úterý 8. prosince 2020

#ShoppingTime No. 46


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý,  a vítám Tě mých nových nákupů č. 46, což koresponduje s pořadovým číslem týdne v kalendáři. (nevím jestli jsem to napsala srozumitelně, ale nákupy uskutečňuji ve 46. týdnu z 52. týdnů roku 2020).

 

Začnu knihou 12 Kroků a 12 Tradic je kniha ze série Anonymních Alkoholiků. 

Hroznové víno mám velmi ráda, 500 g vanička vyšla na 20,- Kč. 


Prací gel z Lidlu značky Formil kupuji pravidelně. Tento je univerzální s vůní "čerstvého rána". Balení má vystačit na 100 pracích dávek a vyšel na krásných 199,- Kč. 


Ovesné sušenky Zuzanky v mléčné polevě, které se pouze zdravě tváří, jsou velmi dobré a na "mlsání" stačí skutečně pár kousků. 


Mé oblíbené těstoviny (kupuji pravidelně), a jablečný nektar s obsahem 50% jablka jsem si vzala spíš na zkoušku, protože na jablečné džusy mívám sem tam chuť. 

Nákup nových respirátoru od Respilonu, od kterého máme již tzv. šátek a černý respirátor, se kterým já jsem spokojená! (toto prosím stálo 1260,- Kč)


Mou oblíbenou Sweet chilli soure měli v Lidlu v akci za 30,- Kč, tak jsem si udělala zásobu, tady je pouze jedna, plus energy drink, který poslední dobou piji zcela výjimečně. 

Rýže Basmati se mi osvědčila nejvíce, je rychle uvařená a velmi chutná, já si ji dávám téměř ke všemu. 


Racio chlebíčky v jogurtové / sladké polevě mám ráda již od střední školy a když je v Lidlu vidím, pořídím si je. Jsou skvělé! 

Dostala jsem za své "kulinářské" snažení mé milované lentilky, které ovšem končí, respektive budou jiné, německé. 
V místní malé Sapě jsem pořídila ještě jednu chilli omáčku, kterou zvládnu i já, takže pro M. to je "dětský čajíček". 
Další kokosové mléko na zeleninové kari s rýží Basmati, toto jídlo jsem si oblíbila a vařím ho často. Zasytí, zahřeje a rychle hotové, navíc velmi variabilní! 

Toť mé poslední, zcela běžné nákupy. Hodně vařím, takže jsou to převážně potraviny. 
No a co v poslední době nakupuješ Ty?

Moc děkuji za přízeň a pozornost, které si velmi vážím. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. ♥

papa E. A. 



2 komentáře:

  1. Já vlastně teď nakupuju jen v Lidlu, který občas prostřídám Albertem (když nepočítám nákup v e-shopech). Oblíbila jsem si teď čerstvé plněné těstoviny (střídáme různé náplně i tvary) - je to rychlý oběd nebo večeře, když mne celý den vytíží home office. A v Kik jsem si koupila balík ponožek - protože ty na HO využiju víc než silonky :)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, plněnými těstovinami jsme mě inspirovala, velmi dobrý a rychlý nápad. V týdnu zkusím vyzkoušet, nyní mám vařeno a právě jsem naložila hermelín. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...