čtvrtek 31. prosince 2020

#SHOPPING = #Gift Time No. 52


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný poslední den v tomto roce,  a vítám Tě mých nových nákupů č. 52, které jsou spíš dárky, protože jsem jich tolik dostala a je jich zde většina. ♥


Kamarád nám v Makru sehnal batátové hranolky, které jsme chtěli s M. zkusit, nikde jinde jsme je nenašli. Obří 2,5 kg balení vyšlo na 300,- Kč. Hranolky byly prostě batátové. Nebyly špatné, byly na mou představu příliš masivní, kousky byly nerovnoměrně velké, což trochu komplikovala samotnou přípravu. Se solí, pepřem, chilli a dipy, byly fajn. 

V práci jsme jako benefit dostali poukázky, které se dají uplatnit např. v lékárně, knihkupectví, na kosmetické služby, lázeňské apod. Já je hned využila na první nákup v lékárně Benu. 


Čistící gel na brýle, který mi vychválila, doporučila a výhodně nabídla kolegyně jsem vzala pro mamču, která nosí brýle pernamentně. 


Další miniaturky z báječného adventního kalendáře. Modrá hydratační SOS maska na vlasy a sprchový gel s mandlovým olejem a aroma. 


Od skvělého kamaráda Péti jsem dostala tyto Lind orange truffles a koupelovou sůl. ♥ Moc mě to potěšilo a děkuji!!


V kanceláři jsme pořád měly nějaké domácí cukrovíčko, ale stačila jsem zaznamenat pouze tento jeden talířek...🙃.


Plus jsem od milých kolegyň dostala krásné dárečky, které mi doslova vyrazily dech! 

Koupelová sůl od Manufaktury ozdobená keramickou kočičkou...ňuni....!


Další balíček od kolegyně Aničky, která mě naprosto odhadla obsahoval levandulovou svíčku Hart & Home, tuhé mýdlo od Bomb Cosmetics, které neskutečně šťavnatě voní i přes obal. No a sypaným čajem s názvem "pro báječnou kolegyni" ☺♥.  No úžasný dárek, děkuji, děkuji!!


Kolegyně Irča objevila Lush a to doslovně. Každá jsme dostaly koupelovou balistiku, která je neuvěřitelná, krásně, příjemně voní a už se na ni moc těším. 


Do balíčku ještě přihodila tělový krém, rovněž od značky Lush. No páni, tak to jsem skutečně nečekala. Nemám slov, ani nevím, jak dostatečně poděkovat!!! Mám neskutečnou radost!!!


Tady bych dnešní článek ukončila, vím, že s publikací článků, aby byly co nejvíce aktuální jsem pozadu, ale je to tím, jak mám články předpřipravené dopředu. Jsem na to zvyklá, jak se říká, zvyk je stará dobrá košile, ane ne, tento systém a způsob mě osobně vyhovuje. 

Čili, tím jsem chtěla říct, že tyto dárečky, které jsem dostala ještě před Vánocemi vidíte až nyní. ☺♥



Moc děkuji za pochopení a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den. 

papa E. A. 

8 komentářů:

  1. Hezký nový rok, hodně zdraví a štěstí....budu se těšit na další Tvoje nákupní články. 😉🥂🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Leni, moc Ti děkuji. I Tobě přeji krásný nový rok a pokusím se vynasnažit. ☺♥

      Vymazat
  2. Eri,
    krásne darčeky si dostala, máš iste skvelé kolegyne :-)
    Z celého srdca Ti prajem, aby bol rok 2021 lepší ako ten uplynulý. Prajem predovšetkým zdravie, pohodu a vždy dobrú náladu, a aby si sa tešila aj z tých najmenších maličkostí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá Aďko, děkuji Ti moc a moc. Posílám tolik pozdravů na Slovensko, kolik tam jen doputuje. Ať se nám všem v tomto roce 2021 jen a jen daří, jsme zdraví, protože pak pohoda, štěstí a pokora se dostaví. MTR.☺♥

      Vymazat
  3. Eri, hezké dárečky. A přeju hodně štěstí do dalšího roku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, děkuji Ti moc a moc. Tobě přeji jen to dobré v tomto roce 2021, spousty vydařených vašich krásných a inspirativních výletů, na které už se nyní moc těším. ☺♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    to jsou moc pěkné dárečky, určitě udělaly radost:-) Já dělám domácí batátové hranolky, já a táta je máme totiž moc rádi. Mamce úplně nejedou, ale to je její škoda:-) Přeji ti vše nejlepší do nového roku a doufám, že bude o dost lepší než ten minulý!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, batátové hranolky nakonec měly úspěch bych řekla. Sice poměr cena kvalita..., příště, pakliže se k tomu rozhodneme, Ti napíši s prosbou o rady a recept, jak na domácí. ☺♥ Hani jdu dohnat resty a zanedbané články na Tvém pěkném blogu. ☺☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...