čtvrtek 10. prosince 2020

#ShoppingTime No. 47

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrteční den, a vítám Tě u mých dnešních nákupů za poslední týden. 


Špekáčky = buřty jsem pořídila v našem místním řeznictví na Kavalírce. Buřtíky byly naprosto skvělé, prostě opečený buřt na ohni je nejlepší. Buřty byla z Davle - řeznictví U Dolejších, což je celkem známé a oblíbené řeznictví. 
👍

Opečené jsou nejlepší s hořčicí a chlebem!!


Benu lékárna a můj v pořadí již druhý Jarischuv roztok, se kterým velmi, ale velmi spokojená. Balení obsahuje 500ml produktu, vyjde cca na 120,- Kč a je s konzervanty, což je varianta která mi vyhovuje! 


Máslo Pilos z Lidlu kupuji, vyhovuje mi a chutná nejlépe s čerstvým chlebem! 


Wrap tortily a tmavý - žitný chleba jsem si pořídila díky ceně, respektive ve velké slevě v místní večerce. (oba produkty byly na hranici expirační doby, ale jelikož jsem je ještě ten den zpracovala, naprosto nic jim nebylo)! 

Vyrazila jsem do DMka pro pár věcí, ale jelikož platilo již vládní nařízení o 15 m2, tak jsem pořídila až ve druhé prodejně, kam jsem jela ke Smíchovskému nádraží. 

Mýdlo na ruce do dávkovače s vůní zázvoru a citronu jsem dlouho nekupovala, tak jsem si říkala, že udělám změnu. 
Pěnu na holení jsem potřebovala a zjistila jsem, tedy alespoň dle etikety, že tato vizuélně menší (přitom objemově naprosto srovnatelná) s pěnou/gelem válcovitého balení je o 10,- Kč levnější. Každopádně obě mají 150 ml a liší se v ceně a v obalu, jinak si troufám říct, že jsou totožné svým obsahem. 

Každopádně pěnu jsem si vybrala dle krásného - hravého obalu a je s vůní Peachy Rose. 


O krémovém peelingu jsem slyšela/četla a zahlédla ho u kamarádky Kriss, tak proto jsem si ho pořídila i já. 

2 fázový odličovač očního okolí jsem potřebovala a nechala jsem se zlákat, nebo respektive dala jsem na doporučení pro mne nově objeveného YTB kanálu MakeupCoffeefun, který je mimochodem naprosto skvělý. 

Tento odličovač je navíc nějakou růžovou novinkou. Vyšel mě na 109,- Kč a jsem na něj zvědavá. 


Ještě to odpoledne jsem se zastavila v Lidlu a pořídila si, jen tak pro radost levandulový sprchový gel Cien. Levanduli já mohu v jakémkoli ročním období. 


Letos jsem maliny ještě neměla, tyto byly mé první. Vypadaly pěkně, vanička vyšla pouze na 25,- Kč a ten den jsem si je skutečně zasloužila. Maliny v listopadu jsou prostě trochu kyselejší, ale i tak jsem si na nich pochutnala. Snad příští rok budou opět z maminčiny zahrádky. 💕


Dárečky pro kamarády z AA v podobě sušenek. 


Malinové oplatky, nebo waffle, jak nápis říká spíš lépe vypadaly než chutnaly, ale vyzkoušela jsem a už vím, co si znovu nepořídit. 

Oboje jsem pořídila v místní asijské večerce. 


Jelikož mi jasmínová aviváž z Lidlu vyhovovala, nyní jsem zvolila variantu mé milované levandule. 


V Lidlu mě zlákala i smetana do kávy, kterou já ovšem do kávy nebudu používat. 🙃


Balící papír za 20,- Kč se bude hodit, sice příliš dárků balit nebudu, ale ať jsou pěkné! 
Sirup do vody s příchutí maliny mi doporučil kamarád a je velmi dobrý, navíc poměr / cena / kvalita, super! 


Tatarák si čas od času dopřeji a nyní jsem na něj dostala prostě chuť. 
No a plátky taveného sýra jsou moc dobré, se sýrem nemají vůbec nic společného, ale do toustů nebo na různé zapékání mi naprosto vyhovuji. 

Mé poslední více kosmetické nákupy jsou u konce, víc jsem toho nepořídila, ale myslím, že je toho dost a se všemi věcmi jsem spokojená, ničeho nelituji, co jsem si pořídila!!

A co Tvé poslední nákupy?? Budu moc ráda za Tvé tipy na aviváž či ověřený/osvědčený oční odličovač. 

Moc Ti děkuji za přízeň a pozornost mému blogu a tomuto příspěvku. 


Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

6 komentářů:

  1. Už si ani nepamatuji, kdy naposled jsem opékala špekáčky. Úplně jsi mi na ně udělala chuť.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tie maliny vyzerajú dokonale! Ja preferujem skôr tie gély na holenie, oproti tým penám, lebo sa mi zdá, že toho gélu vyničím pri jednom použití menej a tým pádom ho mám na dlhšie. Ale ten obal je fakt nádherný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, maliny nebyly nic moc, ale co bych také chtěla v zimně. ☺Ano, souhlasím, gelu spotřebuji také menší množství, ale vzhledem k tomu, že produkty moc ráda střídám a s přihlédnutím k ceně, vyloženě asi preferenci nemám. Krásný víkend přeji. ♥

      Vymazat
  3. Špekáčky na ohni ve mně evokují léto a prázdniny :). Tatarák z Lidlu je fajn - měli jsme ho nedávno a vánoční papír jsem kupovala zrovna dneska. Nějak se nám urodily rozměrově větší dárky, tak jsem vzala rovnou dvě role, aby nechyběl (když tak zbude na další rok)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám téměř vše zabalené a určitě mi jedna role vystačí i na příští rok. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Pondělí Patchology

AHOJ HOLKY, moc vás vítám u dnešní recenze. Dnes představím své nejoblíbenější polštářky pod oči, co znám. Myslím tím tedy hlavně ZNAČKU PAT...