úterý 5. ledna 2021

#GiftTime ... II. time

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný večer , a vítám Tě u mého nového článku s dárky, které jsem dostala a udělaly mi obrovskou radost. ♥


Od rodičů jsem si vybrala a M. objednal, vyzvedl a dovezl nový fén na vlasy značky Remington. Vybírala jsem dle recenzí, příkonu, počtu rychlostí a stupňů vysoušení. Hlavně mi šlo o to, aby to byl fén srovnatelný s tím, který jsem měla neuvěřitelných 16 let a odešel právě nyní. Je to tedy IONIC fén, s ochranným stupněm pro běžné vysoušení vlasů. Fén je světle růžový s rose gold doplňky. Je lehký, příkon má 2400W. Součástí setu jsou tři nástavce, které asi nevyužiji a dá se použít i pro profi účely. Cenově se pohybuje okolo 1600,- Kč, dle různé akce. 

Tuhé mýdlo s vůní svěží verbeny bylo v dalším políčku adventního kalendáře a také další úžasný krém na ruce s vůní růže, která je velmi, ale velmi autentická!!!


Od M. jsem dostala limitovanou edici Too Faced, na kterou jsem se dívala se zájmem, no a jak je vidět, M. je více než pozorný. Ihned set na Sephoře objednal a já se z ní nyní mohu těšit. 


Too Faced Foxy Neutral (exkluzivně v Sephoře za krásných 1000,- Kč)


Sada obsahuje:

1 exkluzivní paleta očních stínů

1 exkluzivní paleta složená z dua rozjasňovače a tvářenky

1 řasenka Damn Girl cestovní velikosti


Řasenku Damn girl jsem moc chtěla vyzkoušet a nyní mám tu nejlepší variantu, čili cestovní. 
Co se týká složení paletky, tak je ideální, teplé a neutrální odstíny, to je moje. 


Duo tvářenky s rozjasňovačem mi v reálu ohromilo a moc se mi líbí. Celkově mě set moc a moc potěšil, líbí se mi i provedení a kvalita stínů nezklamala. ☺

Takové praktické dárky, které vymyslel M. , pro každého něco.....👍. Mému otci jsme vzali celkem slušnou zásobu Valetolu a Lukášovi, jako takový "detox", či podporu ke cvičení Milk thistle forte, nebo-li Ostropestřec mariánský. 


Miniaturky micelárního šamponu na vlasy s esenciálními oleji, pleťový krém s 5% Karite Shea ve verzi light si beru s sebou do Třebíče k M., kde se budou jistě hodit. 


Panadol je pro mne, namísto Ibalginu, který nedělá dobře mým odkrvujícím se prstům, ořezávátko na klasickou obyčejnou tužku, se kterou já píši již od malička asi nejraději a také nejčitelněji. 

Vzali jsme i dvě balení 100 tabletek Melatoninu forte po 5mg, který byl na e-shopu Benu lékárny vyprodaný a zrovna na měj měli i akci v kamenné prodejně. 

Oční kapky OCU flash si kupuji pravidelně a vyhovují mi. Vitamín C v sypké podobě bereme denně, po celý rok a velká spokojenost. Toto balení 250 g v Benu vyjde na cca 200,- Kč, což je super cena!!


Preclíky z Lidlu jsou fajn, taková pochutina, když nechci chipsy. 


A to by byly mé dárečky a menší nákupy. Čím jsi si udělala radost Ty? ☺

Moc děkuji za pochopení a pozornost tomuto příspěvku. 



Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den. 

papa E. A

2 komentáře:

  1. Ta kazeta vypadá moc pěkně, i když pro mne by byla asi zbytečně velká (když zatím vystačím se 4 stíny :)). A miniaturky z kalendáře vypadají taky zajímavě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, je to vánoční limitka a stíny jsou skvělé, úžasně máslové, pigmentované a řasenku vč. tvářenky využiji, možná ještě více. Krásný den. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...