

#Recenze - masky 7th Heaven I. část


AHOJ,AHOJ,

přejikrásné pondělí, a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní kratší recenze produktů značky 7th Heaven. Dostalo se mi možnosti získat od této značky masky na vyzkoušení, za což jsem velice ráda a děkuji!! Masky, jak víš používám pravidelně, ráda a často, takže vyzkoušet tyto známé a oblíbené, byla jasná volba! ☺



Masek mi přišla velká spousta, od každé jedna, barvami a druhy se to jen třpytilo. 
Jsou to masky na tzv. jedno použití v sáčcích. Mě většinou jedno balení vystačí na dvě použití. 
Vlastně hned po obdržení jsem začala masky testovat, vrhla jsem se skutečně do toho s plným odhodláním, nadšením a očekáváním. ♥


Tato tyrkysová, krásně modrá maska s vůní kokosu a obsahem jílu je na pleti příjemná. Jedná se tedy o slupovací masku, čili středně hutný gel, který se dobře a snadno nanáší rovnoměrně na pleť, necháte působit a poté se "pokusíte" sloupnout. 


Já slupovací masky mám ráda, jelikož jsem milovník masek obecně, ale asi přednost dávám krémovým produktům. 
Tato maska obsahuje 10 ml produktu, tedy středně hutného gelu, který má naprosto krásnou, modrou barvu. Gel jde snadno, dobře a rychle nanášet třeba prsty či nějakým štětečkem, prostě jak jsi zvyklá. 
Maska příjemně voní po mém oblíbeném kokosu a obsahuje jílovou a hydratační složku, která má pleť vyčistit a zároveň ji vyživit!


Jak se na samotném popisku píše, je vhodná pro "zábavu na instagramu", což rozhodně ano, ale modré masky nejsou pro mne žádnou novinkou. 

Masku jsem rovnoměrně nanesla na obličej, dopřála jsem si větší vrstvu, čímž jsem spotřebovala celý sáček. Nechala působit, pomalu maska měnila své skupenství, z gelíku se stala pevná složka, která ovšem k mé VELKÉ RADOSTI šla naprosto skvěle, snadno a bez větší námahy z obličeje sundat = sloupnout!! Což není tak běžné/snadné právě u slupovacích masek, protože se různě trhají, tahají a štípou na obličeji. Tento produkt je jiný, krásně a celistvě zaschl a tím pádem i jeho sundání bylo rychlé! 


Na pokožce byl příjemný, nedráždivý a výsledek je za mne ten, který jsem hned pozorovala = mé pokožce dodal jemnost, hebkost a projasnění! 

Abych nezapomněla, což bych nerada, tak maska - gel obsahuje drobné třpytečky, které jsou moc funny ☺. Jak vidíš na fotce, kde můžeš vidět srovnání právě nanesené a těsně před sundáním. 👍


Tato SLUPOVACÍ MASKA S TEA TREE OLEJEM A GALAKTICKÝM ZLATEM byla moc fajn. Nejvíce byla cítit právě po tea tree oleji a obsahovala drobné třpytky, které se mi ovšem trochu hůř dostávaly z obličeje. Takže na instagram naprosto ideální. ☺

Maska to byla příjemná, krásně gelová konzistence, se kterou se mi dobře pracovalo, respektive se dobře nanášela, nelepila příliš mnoho, rychle zaschla, vstřebala se částečně do pokožky, ale šla SKVĚLE, SNADNO A BEZ PROBLÉMŮ SLOUPNOUT!! 
Právě u slupovacích masek jsem mívala "potíž", že mi nešly sloupávat, zůstávaly mi všude možně, nejvíce ve vlasech či v obočí. Tato maska to nedělá. 

Barevně je takové méně výrazná, ale třpytky jsou patrné. 
Složka tea tree byla hojivá a již po jednom použití mi zacelila mé dva pupínky, které jsou na pleti znatelné. Takže super! 


Maska na mé pleti zaschla do 10 minut, mezi tím jsem mohla dělat prakticky cokoli, což je skvělé, že vás to neomezuje. Lehce maska stáhla pokožku, ale také póry. 

Ano i s touto maskou jsem byla spokojená a nejvíce sama za sebe oceňuji konzistenci, hojivou schopnost a bezproblémové slupování. 👍

Tyto masky jsou veganské, netestované na zvířatech, obsahují 10 ml produktu. Dají se běžně sehnat např. v dorgérii Rossmann, nebo na jejich e-shopu 👍. 
Dají se pořídit v různých a častých akcích např. již za 35,- Kč, což mi přijde naprosto adekvátní a fajn cena! Já své první masky kupovala právě v Rossmannu za cca 60,- Kč. 


 

10 komentářů:

  1. Super masky, milujem masky na tvár, ale tieto som ešte nemala :) Som zvedavá na ostatné... Veru, takáto spolupráca by sa mi páčila :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky jsou opravdu skvělé, zvláště pak ty krémové, krásně čistí a mají vysoký obsah kvalitních surovin. A velmi oceńuji, že gelové jsou skutečně snadno sloupnout!!! Za mne asi nejlepší masky v drogérkovém světě!! ☺

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Pěkný večer přeji. Ano, za mne jsou to nejlepší "jednorázové" - sáčkové masky z běžného sortimentu!! Zvláště pak ty čistící. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    jejich masky mám moc ráda, nejvíce jsem vyzkoušela různé jílové. Tyto jsem ještě neměla, ale obě vypadají dobře a ráda bych je zkusila. Já teď používám nejvíce dvě masky z Manufaktury, jedna je jílová a druhá hydratační. Střídám je podle potřeby:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, právě jsem dávala do článku fotky jílové masky, která jen naprosto skvělá!!! A za mne jsou toto nejlepší gelové masky dostupné v běžném sortiment!! ☺ Jílová maska od Manufaktury mne zajímá...♥ Prima večer přeji.

      Vymazat
  4. Já jsem slupovací masky ještě nezkoušela, stejně jako značku 7th heaven. Holt mám mezery v kosmetickém vzdělání :), které jsem si díky tvé recenzi trochu zacelila. Možná příležitostně nějakou zkusím. Aktuálně teď používám masku od YR, která je v tubě a vypadá to, že mi při mé frekvenci ještě chvíli vystačí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, masky jsou to opravdu skvělé, mohu jen doporučit. Mají široký výběr i v Rossmannu. Za mne jsou to nejlepší gelové masky z běžného sortimentu, ale to se opakuji....
      YR jsem mívala ráda a často používala, měli skvělé peelingové gely! Krásný večer. ☺

      Vymazat
  5. Já miluju masky. Teď jsem zkoušela nějaké korejské z Rossmana a byly fakt bezva. Jedna stála čtyřicet korun, což mi přijde fajn. Ale abych řekla pravdu, raději používám klasické masky v tubě nebo kelímku, tyhle jednorázovky si moc často nedávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Market, masky jsou má oblíbená skincare. Právě v poslední době jsem si tyto jednorázové oblibila. Přeji pokud možno krásný den. 🙂

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...