neděle 27. prosince 2020

#ShoppingTime No. 50

 


AHOJ,AHOJ,

přeji pěknou neděli,  a vítám Tě u dnešního článku s mými opožděnými posledními - týdenními nákupy. 


Loccitane krémy na ruce jsou asi ty nejlepší a nejoblíbenější, alespoň za mne!!! Nejsou to nákupy, ale dárky z adventního kalendáře od mého M. 


Toto je takový mix nahodilých nákupů, spíš drobností a dárků. 
Pěnu do koupele jsem si pořídila k M. na Letnou. Papírový stolní kalendář si nedokáži "odpustit", jsem na něj prostě zvyklá, dělá mi radost, ale i velkou službu na pracovním stole. Kniha o Tomáši Baťovi a Red Bull jsou dárky M. 


Avon clearskin toner je ten nejlepší a nejúčinější přípravek na pupínky, který znám!! Brala jsem hned dva. 
Coffee tabletky jsou moc prima doplněk a také je mám i jako dárek! 

Adventní kalendář ukrýval další poklady, tuhé mýdlo je skvělé a sprchový gel s vůní verbeny - značka ideál. Oboje se hodí na cestování! 

Mark & Spencer - bavlněné košilky ve třech různých provedení a velikostech pro mami k Vánocům. 


Od mé milé švagrové jsem dostala hned několik vosků, které jsme ostatně začaly pálit v práci, ale tyto tři jsem stihla zaznamenat! Báječné, skvělé, vosky prostě miluji! Děkuji moc. ☺


Dárek pro tátu, který prý potřeboval nějaké teplé ponožky, tak jsem si vyhlídla termo balení po dvou v Mark & Spencer. 

No a to byly mé poslední nákupy, které pravda přesáhly týden, ale poslední dobou toho tolik nenakupuji, nebo nestíhám zaznamenat. 
A co pěkného jsi si pořídila Ty??

Moc Děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku, která mě velmi těší. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 






12 komentářů:

  1. Krásné věci sis pořídila :) Já si poslední dobou nic nekoupila, ale dostala jsem krásné dárky k Vánocům :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc, viděla jsem, že jsi opravdu dostala moc pěkné a inspirativní věci! Dárky, co jsem pořídila se také snad líbily. ☺ Prima večer přeji!

      Vymazat
  2. Moje poslední nákupy byly vyloženě jídelní - jednak jedlé dárky (rilletes a paštiky od Melememaso pro syna a manžela) a jednak poslední drobnosti na svátky (sušená šunka a nějaké sýry, aby případně bylo co zobat - nakonec to ani nebylo potřeba, vystačili jsme s řízky, salátem, vánočkou a cukrovím :-)).
    Hezký zbytek neděle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, Melememaso jsem prvně ochutnala a také darovala loni v lednu a bohužel to bylo 50/50. Tyto nákupy jsou okolo Mikuláše...., takže to jsem tolik vánočního jídla také nekupovala. Nyní spíš uvažuji, jak a co na Silvestra 👍🙃🍽. Díky a prima večer i Tobě.

      Vymazat
  3. Pekné nákupy a darčeky. Musím niekde zohnať tie krémy na ruky, ešte som od tejto značky žiadne nemala :-)
    Práve dnes sme boli na nákupe potravín a prihodila som si aj darčekovú sadu Ziaja, mám ju rada a nevadí mi...a ešte som kúpila veľké balenie môjho milovaného pášku Ariell, iný nepoužívam a syn naň nemá alergiu (má atopický ekzém), kým sme to zistili, trvalo to veľmi dlho.
    Peknú nedeľu, pá

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé věci, nejvíce mě zaujaly vosky. Yankee Candle má nádherné vůně. Já jsem si nedávno udělala radost novou čtečkou knih. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čtečka je super, loni v létě jsem ji hodně používala, ale byla půjčená. ☺ Pěkný večer.

      Vymazat
  5. Všetky veci vyzerajú skvelo. Už dlho rozmýšľam nad kúpou voskov. Ja som si v poslednej dobe hlavne dopriala masku na tvár či ruky, pretože im zima dáva pekne zabrať.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a pěkný den, vosky mohu jen doporučit = léty prověřeno 😇. Mé ruce hydratuji, co to jen lze, masky jsou super inspirací, děkuji 👍.

      Vymazat
  6. Ahoj Eri
    já byla v klasickém obchodě naposledy před Vánoci. Dneska mi mamka nakoupila v Kauflandu, potřebovala jsem jen pár věcí, jako třeba chleba:-) Objednávala jsem ale už na několika eshopech. Nakonec jsem se odhodlala a udělala objednávku na eshopu Sephory, protože měli veliké slevy. jsem moc zvědavá, jestli to dojde a v jakém stavu to bude. Pak jsem si vzala nějaké mazání pro atopiky na Beu lékárně a nějaké drobnosti na elnino. Určitě o všem budou články na blogu, už se těším, až mi to přijde:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, to jsi udělala moc dobře, že jsi objednavala na Sephore a Benu . Na články se už moc těším 👍😇. Pěkný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...