sobota 12. prosince 2020

#Recenze - Balea "podzimní" prima limitky

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný sobotní večer a vítám Tě u dnešního příspěvku, u dnešní recenze. Tyto dva produkty jsou z limitovaných edicí značky Balea, kterou já mám velice ráda a právě asi nejvíc mě baví a lákají její krásné limitované / tématické edice! 


Balea má krásné obaly, ale také super produkty, tyto dva mezi ně rozhodně patří. 

Gel na holení jsem pořídila celkem nedáno a je z limitované edice k výročí 25 let DMka na českém trhu a sprchový gel je ze zimní limitky. 


Sprchových gelů mám celkem větší spotřebu a to větší zásobu je třeba si udělat. 🙃
Tak to bylo trochu na začátek odlehčení. 

Tento sprchový gel má krásný růžovo-zlatý obal, který mě asi nejvíce baví. 


Sprchový gel pořídíte za běžnou cenu, čili 20-25,- Kč. Gel obsahuje 300 ml produktu a je plně veganský, plus obal je z micro plastu, což je další ekologicky šetrná vlastnost tohoto produktu. 


Gel asi nejvíce potěší milovníky vůní růže (mandarinkovou složku / vůni jsem nezanamenala), která není vůbec umělá, je celkem dost intenzivní, která se příjemně rozline. Sprcháč krásně / běžně pění, pokožku příliš nevysuší, prostě má vlastnosti běžných sprcháčů značky Balea. 

Co je opravdu nejlepší, zároveň nejintenzivnější je právě parfemace. Já příliš vůni růží nevyhledávám a mému nosu nelahodí. Jelikož tato vůně je skutečně velmi autentická, pravda snesla bych méně intenzivní, ale po chvíli se krásně rozvoní a provoní celou koupelnu. 

Musím říct, že pokud by byly všechny produkty s vůní růže takové, jako je tento super sprcháč, asi by mě nalákaly. 

Za mě určitě spokojenost a věřím,  že milovníkům růží udělá velkou radost a i službu! 


Konzistence gelové pěny je běžná, jak jsme zvyklí, čili po vymáčknutí produktu se produkt tváří jako mint zabarvený gel, který se ale záhy změní v jemnou pěnu. 



Pěny / gely na holení od Baley mi přijdou naprosto srovnatelně kvalitní, jako např. od značky Gillete, která je mnohonásobně dražší. 

Gely / pěny navíc pořídíte v různých limitkách, které jsou hravé, tématické a velmi mě baví. 

Přemýšlím, jak dlouho mi vydrží gel na holení, tento větší min. 2-3 měsíce, řekla bych. 


Limitka k výroční 25ti let DMka na českém jsi jistě zaznamenala. Dalo / dá se pořídit vícero produktů, krom tohoto gelu na holení. 


Gel na holení, který se záhy změní v jemnou pěnu má jemně sladkou vůní, která připomíná nějaké cukrátko. Ano, je tomu skutečně tak, gel má vonět po marshmallownech, což je cukrovinka, kterou jsem nikdy nevyhledávala a stále tomu tak je. Což ale vůbec nevadí, protože vůně je to příjemná, jemně sladká a hřejivá. Ideální na zimní období. 


Gel má praktický aplikátor, obsahuje 150 ml produktu, vyšel mě na cca 30-35,- Kč a je veganského původu. 

Obal hravý, pěkný, plně praktický. Vůně příjemná, konzistence jemná, dobře se mi s gelem pracuje, pokožku nedráždí a naopak ji zanechá jemnou a hebkou! Ostatně jako všechny tyto gely, co jsem měla možnost vyzkoušet. 


Ano, za mě ano, obě limitky se povedly a s těmito produkty jsem spokojená a ráda je nyní v chladných podzimních / zimních dnech obklopuji! 

Přiznejme si, že nyní si nohy neholím tak často, jako třeba v létě, kdy nosím kraťasy či šaty, ale věřím, že nejsem jediná. ☺


A jaké limitky oslovují / olovily Tebe? Máš nějaké své favority?

Moc děkuji za přízeň a pozornost této recenzi, které si velmi vážím. 


Přeji ti krásný a pohodový den. ♥

papa E. A. 


4 komentáře:

  1. Ten růžový sprchový gel mám a voní božsky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, skutečná a autentická vůně růží se povedla. ☺ Pěkný den přeji.

      Vymazat
  2. Balea má limitky většinou s krásnými obaly. Já si teď pořídila krém na ruce k králičkem z edice se zvířátky. Sprcháče teď aktuálně nepotřebuju (a navíc vůni růži nijak nevyhledávám) a gel na holení nepoužívám (stačí mi napěněný sprcháč), takže tyhle dva kousky jsou mimo mne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, zvířátkovou edici jsem nějak nezahrnula do svých nákupů, ale moc se mi líbily obaly. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....