sobota 26. prosince 2020

Spotřebovanci za měsíc LISTOPAD = NOVEMBER 2020

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný druhý svátek vánoční, a vítám Tě u dnešního článku se spotřebovanými produkty za uplynulý měsíc. V listopadu jsem spotřebovala nebo mi průběžně došly následující produkty, ke kterým přidám malou recenzi. Na mé poměry toho zde nemám "příliš" a začnu produkty na vlasy, jako již tradičně. ☺


  • Balea Med šampon s pH 5,5 byl opravdu velmi dobrý a příjemný. Vyhovovala mi jeho konzistence, jemná a čistá parfemace. Vlasy umyl a to od takového produktu očekávám. Za mě je to jeden z nejlepších šamponů z Balea řady. ZA MĚ URČITĚ VELMI POVEDENÝ A PŘÍJEMNÝ PRODUKT. 
  • Balea šampon na posílení objemu s vůní lesních plodů nebyl špatný. Hodnotila bych ho tak, že umyl, celkem příjemně voněl a je cenově dostupný, proto jsem si ho i nyní pořídila, víc od něj neočekávám. Ano, běžný šampon, který nenadchne, ale ani neurazí. 


  • Balea výroční limitka 25ti let s příjemnou cukrovou - lízatkovskou vůní byla fajn. Asi nejvíc mě oslovil obal, samotný sprcháč nebyl přeslazený, z čehož jsem měla radost, dobře myl, pěnil a lehce vysušoval. Za mě povedená limitka. 
  • Isana sprchový gel s vůní Vlčích máků z letní limitky mi tolik nesedla. Vůně byla celkem dost umělá, ale jinak dobře myl, pěnil a chválím povedený obal. Za mě spíš ne, nesedla mi parfemace, ale obal je zajímavý. 


  • Cien - dvoufázový odličovač očního okolí na olejové bázi. Odličovač je běžně k dostání v prodejnách Lidl. Jedná se o dvousložkový odličovač, z toho jedna složka je na olejové bázi. Odličovač mám opakovaně, protože krásně odlíčí, nedráždí oční okolí a nezanechává mastný film. ZA MĚ URČITĚ ANO, VELMI DOBRÝ PRODUKT. 
  • Avon - čistící tonikum z řady Clearskin s alkoholem. Tento produkt je skvělý, neznám lepší a používám ho již přes 20 let. Co více k tomu dodat. Krásně pleť vyčistí, póry se viditelně stáhnou a pomáhá s hojením pupínků a nedokonalostí. Dá se použít jak na celý obličej, tak i lokálně na konkrétní pupínek. ZA MĚ NELEPŠÍ POMOCNÍK V BOJI S NEDOKONALOSTMI A ROZŠÍŘENÝMI PÓRY. 


  • Balea - tělový krém COPACABANA, kdo by nezaznamenal tuto skvělou letní řadu. Tělové mléko krásně jemně vonělo, bylo středně hutné, ale velmi slušně hydratovalo a vstřebávalo se do pokožky. ZA MĚ SUPER POČIN a mě tělový krém velmi vyhovovalo. 
  • Balea - koupelová sůl s vůní třešní nebyla nic moc. Vlastně jsem ji ani ve vodě nezaznamenala. Je sice velmi cenově dostupná, ale příliš nic nedělám, max. trochu obarvila vodu a má líbivý obal. Tuto koupelovou sůl sama za sebe doporučit nemohu. 


  • Isana pleťová maska se svěží až chladivou gelovou konzistencí a vůní Aloe vera nebyla vůbec špatná. Na pleti příjemně chladila a dodala ji jaký si fresh pocit, alespoň na mě takto zapůsobila. a doporučila bych jí spíš na léto. Ano, maska byla FAJN. 
  • Isana pleťová maska s avokádovým olejem s glow efektem byla příjemně krémová a dobře hydratovala pleť. Ano, tuto masku BYCH SI POŘÍDILA ZNOVU, vyhovovala mi. 


  • Balea - dezinfekční gel, který je chvíli po aplikaci cítit alkoholovou složkou je fajn. Dělá co má, malá lahvička je praktická a nosím ji stále při sobě v kabelce. Asi už jsem díky pandemii vyzkoušela lepší dezinfekční gely, ale tento kupuji již řadu let, pandemie - nepandemie. Takže Ano, mohu doporučit a budu mu věrná!
  • Balea - balzámek berry coco se mi zlomil, což je škoda, jinak byl fajn. Příjemná vůně, střední hydratační schopnost. Ráda si tyto nové balzámky kupuji. Ano za mě je to fajn produkt. 


  • Mám tady i dva kousky z dekorativní kosmetiky. Prvním je Mary Kay - minerální pudrový make-up, který jsem prvně vyzkoušela již v roce 2009. Je to moc prima produkt. Pudr je velice jemně mletý, dobře se do pleti zapracuje a spline s ní. Krytí je nízké, ale pro lehké sjednocení pleti plně dostačující. Měla jsem odstín Ivory 2, který má žluté podtón a barevně mi vyhovoval vždy v létě. Sama bych si ho již nepořídila, tento jsem dostala od své kamarádky Lenky, ale opravdu jsem byla spokojená a říkám, že je to moc fajn produkt. 
  • Konturka na rty od Avonu z řady True color v odstínu Plum, která netuším, jestli se ještě vyrábí, jelikož jsem ji měla opravdu dlouho byla dobrá. Krémová, dobře pigmentovaná a i dlouho držící tužka na rty. Ano s touto tužkou na rty od Avonu jsem byla spokojená. 


  • Co by to bylo za spotřebované produkty, kdyby tady nebyly vosky nebo nějaká svíčka, zvláště pak nyní v podzimním období. Vosk Yankee Candle s vůní pravé francouzské levandule byl oslnivý, podmanivý a já ho pálila velmi ráda! Levanduli prostě miluji, co více k tomu dodat!
  • Vůně Seaside Woods byla velmi příjemná, dotvářela krásně takovou "domáckou atmosféru". Velmi mě tento vosk překvapil svou příjemnou a nenásilnou vůní, kterou bych si pořídila znovu. 


  • Odličovací tampony a to hned dvě balení tady mám od značky Cien, čili z Lidlu. Mě plně vyhovují a přijdou mi stejně dobré, jako např. ty z DMka. 


Tak, to byly mé krátké recenze ke spotřebovaným produktům za měsíc listopad 2020. 
Znáš nějaké produkty a máš s nimi podobnou zkušenost? 


Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velmi vážím. 

Přeji krásný a pohodový den. 

Opatruj se. ♥

papa E. A. 



5 komentářů:

  1. Eri, já znám odličovač Cien, ten byl fajn. A z řady Balea med, co jsi měla vlasový šampon, jsem měla sprcháč a taky jsem s ním byla spokojená. A samozřejmě znám odličovací tampony Cien - vyhovují mi víc než ty z DMka.
    Hezký poslední vánoční den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, mě odličovací tampóny asi vyhovují oboje, dokonce i od Isany nejsou úplně zlé, ale Tobě snad nevyhovuji - dokážeš poznat rozdíl, což obdivuji!! Na Balea Med sprchový gel se chystám, právě na Tvé doporučení.
      Děkuji a i Tobě přeji krásného "Štěpána". ♥

      Vymazat
    2. Já mám Isany docela ráda, v poslední době víc než Ebeline z DM. Nesnáším, když se tampony rozdělují při vytahování ze sáčku a to mi právě poslední dvě balení těch Ebeline dělaly. Dřív jsem si nimi byla taky docela spokojená

      Vymazat
    3. Chápu, to člověka nepotěší...., já mám Isanu snad na Letné, takže se s nimi odličuji tak 1x za týden a přijdou mi trochu hrubší než ty Ebeline a Cien, ale nic zásadně špatně. Jak je vidět, měla bych Rossmanna více prozkoumat. Prima večer a děkuji. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj, známi produkty z Avonu a mám je taky ráda. Měla jsem i ten sprchový gel Balea a v hodnocení s tebou souhlasím. Vypadá to, že v prosinci bude pěkně nadupané spotřebováno, už se mi to nevejde do tašky a expandovala jsem ještě do jedné krabice:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...