úterý 17. listopadu 2020

#ShoppingTime No. 43

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný dnešní sváteční den, a vítám Tě u mých dnešních nákupů za poslední týden. 

Zcela běžné produkty, denní potřeby / spotřeby. 
Comgino těstoviny - Tagliatelle jsou mými asi nejoblíbenější, chutnají a i svou strukturou vypadají, jako domácí a omáčka na nich dobře ulpívá. Opravdu vřele doporučuji. 
Sweet chilli omáčka je další mým oblíbeným produktem. Konzerva sardinek a tavený sýr byla na pomazánku, která mi byla doporučena a chutnala. 


Na dlouhé pandemické chvíle nějaké slané a sladké snacky, v podobě brambůrků s vroubky a Oreo sušenek ze slevového kuponu. 


Milk od privátní značky Pilos je něco jako naše Salko, čili lehce zahuštěné, slazené mléko v tubě, které se hodí např. do kávy, na zmrzlinu, šlehačku..., jistě si dokážeš představit, kde všude je tato dobrota vhodná. ☺

Cheddar sýr je další super mléčný produkt, který je vyroben v Německu, zraje až 9 měsíců a opravdu skvěle chutná, prostě sýr Cheddar! 


Vídeňský guláš v konzervě na doporučení. Jinak nevím jaký je, zatím jsem ho nezkoušela. Celkem mě překvapila nízký obsah masa, jen 62%, ale prý je dobrý, inu uvidím. 


Ke guláši jsem si vzala ňoky, namísto knedlíků, semínka se hodí třeba do salátů a Corn flakes se staly poslední dobou mým denním "chlebem", hrozně moc mi zachutnaly. 👍


Pilos máslo s mořskou solí jsem koupila na doporučení Makyny z YTB, Cottage k ledovému salátu a naprosto ukázkovým ředkvičkám, ze kterých jsem udělala salát. 🥗


Co jsem objevila v Lidlu za novinku. V pánské řadě Cien Men mají toto vlasové tonikum kofeinem + je v nabídce i šampon (který jsem jsi zatím nebrala), každý stojí neuvěřitelných 50,- Kč. 



A také jsem si vzala novou vlasovou kúru s keratinem a příště vyzkouším druhou variantu, cena masky je také krásných 50,- Kč. 


Oslovila mě Vanessa čokoládová bonboniéra, měla jsem chuť na nějakou čokoládu a toto mi přišlo, jako dobrý nápad. 
A jako kompenzaci jsem si vzala mé oblíbené hroznové víno. 


Le Brie je fajn sýr s bílou plísní a navíc, když je ve slevě, není co řešit a skvěle se hodí třeba právě h hroznovému vínu. 👍



A zase ten sýr, tentokrát jsem sáhla po Gorgonzole a doporučuji vzít balení, které jsou úplně vzadu, které jsou vyzrálejší a chuťově výraznější. #ilovechees A jak jsi na tom Ty se sýry, které máš nejraději? 


Mýdlo na ruce do dávkovače jsem kupovala tento měsíc snad potřetí, velká spotřeba. Toto s mandlovým olejem a vůní květů příjemně voní a celkově mi vyhovuje, protože ho kupuji již přes rok. 


Mléčné výrobky poslední dobou kupuji mnohem častěji a to převážně bílé jogurty a pro změnu jsem si vzala i klasickou Valašskou Kyšku. 



Poslední dobou nemám ani chuť ani vlastně příležitost na nějaké jiné, než běžné nákupy. Proto asi největší "radost" mi udělaly produkty na vlasy z řady Cien Men. 
Zaznamenala jsi tuto řadu ve Tvém Lidlu?

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto článku. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

Opatruj se. 🙏

papa E. A. 

8 komentářů:

  1. Rada pozerám Tvoje nákupy :-)
    Ja som kúpila ten kofeínový šampón, ale mám po ňom dosť jemné vlasy, ale dám mu ešte šancu :-)
    Maska na vlasy vyzerá dobre, od tejto rady je skvelý reparačný balzam a tá vôňa... nádhera.
    Pekný deň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, děkuji, to mě těší. ♥ Děkuji za tip, na balzám se podívám. Krásný večer přeji. ☺

      Vymazat
  2. Super nákupy. Zaujal mě sýr s plísní a taky ten vídeňský guláš, i když na takové potraviny z konzervy moc nejsem.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, sýr s plísní kupuji pravidelně a moc mi chutná! Ano, já konzervy kupuji zcela výjimečně, ale nechala jsem se zlákat doporučením, ale příliš mě neoslovil. Krásný večer. ☺

      Vymazat
  3. Mňam, já miluji tu bonbonieru! :-D A brambůrky? Udělala jsi mi chuť, jdu si dát! :-D

    https://pridesoul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten chedar už jsem měla a je fakt dobrý. Já mám sýry ráda všechny a v Lidlu je dost často lovím. Pokud jde o sladké, dávám přednost hořké čokoládě, i když teď jsem dostala krabičku pralinek z Lidlu a zbodla jsem je bez problémů (ale sladké na mne byly hodně)
    Já dneska v Lidlu koupila tatarák a jitrnice pro nejbližší dny. A chlazené tortelliny jako rezervu, až se mi nebude chtít vařit (mají trvanlivost ještě měsíc).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, ano, sýry z Lidlu miluji, většinou nikdy nešlápnu vedle!!
      Jitrnice, jelita ... zabijačkové speciality, vím že mívají, lidé kupují, ale sama jsem nikdy nezkoušela, tak jsem zvědavá, jak budeš spokojená! Krásný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#The Balm mini &travel set

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, na kterou jsem se vážně těšila.  Jinak přeji hezkou neděli. Už je jen polovina víke...