čtvrtek 19. listopadu 2020

#Recenze - oblíbené drobnosti 👍🛀👝



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný dnešní den, vítám Tě u dnešního článku. U recenze dvou mých oblíbenců posledních, podzimních dní. Jelikož mě poslední týden nebylo příliš dobře, necítila jsem se "ve své kůži" a celkově mi pomáhá voda, dokonce i má psychiatrička mi rychlou sprchu či koupel doporučuje, jako součást terapie, tím tedy chci říct, že jsem si sprchu dávala i v průběhu dne. Bylo to skutečně příjemné, přínosné, chmury lehce odezněly a nahřála jsem si bolavá záda! 


Sprchové gely Dermacol prostě umí, ani tento Candy Planet není výjimkou!

Loccitane je má oblíbená značka, asi nejraději mám jejich krémy na ruce, ale tento krémík, určený na nožky je také naprosto skvělý!

A o těchto dvou produktech bude dnešní článek, dnešní recenze. 


Krém na nohy Dri Skin s 15% obsahem SHEA BUTTER je skutečně extra výživný a na podzimní chladné období naprosto ideální. A parádně voní! No prostě je to velký oblíbenec a už se koukám po velkém balení! 


Krém naprosto luxusně voní po autentickém závanu levandulového pole, ale to prostě Loccitane perfektně umí. Krémík je to maličký, přiznávám, měla jsem si jich vzít více, nebo rovnou větší balení, ale i takto jsem moc ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet. Kupovala jsem ho v kamenném obchodě u nás v OC Nový Smíchov, ale jistě se dá sehnat i na e-shopu. 


Krém má krásné, typické balení a stylovou etiketu. 

Samotný produkt je hutný, extra výživný, takže ho stačí skutečně malinkaté množství. 
Dobře se nanáší, rychle se vsakuje do pokožky, kterou zanechá jemnou, hebkou a provoněnou! 
Pokud chcete dopřát svým nožkám skutečně luxusní a intenzivní hydrataci a péči, sáhněte po tomto báječném krému. 


Ano, jsou to samé superlativy na  dalo by se říct "obyčejný" krém na nohy, ale to můj dojem a názor. O své nohy - chodila pečuji stejně pečlivě, jako o své ruce. Přeci jenom, nožky nás nosí celý život a dělají nám obrovskou službu, tak se snažím je trochu hýčkat.  Navíc produkty značky Loccitan mám skutečně moc ráda. 



Moc jsem si oblíbila, vlastně i tím častým sprchováním vypotřebovala tento SPRCHOVÝ GEL od DERMACOLU AROMA RITUAL MEGICAL CANDY PLANET. 



Dermacol někdy na konci léta uvedl na trh novinkový sprchový gel z řady Aroma Ritual Magical - Candy Planet. Bylo jasné, že jsem si ho "nutně potřebovala pořídit". ☺ Máš to také tak, že tě novinky tvých oblíbených značek - řad produktů nenechají spát? 

Sprchový gel jsem koupila v kamenné prodejně v OC Quadrio, ale dá se pořídit na e-shopu Dermacolu, zatím jsem ho jinde neviděla, což mi přijde škoda. 


Je to sprchový gel, který láká hlavně na obal, který je hravý, zajímavý a "sladký". ♥

Samotný produkt je jemné krémové barvy s perleťovým nádechem, který hází krásné odlesky. Velmi zajímavé a zatím jsem se touto barvou u Dermacol sprcháčů nesetkala. 

Vůně je moc příjemná, není přeslazená, což jsem tak trochu čekala přiznám se. Já ve sprcháči cítím svěží - sladké třešně, což je mému vkusu velmi příjemné.  


Sprcháč krásně pění, dobře myje, nevysušuje, pokožku zanechá jemnou. Stačí ho nanést celkem malé množství, aby krásně napěnil a udělal, to co má. Dokonce jsem zkoušela přidat ho do koupele místo pěny a taky dobře posloužil. 
Musím říct, že jsem s touto novinkou velmi spokojená a je to další vůně z řady Aroma Ritual, ke které se budu ráda vracet. Plus oceňuji ten nápad a krásný barevný obal!

Snad jediné drobné mínus, ale to mají všechny tyto sprcháče je obal, který je trochu nepraktický a nejde z něj dostat všechen produkt, já bez použití nůžek prostě "nevydoluji" cca poslední 1/8. 


Oba produkty jsou moc příjemné a ráda se jimi "hýčkám" a opečovávám. Protože nejen #bodycare je velmi přínosná a mnohdy má i relaxační účinky. 

Jak jsem byla více doma a nebyla ve "formě", tak jsem se prostě častěji hýčkala. ♥


A jakými produkty se tyto podzimní dny nejraději opečováváš Ty?


Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost této recenzi. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



12 komentářů:

  1. Hey dear i loved your blog!!!! Love the product , should smell amazingly
    i already followed and i want invite you to visit and follow mine back if you want <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol je super a tenhle jsem viděla v DM:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, už jsem ho také viděla v DMku, je příjemný, sladký....a taky spotřebovaný. 🙃

      Vymazat
  3. Nalákala si ma na sprchový gél, vôňu čerešní mám veľmi rada. Inak, môj favorit z Dermacol sprcháčov je hrozno a limetka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi, vidíš, tak zrovna tuto variantu já příliš nevyhledávám..., ale vím, jak moc je oblíbený. Krásný víkend přeji. ☺

      Vymazat
  4. Já bych si tenhle sprcháč asi nekoupila - jednak se přiznám, že mne obal nezaujal a pak bych se podle názvu bála, že vůně bude hodně sladká. Ale jestli voní po třešních, tak to zní zajímavě a možná časem (teď musím zlikvidovat zásoby, co tu mám :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, spotřebovávání je rozhodně dobrá #challenge! Ano je to spíš sladší vůně, ta mi seděla. Obal je "výrazný" až kýčový, naprosto chápu. Prima den přeji. ☺

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    já sprchové gely od Dermacolu nemám moc ráda, vadí mi obaly a taky mě docela vysušují. Krémy od Loccitane naopak miluji. Kupuji je i mamce jako dárek, má ráda právě ty na nohy a na ruce. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, zá zase od Dermacolu nic jiného nekupuji, protože mi "nic" nesedí. Obaly jsou nepraktické, protože spousty produktu zbytečně zůstane nevyužila.
      Jak píšeš, krémy od Loccitanu jsou nej, nej a nej. Neznám sama za sebe asi lepší a rozhodně stojí za investici!! Jistě dárky potěší. Krásný den. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...