úterý 23. března 2021

#Recenze - Bioten - pleťový krémový peeling s meruňkou


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý, a vítám Tě u dnešní recenze. Pleťové peelingy používám ráda, pravidelně, protože mé pleti vyhovuje abrazivní čištění a péče. Tento PEELING BITEN jsem pořídila za cca 100,- Kč v drogérii Rossmann. Musím přiznat, že jsem celkem i vybírala, už jsem měla v ruce peelingovou masku od Freemanna, ale nakonec zvítězil tento. 


Je to tedy první produkt od této značky, který mám a celkově značka Bioten je pro mne jednak novinkou a také trochu "neznámou" kosmetikou. 



Peeling je, řekla bych v běžném plastovém balení a jeho dizajn je pěkný. 

Krémový produkt obsahující jemná zrníčka z meruňky je velmi příjemný, na pleti jemný, zcela nedráždivý a lehce voní po meruňkách, což mne vyhovuje. 


Konzistence je krémová, textura středně hutná a obsahuje jemné částečky, které pleť vyčistí, vlastně i trochu  prokrví. Za mne je to VYDAŘENÝ peeling, který mé pleti a mým potřebám vyhovuje. 

Vyčistí, odstraní jemně  přitom důkladně suché šupinky pleti, nedráždí, nevysušuje. Krémovou konzistenci mám poslední dobou radši, jelikož je více hydratační a taková i výživnější, což mě plně vyhovuje!


Ještě něco málo k samotné kosmetické značce Bioten, která používá převážně, nebo primárně přírodní produkty - zdroje. Jedná se o francouzskou značku, která pracuje s produkty tak, aby neobsahovaly parabeny. Což je rozhodně chvalitebné a pro spousty lidí klíčové. 


Když vezmu tento produkt z celkového pohledu, tak je velmi příjemný, účinný, respektive dělá, co má a co já od něj očekávám. Je cenově dostupný, vyhovuje mi jeho krémová konzistence a i příjemná vůně. 

Za mne ANO, jsem spokojená a tímto produktem mě značka nalákala, abych vyzkoušela nějakou další skincare. 


A co ty, znáš tuto značku? Dáváš přednost přírodní kosmetice? 

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velmi vážím. 

Těší mě každičký komentář!


Přeji krásný a pohodový dnešní den. 

papa E. A. 

4 komentáře:

  1. Ahoj Eri,
    značku Bioten osobně neznám, ale už jsem o ní docela dost četla a láká mě. Peeling vypadá fakt dobře, ten bych taky mohla vyzkoušet:-) Díky za dobrý tip! Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani a pěkný den Ti přeji. ☺ Jj, peeling je opravdu moc fajn, skvěle funguje, dělá co má, navíc je hydratační, olejová složka je patrná. Mne tedy velmi vyhovuje. papa ☺♥

      Vymazat
  2. Tuhle značku nepoznám, ale peeling mě zaujal. Taky by se mi líbil, používám je moc ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě koukni např. v DMku, celkem rozšířili svou nabídku, dnes jsem v rychlosti zahlédla. Peeling určitě sama za sebe doporučuji. Pěkný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...