pátek 26. února 2021

Spotřebované produkty za měsíc JANUAR 2021


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pátek a vítám Tě u dnešního článku, u dnešních spotřebovancích za měsíc leden 2021. Musím se předem omluvit a také přiznat, že poslední dobou blog celkem až nerada zanedbávám a jsem ve skluzu s články. Dokonce jsem si říkala, jestli by nebylo přínosné - příhodné koncept článků trochu poupravit, no ale zatím zůstalo pouze u myšlenky. Prostě času, který nyní mám není mnoho a věcí k řešení je víc a víc. Což ale vůbec neznamená, že blog není mým koníčkem, mou radostí, to stále je a jsem za tento prostor neskutečně moc ráda a cítím se zde dobře. 

Tak to jsem se ze začátku rozepsala naprosto mino téma dnešního příspěvku, ale nyní už to bude mini recenzích a mých zkušenostech s danými produkty, které mi došly v lednu 2021. 



  • Sprchové gely z limitek Balea kupuji pravidelně, téměř žádná mi neunikne. Když bych měla mezi těmito dvěma zimními limitkami jeden vyzdvihnout, tak to rozhodně bude WHITE GLOSS, který jsem si pořídila hned 3x a to na Letnou, do Třebíče a do Košíř. Kokosová vůně spojená se sladkým podtónem mě velmi oslovila, opravdu hodně mi voněla a proto jsem neváhala a chtěla ji mít všude okolo sebe. Za mne SKVĚLÝ ZIMNÍ PRCHOVÝ GEL, který je dostupný a má navíc k tomu pěkný obal. MAGIC WONDERLAN sprchový gel není vůbec špatný, opět má krásný  -  hravý obal, voní příjemně sladce až svěže po růžích. Pění, myje, lehce vysušuje. Oba sprcháče mohu za sebe doporučit, ale WHITE GLOSS si mě získal více!



  • Prothoderm Bronz Biodermu jsem nedopotřebovala, je tam ještě tak 1/3 lahvičky, ale už její čas dávno vypršel a nebylo by moudré ji dál používat. ZA MNE NEJLEPŠÍ SLUNEČNÍ OCHRANA, KUPUJI PRAVIDELNĚ, je spolehlivá a vyhovuje mé citlivé pokožce vůči slunečnímu záření. 
  • Tělová emulze BALEA MAGIC WONDERLAND  se ale velice, velice povedla a mému nosu lahodila převelice. Na to, že je to lehčí forma krému, čili emulze, hydratace je dostatečná, vůně velice příjemná, konzistence lehce vstřebatelná. Prostě tělové emulze mne osobně velmi vyhovují, kupuji pravidelně a tuto jsem si velmi oblíbila a řekla bych, že voněla víc intenzivněji, než-li její brácha sprcháč, což mě osobně vyhovovalo. MOC FAJN PRODUKT. 


  • Evelin micelární voda byla NAPROSTO SKVĚLÁ. Snadno odlíčili všechen make-up vč. očního okolí i s dlouhotrvající rtěnkou si poradila, dlouho vydržela. Opravdu velké a milé překvapení. ROZHODNĚ DOPORUČUJI vyzkoušet. 
  • Eucerin čistící micelární pěna byla jemná, šetrná, krásně pleť vyčistila, peojanila, ale i odlíčila a pro pěny já mám prostě slabost. Nevysušovala, nedráždila pokožku, ale rychle ubývala, to byla snad její jediná nevýhoda. ANO, ZA MNE MOHU JEN DOPORUČIT, pokud bys chtěla trochu zabrouzdat do "lékárenské" kosmetiky. 


  • Cien - hydratační krém na ruce s heřmánkem byl moc fajn, na takové to běžné "mazání" byl plně dostačující. Středně hutná konzistence, jemná vůně heřmánku, dostupná cena. ZA MNE PRIMA PRODUKT. 
  • Indulona - toto je mé první balení, které jsem letos spotřebovala, ale mám načaté další snad tři, proč hned tři, protože se paralelně vyskytuji na třech místech a to nepočítám práci - kancelář, kde mám svůj milovaný Loccitane. Modrou indulonou si mažu pravidelně chodidla, lokty a skvěle poslouží na suchá SOS místečka. ÚŽASNÝ PRODUKT, s nezaměnitelnou vůní. Pro někoho vůně, pro jiného ne, za mne třeba neee Nivea, já preferuji Indulonu. 



  • Loccitane mandlové tělové mléko s úžasnou podmanivou a silnou vůní bylo FANTASTICKÉ, skvělá a podmanivá sladká - typická vůně mandlí, středně hutná konzistence, parádní hydratační schopnost. ANO, ANO, ANO. 
  • Loccitane - krém na nohy s 15% obsahem bambuckého másla byl extra hutný, extra výživný. Přitom se krásně a rychle vstřebal do pokožky, zajistil dlouhou a rychlou ochranu a jemnost pokožky. No a ta vůně, voněl po levanduli, má milovaná vůně. Opět, budu se opakovat, CHVÁLÍM, CHVÁLÍM A DOPORUČUJI. 


  • Respirátor od značky Respilonu s obsahem oxidu mědi, který díky speciální technologii je - zajistil účinnější ochranu. Byl super, je to "hrozné", že o nějaké masce, kterou si dávám pravidelně na čerstvě nanesený make-up říkám, že je skvělý. Mám celkem již slušnou možnost - zkušenost napříč respirátory, které jsem vyzkoušela a tento krásně seděl, byl lehoulinkatý, že jsem měla pocit, jako bych nic na obličeji neměla, skvěle produšný, přesně držel na obličeji. Ne toto není reklama na značku Respilon, ale tento respirátor byl asi nejlepší, který jsem od nich měla, stál rozhodně za investici. SKVĚLÝ RESPIRÁTOR. 
  • Rimmel Lasting finisch 25h jsem sem zařadila tématicky schválně. Super make-up z drogérie, kupuji opakovaně, pravidelně a je to pro mne sázka na jistotu. Skvěle drží, má střední krytí, je cenově dostupný, barevně mi sedí také velmi pěkně, nevysušuje. ROZHODNĚ VELKÝ OBLÍBENEC. 

  • Balea - pleťová maska SLANÝ KARAMEL si mě získala, svou úžasnou podmanivou vůní, prima krémovou konzistencí a celkově mě tato limitka velmi zaujala. ZA MNE VELKÉ ANO. 
  • Balzámek na rty La Roche Posay - vazelínkový balzámek v tubičce, který je extra silný, extra ochranný s vysokou mírou hydratační schopností, nejen na rty, ale je vhodný třeba i na různé jizvičky apod. SKVĚLÁ PÉČE O VAŠE RTY, naprosto a vřele DOPORUČUJI. 


  • 7th HEAVEN bublinková maska s vůní grepu a malin byla fajn, taková hravá a celkově zajímavá. Asi spíš jde o efekt, než o samotnou skincare. PRIMA ZÁLEŽITOST, NENADCHNE, NEURAZÍ, protože od této značky znám mnohem lepší produkty, které za to skutečně stojí. 


  • Dvoje odličovací tampónky Cien jsem spotřebovala a jedno balení čajových svíček také z Lidlu. Oboje moc fajn, kupuji pravidelně, opakovaně, jelikož jsem SPOKOJENÁ. 


  • Tradičně tento příspěvek zakončím voskem od YC, vůně Autumn Night byla silnější a hlubší, což mě naprosto vyhovovalo. Určitě fajn pro větší prostory a chladnější období. Určitě FAJN ZÁLEŽITOST, pořídila bych si klidně znovu. 


Vím, že je téměř konec února když publikuji tento článek a pomalu se chystám na další spotřebovance. 🙃

Doufám, že se Ti článek líbil a bavil Tě. 



Máš s nějakým z produktů zkušenost?

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velmi vážím a která mě těší. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

16 komentářů:

  1. Mám zkušenost jen s Indulonou a voní mi obojí. I Nivea. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inulona u mne poslední týdny vede, právě jsem se namazala ☺♥.

      Vymazat
  2. I já s modrou indulonou a jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 👍👌🛁❄ je to doslova sázka na jistotu! Krásnou sobotu přeji.

      Vymazat
  3. Ahojky,
    znám indulonu (taky ji mám doma) a věci od Loccitane. Hodně mě zaujala právě ta čistící pěna, to je produkt, který mám hodně ráda. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani vím, Loccitane je skvělá kosmetika, u mne léty ověřená. Jdu si zpříjemnit sobotní odpoledne na Tvůj blog. ☺♥

      Vymazat
  4. Copak Indulona, to je starý přítel, který nezklame. Z ostatních produktů nemám vyzkoušeno nic.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky, od Rimmelu zrovna mám doma Match perfection, ale je fatk že na dobu rouškovou a bišovou budu muset asi časem jít do většího držáka. Co se krémů týče mám oblíbený Avon červenej na nohy a Garnier červenej na ruce :-D Indulony máme plný šuplík ještě když přítel fasoval než šel na živnost a nějak po ní ani jeden nesaháme. Baleu to kupuju snad už jen pěnu na holení a jinak velmi zřídkakdy když mě právě zaujme nějaká limitka. U tebe mě zaujala ta Eucerin pěna, teď tu mám od Vichy a jsem z toho úplně nadšená!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, kde jsou ty doby, kdy táta fasoval v práci Indulonu apod... ☺. Věřím, že Vichy Ti vyhovuje, chystám se nějakou tu dobu na jejich booster. Krásnou sobotu přeji! ☺♥

      Vymazat
  6. Já mám vyzkoušenou (už kdysi dávno) Indulonu, ale ta modrá mi moc nevyhovovala - je hodně hutná a mastná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já modrou Indulonu také dřív nevyhledávala, ale poslední dobou je to takřka nezbytnost....☺. Krásnou neděli přeji.

      Vymazat
  7. Já mám ráda sprcháče a jejich vůně od Balea! Produkty od L´occitane jsou boží a Indulona ta nezklame!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Minaou, přeji krásnou neděli! Tak to máme naprostou shodu! ☺♥To mne těší.

      Vymazat
  8. Ahoj Eri,
    zaujala ma tá čistiaca pena a asi polovičku z Tvojich prípravkov mám odskúšanú :-)
    A indulona je super.
    Pekný víkend, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Adko, pěna byla vážně skvělá, stojí za investici, nebo pro extra citlivou pleť. Jen rychleji mizí..... Jinak přeji krásnou slunnou neděli!! ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...