úterý 23. února 2021

#ShoppingTime2021 No. 7

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásné, poslední únorové úterý,  a vítám Tě u dalších nákupů, které začínají jak jinak, než potravinami. V poslední době se vlastně ani nic jiného kupovat nedá, nebo na to není nálada, příležitost, ani fin. prostředky. Jelikož pro mne jsou nyní prioritou peníze šetřit, tak pečlivěji zvažuji, co si pořídím. 
Navíc stěhování, nové bydlení s tím určitě také souvisí. 


V Lidlu jsem pořídila ve slevě nealko pivo Argus, které není špatné, ale znám lepší. No a mraženou zeleninu v tomto velkém balení kupuji ráda, vyhovuje mi a když byla o 30% zlevněná, nebylo, co řešit. Vybrala jsem si tuto Italskou směs. 

V Tescu, konkrétně v OD Máj jsem pořídila tuto Studentskou pečeť za krásných 28,- Kč. 


Lék Diclofenac mi byl doporučen, jako vhodné analgetikum k mému Raynaudovu syndromu. Kupovala jsem v Benu lékárně balení po 20 tabletkách za 75,- Kč. 


Toustový chleba, slané brambůrky s vroubky jsem si též oblíbila a Mega lentilky. Žádné velké změny v mých nákupech. 🙃


Ovšem jsem si ještě pořídila hořčici značky Kania (tak se jmenuje jeden můj dobrý kamarád) ☺, další slané pochutiny, protože byly ve slevě. Cizrnu a předvařenou červenou řepu jsem vzala na salát, pro který jsem původně šla. 


Olivový olej měli v akci, o čemž jsem ovšem věděla a proto jsem ho i vzala, samozřejmě k tomu plánovanému salátu. 


No a místo ledového salátu, který se mi nikterak nepozdával jsem vzala balení rukoly a polníčku. Vše v Lidlu. 


Zmíněný salát = rukola, polníček, červená řepa, cizrna, sůl, pepř, olivový olej, a pečené brambory ve slupce. 



Sýry v Lidlu jsou fajn, Limburger je můj velmi oblíbený, tučný - zrající sýr, který jsem si "dopřála" po delší době. 


Povinná a nezbytná výbava alespoň mých všedních dní. Spurtex respirátor a dezinfekční krém na ruce. Do toho se opravdu vyplatí investovat! 

Něco málo z mé snídaně - svačiny, jogurt a oplatka Apeninka, která mi chutná. 


Konzervy příliš často nekupuji, ale tomuto retro Luncheonmeat z vepřového masa jsem v Lidlu neodolala. 


Kolegyně mě nalákala na tyto slané sýrové "koule", které se skvěle hodí třeba k nealko pivu, když máme ten #suchyunor. 👍😇


Asijské nudle jsem si pořídila doslova, jako takovou nouzovku, kdybych potřebovala rychle něco "uvařit" a sýr Maasdam vyroben v Německu mi doporučila máma a ta se v sýrech vyzná. 


Mé velmi všední nákupy jsou u konce. Samé běžné a stále se opakující produkty. Já vlastně kromě Lidlu, Dmka a lékárny nikam nechodím, e-shopy téměř nevyužívám a když, tak je to půl na půl. Tím myslím, že jednou si objednám např. potravinové - vitamínové doplňky stravy či respirátory a jako protiváhu si něco málo objednám na Notinu. 🙃👍


No a jak to máš Ty s nákupy, co poslední dobou nejčastěji - nejraději kupuješ?

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velmi vážím a těší mě. 

Přeji Ti krásný dnešní den. 

papa E. A. 



11 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    taky nejvíc nakupuji potraviny. Nejčastěji chodím do Billy, která je vedle našeho paneláku nebo jedu s mamkou do Lidlu (kde to nemám moc ráda). Teď jsem dost utrácela za dárky, mamka má dneska narozeniny. Jsem ale naštvaná, protože jeden balíček mi zatím pořád nepřišel...Jak jsem pořád doma s distanční výukou, tak do klasických obchodů chodím minimálně. Docela dost objednávám na eshopech, ale teď se snažím nákupy kosmetiky omezit. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, chápu, potraviny a on-line nákupy jsou dnes prakticky "nezbytností". Mamince gratuluji k narozeninám, alespon takto dodatečně a přeji hlavně to zdraví a spokojenost. Já v týdnu kupovala vruty a hmoždinky, místo nákupech v Sephoře...., to jsme to ale dopracovaly...🙃👌. Krásný den přeji. papa

      Vymazat
  2. Taky teď nejčastěji nakupuju potraviny. Akorát minulý týden jsem musela jít do drogerie, protože mi docházel oční krém. Jinak tu řepu zvyknu taky kupovat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás taky doplňování potravinových zásob. Ale udělala jsem si radost. Koupila jsem si nový batoh a kosmetiku.

      Vymazat
    2. Milá Evi, batoh mě zajímá, také si "jeden vyhlížím". Krásný den přeji! ♥

      Vymazat
    3. Mám ho tady )))
      http://es-ideas.blogspot.com/2021/02/3x-lola-marnivy-prispevek-protoze-ja.html

      Vymazat
  3. Já do obchodů taky moc nechodím - v poslední době kupuju fakt hlavně jídlo (v Lidlu jsem minulý týden utrácela za lososa a tuňáka - ale oboje bylo v akci, tak se to muselo využít). V DMku jsem kupovala resprátory, nové čaje :) a čistič odpadů (to je taková zajímavá kombinace :D) a vlastně jsem byla ještě v Rossmanovi, protože jsem potřebovala barvu na vlasy a v DM jsem si nevybrala... Tento týden mám v plánu Lidl - mají v akci tatarák a ten jejich není marný
    Jinak ten tvůj lunchonmeat je dobré retro - to jsme vozili na vandry :)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, do Lidlu, Alberta příležitostně chodím pravidelně. Tím Rossmanemm jsi mě ovšem navnadila, stejně potřebuji pár drobností, běžné denní potřeby. Ale tento týden jsme si udělali radost a objednali si boty ve Sportisimu. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...