pondělí 28. prosince 2020

#Recenze - Skincare - masky 7th Heaven II. část

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pondělní večer, a vítám Tě u dnešní recenze, která je pokračováním v testování PLEŤOVÝCH MASEK značky 7th Heaven, které jsem dostala k recenzi a za což velmi děkuji. 


Začnu pleťovou maskou, která je krémová, s vysokým obsahem čistící složky = jílu a obsahuje CBD, což je složka, která se čím dál častě do kosmetiky přidává. 


Maska má příjemnou středně hutnou krémovou konzistenci, krásné zelenkavé až mint barvy a tak trochu "bylinkově" voní, ale mému nosu velmi příjemně. 

Samotná aplikace a nanášení bylo velmi snadné a rychlé. 

Maska také obsahuje dva druhy mořských řas a cennou esenci z mořské soli, což je základní složkou pro čistící efekt. 


Maska, jak ji vidíš na obrázku vpravo dole ihned po nanesení a vlevo nahoře při postupném zasychání se chová a tváří, jako běžná jílová maska. Ano díky tomu také pleť stahuje, viditelně zmenšuje póry a pokožku za nechá lehce vysušenější, ale o to hladší a prozářenější. 

Právě efekt prozářenosti a jemnosti byl pro mne největším wau a tuto masku nutně potřebuji znovu!!


Masku jsem nechala cca 10 min působit na pokožce a poté vlažnou vodou řádně smyla a dál aplikovala běžnou skincare. 

Sáček obsahuje 15g produktu a vystačil mi na 2 použití!

Pokud chceš vyzkoušet a začít skutečně čistící masku s projasňujícím efektem, vřele doporučuji.

Tato maska se alespoň za mne 100% vyrovná high značkám z parfumérie!

Proto tuto masko mohu jen a jen doporučit a pochválit!!!


Druhou maskou této recenze je opět slupovací, čistící a stahující póry s guavou, která slouží i proti začervenání pleti. 


Po této masce jsem sáhla náhodně a jako by to "Vyšší moc" věděla, že potřebuji zmírnit právě začervenání v obličeji, které se mi udělalo jednak v době men. cyklu a přidalo tomu mechanické čištění, které já si nedokáži odpustit. 🙃


Masku jsem si nanesla večer po koupeli, kdy jsem měla póry pěkně otevřené a začervenání bylo o to více zřejmé. 
Gelová konzistence je hutnějšího charakteru, proto nikam nestéká a neutíká z obličeje. Manipulace a nanášení je velmi snadné, rychlé a příjemné. 


Po nanesení masky na celý obličej, kdy jsem se díky přítomným třpytkám blyštila, jak disko koule jsem na pleti cítila lehké "poštipkávání", které nebylo vůbec nepříjemné, ba naopak. Maska postupně zasychala a póry se mi krásně stáhly. Po zaschnutí jsem masku celistvě a sundala, obličej opláchla vodou, nanesla běžnou péči a hned jsem zaznamenala, že začervenání v oblasti kořene nosu a na tvářích téměř zmizelo a póry se viditelně stáhly. 


Za mě je tato maska opravdu SUPER, SKVĚLE FUNGUJE, DĚLÁ CO SLIBUJE, PLEŤ vyčistí a rozhodně si ji plánuji pořídit znovu!!



To jsou mé zkušenosti a třeba i tipy pro Tebe s pleťovými maskami značky 7th Heaven. 
Budu moc ráda za Tvá doporučení ve skincare. ☺



Moc děkuji za přízeň a pozornost této recenzi, které si velmi vážím. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

6 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    super masky, hlavne tá prvá ma zaujala :-) Aj ja si rada dávam 2x do týždňa pleťové masky a tiež aj pleťový píling. Už mám tú karamelovú, tak sa na ňu teším.
    Pekný večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, masky jsou super, je to takové "pravidlo", chystám se na nějaké ze Sephory...;).
      Jinak dnes budu odesílat, dle naší domluvy. Krásný den.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    slupovací masku od této značky jsem zkoušela minulý týden, měla jsem ji z nějakého časopisu. Nebyla vůbec špatná, bez problémů šla dolů, což tedy není zrovna pravidlo všech slupovacích masek:-( CBD mám v kosmetice moc ráda, dělá to mé pleti dobře:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, jj slupovací masky mě extra mile překvapily a pak ta konopná, čistící byla skvělá. Rozhodně mohu za sebe doporučit. Přeji pěkný večer a těším se na Tvé nové články. pa ☺♥

      Vymazat
  3. Já od tebe měla od této značky slupovací masku (černou) a byl fajn.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...