neděle 24. ledna 2021

#Recenze - Balea Socken maske (MANGO - AVOKÁDO)


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli a vítám Tě u dnešního článku, u mé dnešní recenze na další produkt značky Balea. Já nejsem velkým fanouškem plátýnkových masek, rozuměno těm na obličej, příliš nefandím, ale co se týká péče o ruce a chodila, tak to je ovšem jiná. Tam mi plátýnko, jejich aplikace, doba působení nevadí, ba dokonce vyhovuje, že jsem se nechala zlákat Hančou z jejího blogu , a na její doporučení se v DMku po této variantě podívala. 



Tuto masku na nohy s úžasnou svěží mangovou vůní jsem pořizovala v listopadu na Strossmayerově náměstí v P7, zcela neplánovaně, když jsem čekala na tramvaj cestou z pracovní schůzky. 

No a co se nestalo, v DMku nebyla žádná fronta na košík a počet lidí v prodejně, maska navíc byla v 50% slevě a milá paní prodavačka mi ji ještě ze své vlastní zkušenosti doporučila. Takže jsem vzala hned více kusů, abych mohla řádně ozkoušet a případně i podarovat. 


Maska je zabalena v praktickém sáčku, kde najdete dvě celkem velké, až takové santovské ponožky, které jsou na povrchu zcela igelitové a uvnitř, když se po lehkém zápasení / rozdělání dostanete dovnitř, se ukrývá textilie, napuštěná příjemnou, trochu mazlavou a tuze voňavou tekutinou. 


Jak jsem zmiňovala, v sáčku je jeden pár (veganských) ponožek, čili pro jednu aplikaci, původní cena byla 80,- Kč, ale já doslovy vychytala slevu a pořídila ji za krásných 35,- Kč. 


Po prvotním lehkém "šoku", kdy chodidla zaznamenají menší teplotní rozdíl, si ponožky zalepíte dle návodu okolo kotníků, u mne to tedy bylo mnohem výš, než jsou kotníky a necháte vesele působit, jak je libo. Já jsem si přes ponožky navlékla ještě své ponožky, co nosím běžně na doma, seděla u NTB, pracovala a dělala vše, jako běžně, což mi právě hrozně moc vyhovuje, že nejsem maskou nijak omezena. 


Maska skutečně krásně, sladce-svěže voní právě po zmíněném mangu, avokádový a kokosový olej dodá výživu a hydrataci, aby nožky doslova ZREGENEROVAL. Já sama za sebe používám na svá chodidla pravidelně pilník na mokrý způsob k obroušení kůže, netrpím, tedy zatím snad ne na rozpraskané paty a přílišnou suchou až zrohovatělou pokožku chodidel, ovšem pravidelně, takřka denně je nyní mažu. 


Nožky jsem nechala v ponožkách cca 25-30min, protože mi to přišlo tak fajn a bylo mi to navíc i příjemné. Poté jsem ponožky sundala, nic jsem neoplachovala, neosušovala, za mne to není naprosto potřeba, jen jsem si užívala tu jemnost, příjemnou až podmanivou vůni manga a nasadila si domácí ponožky zpět. 



Mé nožky zaznamenali rázem velkou úlevu a na první dotek byly jemnější, hebčí a takové až lehčí! 

Za mne PROSTĚ VELKÁ SPOKOJENOST s tímto produktem, který jsem celkem použila 2x, abych měla možnost srovnání a vždy se dostavil stejný efekt!!



Měla jsem masky na nohy od Sephory a troufám si tvrdit, že jsou srovnatelné, jak kvalitou, tak i vůní, ba dokonce vůně mi vyhovuje mnohem více. Protože právě příjemná, sladká až exotická vůně manga právě v zimně mne dokáže povzbudit!


Co na závěr asi tak říct, krom toho, že MASKU NA NOHY JEN A JEN DOPORUČUJI a milé Hanče tímto děkuji, za skvělý tip!! 

Dostupná, plně funkční a s vysokou mírou hydratace a regenerace mým nožkám, byla tato maska. 



 Znáš tuto plátýnkovou masku? Nebo dáváš přednost jiné, své ověřené péči?

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velmi vážím. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

14 komentářů:

  1. Já používám Color Skin. Vozím si je z Německa a nevím, zda jsou tady k sehnání. Zásoby se mi tenčí; takže díky za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi děkuji moc za tip, ale nyní nevím, jak bych se k nim dostala, protože naši díky pandemické situaci do Německa na nákupy již nejezdí. Color Skin si ale jdu urychleně zapsat a vyhledat. ☺♥ Díky moc a prima neděli přeji.

      Vymazat
  2. Masku neznám, ale úplně jsi mě na ní nalákala! Já si teď nohy většinou ošetruju domácím peelingem od kamarádky, který je z prefiltrované kávy, cukru a olivového oleje, je to boží! :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ještě jsou moc prima masky od Sephory, jak píšu, ale ty jsou v jiné cenové relaci. Peeling od kamarádky, o kterém píšeš musí být naprosto skvělý, wau ta vůně, to bych ho nejraději "snědla"! Krásnou neděli přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Eri,
    vďaka za tip, niekedy sa po maske poobzerám :-) Ja mám v zime suché nohy, tak to bude určite fajn.
    Peknú nedeľu, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, krásnou neděli přeji, zrovinka včera jsem si dala levandulové srdíčko mezi své polštáře, no a je to ♥♥♥.
      Jj, maska je moc příjemná, cenově dostupná a skutečně nožkám uleví. Vřele doporučuji! ☺

      Vymazat
  4. Já masku na nohy ještě nikdy nepoužila - zatím jsem si vystačila s obroušením pilníkem a každovečerním mazání krémem. Ale připomněla jsi mi, že ještě někde mám masku na nohy z DMboxu a že bych ji měla konečně vyzkoušet.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, také používám pravidelně hydratační krém či olejíček a pilník. Maska je jakási nadstavba, ale velice příjemná a když textilní masku, tak určitě ne na obličej, ale nožky nebo ručky!!! ☺♥ Pěknou neděli přeji.

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    tak to jsem ráda, že ti maska taky seděla. A fakt jsi měla štěstí, že jsi ji sehnala za tak skvělou cenu. Já jsem měla teď nějaké masky z elnino, ale tato voněla mnohem lépe:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky tam na mne asi čekaly. Nebýt tebe, tak bych okolo masek jistě jen chodila. Takže Hani Tobě patří ten největší DÍK!!!! ♥♥♥

      Vymazat
  6. Ja používam väčšinou masky zo Sephory ale aj táto vyzerá dobre.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tak je skvělá, taky mi velmi vyhovuje, ale Balea ji slušně šlape na paty, ba dokonce je srovnatelná!! ☺♥

      Vymazat
  7. Ahoj Eri, masky na nohy pouzivam zo Sephory, bud som si spravila zasoby v zahranici alebo pri objednavke som prihodila do kosika. Ja mam pocit,ze 3/4 veci v DM Drogerii sa na Slovensko nikdy nedostanu, vidim to aj podla tychto masiek a este boli aj ine v tejto kolekcii /klasicke hydrogelove pletove tiez mango a myslim granatove jablko - tie som si kupila v lete v Rakusku/. Dost ma to mrzi, ze toto napriklad nebolo u nas v obchode, kludne by som si to kupila za tie 2-3 eura, lebo maju len Neutrogenu alebo Scholl za 6 EUR :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi, to jsem vůbec netušila s tím SK DMkem. Naprosto chápu Tvé zahraniční nákupy a objednávky. Zrovna včera jsem pokukovala po Müllerovi ..., no uvidím ještě, jestli něco objednám. ☺♥ Krásný víkend přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...