středa 30. prosince 2020

#ShoppingTime No. 51

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou poslední středu v tomto roce,  a vítám Tě mých nových nákupů č. 51, které jsou opět trochu opožděné, jelikož advent a Vánoce jsou za námi a blíží se Silvestr. 



M. v Lidlu pořídil tuňáka ve skle naloženého v oleji, protože ví, jak ho mám ráda a sama bych si ho nyní nepořídila. No a druhý den na to jsme vzali ze stejné řady Deluxe set skleniček s dipy, které se ideálně hodily na Silvetra. 


Princezně Bastet došla na Letné Malt pasta, kterou jsme pořídili v Pet shopu v OC STromovka, k tomu Ritter sport čokoládu Praline, což je oblíbená sladká pochutina M.  a v adventním kalendáři Loccitane jsem našla Hair mask s intenzivní a pečující schopností. 
Hutné krémy to je moje, další jsem objevila v adventním kalendáři Loccitane. Tyto malé se báječně hodí s sebou do kabelky (ostatně to byl taky asi hlavní důvod, proč jsem si tento adventní kalendář přála ♥). 


Cestou z Hlavního nádraží se občas zastavím v Rossmannu, původní plán byl tedy takový, že si v Sephoře "za odměnu" pořídím nějakou rtěnku, ale přehodnotila jsem priority, což je u mne na pochvalu 👍 a ve stojanu Essence si vybrala tuto rtěnku Semi Shine v odstínu 107. Barva v prodejně se jevila méně výrazně a já měla za to, že si pořizuji lehce růžovou - decentní barvičku, ale vůbec nevadí, rtěnka se mi moc líbí a řekla bych, že mi i sluší. 


Hlavní důvod návštěvy Rossmannu byl nákup deodorantu, Rexonu mám asi nejraději, poté jsem si vzala zubní kartáčky (na které já nejsem náročná) a ze slevového stanuju jsem si vzala na zkoušku houbičku na make-up. Za 50,- Kč mi nebude vadit, když budu zklamaná a nespokojená, alespoň si jen potvrdím, že do originální houbičky se mne osobně, vyplatí investovat. 

Jmelí jsem si pořídila v takové měděné barvě, která mě z nabídky oslovila asi nejvíce. Vyšlo mě u Jindřišské věže na 45,- Kč. 

Olivy, nakládaná zelenina, cizrna do salátu či vaření se mi z Lidlu velmi osvědčila a Dijonská hořčice dokonce předčila mé očekávání a kupuji ji nyní "pravidelně". 


Káva v akci, 100g mleté kávy za 13,- Kč, do překapávače mě osobně naprosto "stačí" a i vyhovuje, vzhledem k množství, které vypiju. 

Víkendový rychlý nákup v Lidlu. Sušenky, zvláště pak tyto vánočně ochucené bych mohla jíst snad pořád, ale zrovna mě bolel nějak žaludek, tak jsem si naordinovala mléko se sušenkami. Nějaké sýry na nakládání, oříšky, velký malinový jogurt k snídani, těstoviny a deo vložky, které jsou fajn. 


Nakládaný hermelín pro M., který se opět chystá na svou ketodietu. Hermelíny rozříznu, naplním směsí chilli pasty, sušeného česneku, soli a pepře, naskládám do skleněné nádoby a zaliji olejem. Tentokrát jsem ani nepřidávala cibuli, protože jsem nevěděla, jak dlouho bude sýr ve sklenici zrát. ☺

Akce na Heets, fronta v OC Nový Smíchov, ale byla jsem úspěšná a pro M. náplně do IQOS získala. ☺


Omlouvám se za ty barvy, ale světla je nedostatek a není kdy jindy fotit. 
Šampon a hydratační krémík z Loccitane adventního kalendáře udělal velkou radost. 
No a čím jsi si poslední dny udělala radost Ty? Nebo co bylo naopak "nezbytné" pořídit??

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 
Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



10 komentářů:

  1. Eri,
    super nákupy. Zaujal ma ten červený rúž. Akú má výdrž na perách?
    Tie aromatické sušienky milujem, ale tento rok som ich nikde nevidela...nakladané syry má rád aj môj syn, občas ich spolu pripravujeme. A krásnu kyticu imela mi moji dvaja chlapi priniesli z prechádzky v lese :-) ale páči sa mi aj to Tvoje medené.
    Pekné dni, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, ano rtěnka má celkem slušnou výdrž, mohu doporučit.
      Krásného Silvestra přeji. Vše dobré do nového roku 2021, ať se jen daří. ☺♥

      Vymazat
  2. Mňam, ten nakládaný hermelín vypadá skvěle. Hned bych ochutnala. Líbí se mi odstín rtěnky a tuňáka mám taky ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hermelín se povedl, dnes máme trochu jiné složení...tabule☺.
      Krásného Silvestra přeji. Vše dobré do nového roku 2021, ať se jen daří. ☺♥

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí rtěnka, vypadá skvěle. Já si na Vánoce udělala radost novým telefonem. :)
    Přeji Ti vše nejlepší do nového roku! Míša
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc. Krásného Silvestra přeji. Vše dobré do nového roku 2021, ať se jen daří. ☺♥

      Vymazat
  4. Taky tu teď mám po Vánocích slušnou zásobu malých krémů od Loccitane :-) jsou skvělé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsou skvělé, za mne nejlepší krémy na ruce!! Krásného Silvestra přeji. Vše dobré do nového roku 2021, ať se jen daří. ☺♥

      Vymazat
  5. Eri, moc se mi líbí rtěnka. Krásný odstín. Já byla včera utrácet poslední stravenky, takže jsem v Bille koupila nějaké hotové chlazené plněné těstoviny a uzeného lososa v koprovém dresinku. A taky mango, které miluju (snědla jsem ho hned k svačině) a avokádo (z toho jsem si dneska udělala (skoro)guacamole k obědu). A dneska jsem si musela skočit pro odličovač očí do DMka - s dvoufázovým z YR, který jsem nedávno načala, jsme si tentokrát nějak nesedli) .
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, také jsem si dnes pořídila dva odličováky od Balea.
      Krásného Silvestra přeji. Vše dobré do nového roku 2021, ať se jen daří. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...