neděle 28. února 2021

#Recenze - Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný poslední únorový den,  a vítám Tě u dnešního článku na téma mé vlasy, nebo lépe řečeno MŮJ NOVÝ FÉN = VYSOUŠEČ VLASŮ. 

Fén, nebo vysoušeč? Jaký výraz používáš, znáš, preferuješ? U nás doma se vždy říkal FÉN, nebo také lux apod. Všude je to jinak, jak jsem zjistila. Ale zpět k danému tématu. 




Iontový fén jsem si prvně pořídila, nebo jsem ho dostala dárkem k Vánocům od svého bratra a švagrové již v roce 2004. Fén mi doporučila má kamarádka, v té době i kadeřnice Helča, kdy mi vysvětlila, že ochrana vlasů je důležitá, zvláště pak při tepelné úpravě. Investice v té době nebyla malá, protože fén vyšel na úctyhodných 3.500,- Kč, ale vydržel mi až do konce loňského roku, čili téměř 16 let. Wau, investice se vyplatila po všech směrech. 



 


Takže když jsem si pořizovala nový, opět jsem ho dostala k Vánocům, tentokrát od rodičů, bylo jasné, že půjde právě o iontový s vyšší tepelnou ochranou. 

Po přečtení recenzí jsem si vybrala takovou "zlatou střední cestu", co se týká hlavně tedy technických vlastností, které souvisí i s cenou. 


Na Alze jsem si objednala Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer. Značku REmington mám spojenou s kvalitními produkty na vlasy, takže jsem ji vlastně i preferovala a při mém výběru hrála roli. 


Fén je to krásný, bílý s jemnými a čistými liniemi. Ano, je celkem jedno, jakou barvu má, jak moc hezký je, ale když už si něco pořizuji, tak i estetická stránka je důležitým aspektem. 
Hlavně fén vyhovuje všem mým potřebám a požadavkům. 


Fén na vlasy jsem vybírala dle recenzí, příkonu, počtu rychlostí a stupňů vysoušení. Je to tedy IONIC fén, s ochranným stupněm pro běžné vysoušení vlasů. Fén je světle růžový s rose gold doplňky. Je lehký, což zdůrazňuji a velmi kvituji!! S příkonem 2400W, který zaručí super rychlé vysušení mých vlasů a to já krom ochrany očekávám. Součástí setu jsou tři nástavce, které asi nevyužiji a dá se použít i pro profi účely. Cenově se pohybuje okolo 1600,- Kč, dle různé akce. 


Popis samotného produktu:

Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer

Fén na vlasy s ionizátorem, s difuzérem, příkon 2400 W, ionizace a studený vzduch, počet rychlostí 2, počet teplot 3, difuzér a koncentrátor, délka přívodního kabelu 3 m, barva bílá


Za mne je to SUPER PRODUKT, musím říct, že jsem si dobře vybrala. 

Vlasy si fénuji, nebo lépe řečeno, fénuji z důvodu toho, aby byly suché, protože nemám ráda pocit mokrých vlasů, zvláště pak ne v zimním období, kdy člověk může snáze nastydnout. 

NEMÁM RÁDA, opravdu jen zcela výjimečně si jdu lehnout s nevysušenými vlasy, prostě mi to vadí a zvykla jsem si na komfort, který fén mým vlasům zaručí. 


Po umytí nechávám VŽDY VLASY LEHCE, SAMOVOLNĚ PROSCHNOUT, poté teprve fénuji do sucha. Nepoužívám žádný kartáč, pouze své prsty. Jednak má nešikovnost by nezvládla koordinaci kartáče a fénu, navíc nepotřebuji vlasy nijak tvarovat. 
Takže pouze prsty levé ruky, fén v pravé mi postačí k mé spokojenosti. 


Ochranu před teplem používám zřídka kdy, jsem lempl  - vím, přitom jsem vyzkoušela spousty dobrých produktů, njn. Měla bych to ovšem napravit. 

Po vyfoukání jsou mé vlasy podstatně lesklejší, samozřejmě nabydou na objemu, což je velmi žádoucí a méně se krepatí. 


Za mne je toto SUPER FÉN - VYSOUŠEČ vlasů, který mohu VŘELE VŠEM DOPORUČIT. Jen není příliš skladný, tudíž na cestování se příliš nehodí, ale to já ani nechci. 

Sečteno, podtrženo, POMĚR - CENA - VÝKON = 95%!!! 

Lehký, v pěkném dizajnu, skvělé technické vlastnosti, plně funkční a od ověřené značky. 


A jak jsi na tom Ty? Fénuješ vlasy, nebo používáš jiné produkty?

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, která mě velmi těší a vážím si každičkého komentáře.


Přeji Ti krásný a pohodový den.


papa E. A.

2 komentáře:

  1. Eriko, vlasy si fénuju. Hodně dlouho jsem používala Rowentu, na kterou jsem ještě před 89 vystála strašlivou frontu v bývalé Merkurii. Možná bych ji měla do teď, kdyby synovi nespadla na zem a nerozkřápla se. Teď už mám řadu let taky Remington, ale nějakou starší verzi - ionizátor nemá. Přes kartáč si foukám ofinu, většinu vlasů si pak vysuším v předklonu nad vanou - ono je to jakoby trochu zvedne od hlavy.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, takový ten bílý fén, o kterém píšeš si také vybavuji, byl skvělý, dnes by měl min. "retro" hodnotu. Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...