sobota 2. ledna 2021

#Recenze - NIVEA 2fázový růžový odličovač očního okolí


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný sobotníní den a vítám tě u dnešního příspěvku, kterých je poslední dobou pomálu. Určitě se blogu věnuji méně, než bych si představovala a než bych chtěla, ale volného času je mnohem méně a prioritou pro mne je osobní život, práce apod, věřím že máš pro to pochopení. ☺♥


Nivea dvoufázový odličovač očního okolí jsem si kupovala v polovině listopadu na základě doporučení Janičky z YTB. Vím, že modrá a černá varianta je velmi chválená a používá ji má kamarádka. Sama příliš často po značce Nivea nesahám. Jen vím, že mi příliš nevoní "typická" modrá vůně krému, jinak jejich micelární/čistící šampon na vlasy je v mém hledáčku již nějakou dobu, možná až bude v nějaké slevě, tak si ho pořídím. 👍


Ale k samotnému produktu. Jedná se tedy o dvoufázový odličovač očí a make-upu, který mě v DMku vyšel na 125 ml balení za 100,- Kč, což bych řekla že je běžná cena drogérkových odličovačů této řady. 


Nivea NOVINKOVÝ dvoufázový odličovač očí a make-upu růžový efektivně odličuje i voděodolnou řasenku a make-up z citlivé oblasti kolem očí. Ano, mohu potvrdit. Krásně, jemně, šetrně, přitom velmi důkladně odlíčí řasenku, oční líčení, voděodolnou mascaru, dokonce i s dlouhotrvající matnou rtěnkou si krásně a snadno poradí. Nezanechá žádný mastný film na pokožce, naopak ji vyhladí, vyživí a zanechá čistou. 


Není třeba vyvíjet fyz. úsilí k samotnému odličování mi stačí dva tamponky, na které nanesu malé množství produktu a jemnými tahy vše potřebné odlíčím. 

Je potřeba před samotným použitím odličovač jemně protřepat, aby se složky promísily, čímž se zajistí bezchybné odlíčení a vyčistění pleti. 
Jak píšu, s očním make-upem si poradí perfektní, co se týká celého líčení obličeje, tak make-up sundá, vyčistí a zjemní také parádně, jen mi přijde "zbytečné" na běžný můj make-up používat tohoto růžového profíka. 




Na oči, voděodolné líčení a dlouhotrvající rtěnku je naprosto skvělý. Sama za sebe ho mohu JEN A JEN DOPORUČIT, rozhodně mě tato varianta a zkušenost přiměla k tomu, abych vyzkoušela i černou micelární variantu. 


Jak je uvedeno na obalu, jedná se o novinkový produkt a byla jsem také mile překvapena, že růžová tekutina - nerovná se extrakt z růží, to by nebylo nic pro mne. 

Toť asi za mne k tomuto BÁJEČNÉMU, PRECIZNÍMU A JEMNÉMU DVOUFÁZOVÉMU ODLIČOVAČI zn. Nivea. Za mě velké ANO, skvělý produkt, který používám nyní na denní bázi a co ještě mohu pochválit a vyzdvihnout, je ten fakt, že produktu stačí skutečně nanést malé množství, čili mi produkt pomaleji ubývá!! 


A jaký dvoufázový odličovač je Tvůj oblíbený?

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost této recenzi. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



6 komentářů:

  1. Já jsem před pár dn vytáhla dvoufázový odličovač s chrpou od YR. Je hodně chválený, já sama už jsem ho měla asi před rokem a byla jsem s ním v podstatě spokojená. A najednou mi přestal vyhovovat - měla jsem po něm oči jak králík s myxomatózou. Netuším, proč tak změny... Takže jsem se vrátila k obyčejnému odličováku z DMka a tuhle skoro plnou lahvičku ne úplně levného odličovače holt někomu, věnuju. Další odličováky s olejovou složkou si asi už odpustím.
    Hezký den i tobě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já mám naprosto stejnou, lež ne tak dramatickou zkušenost s celkovou kosmetikou YR, ale u 2fázového odličovače to začalo již cca před 2,5 lety. Nevím, co se stalo, ale přestala mi jejich kosmetika vyhovovat, ceny šly neúměrně k poměru kvality nahoru a jejich nové trendy, mne příliš neoslovily. Škoda, doporučuji prodat odličovač, protože jak píšeš, není 2x nejlevnější. Vinted či tak. ☺☺

      Vymazat
  2. Ja momentálne používam odličovač na zmiešanú pleť z Lidlu,aj ich očný dvojfázový odličovač a sú ok :-) Pekný víkend, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aďko, tak takový odličovač z Lidlu mě zajímá. ☺♥ I Tobě krásnou neděli.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, za mna je najlepsi bezne dostupny odlicovac od Collistar, je sice drahsi, ale kupujem si ho na elnino a stoji v akcii okolo 10 EUR a ma 200 ml. Odlicim s nim bez problemov aj Maybelline Stay Matt Lipstick a to je co povedat :D Moj osobny top, co som kedy mala je dvojfazovy od Heleny Rubinstein, to je uplna parada, len aj ta cena je paradna :D :D :D
    Od Nivey som mala micelarku, taku s fialovym a no takto napisem "neurazi-nenadchne". Dvojfazovy odlicovac mam doma /dochadza mi Collistar/, ale zatial som ho nevyskusala. Mam ale ten "klasicky" nie ruzovy, tak uvidime. Prajem Ti vsetko dobre do noveho roka a vela sily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi, od této značky jsem nikdy nic snad nezkoušela, ale moc děkuji za doporučení, podívám se. Je to celkem boj v poslední době, nechci nic extra drahého, když nevím, do čeho jdu i přes recenze - samozřejmě. Hodně mi vyhovuje např. Sephora 2fázový odličovač a nebo taky pak Mixa je chválená. ☺♥ Krásný závěr víkendu.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...