čtvrtek 25. března 2021

#ShoppingTime2021 No. 11

 AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek, a vítám Tě u dnešního článku s mými dalšími nákupy. 


Od milé Aďky jsem dostala další psaní, další dárečky. Jsou to pleťové masky Cien, které jsou dostupné na Slovensku, u nás jsem je bohužel neviděla. Velmi, velmi mi vyhovovala růžová varianta, která je čistící. Moooooooooooooc milé Aďce děkuji!!!


Power banka od M., protože ta moje mi odešla, prostě přestala fungovat. Njn. Tato skvělá. 


Ve Sportisimu jsme využili slevy, proč my, myslím tím naši celou domácnost na Letné. Kenny začal, já si vzala tyto běžecké růžové a potom neodolal ani M. 


O botách jsem uvažovala již v létě a jelikož máme v plánu i tento rok hodně chodit, dle slov M., tak je třeba se na to lépe vybavit. 


Běžné nákupy v Sephoře jsem vyměnila za nákupy v železářství...🙃 a pro přivrtání poliček bylo třeba dokoupit nějaké vruty, hmoždinky a vzala jsem i jeden vnitřní teploměr pro největšího milovníka tepla. To vše jsem kupovala v prodejně v Dlouhé ulici. 


Jelikož jsem hrozná konzerva a bez hodina klasického budíku nedám ani ránu, tak jsem nějaké nové taky potřebovala a jedny vyhovující mi M. vybral v Datartu. Tyto digitální hodiny - budík na baterie AAA značky Sencor jsou z Datartu a vyšly na 250,- Kč. Jsou fajn a nastavení jsem plně zvládla i bez návodu. 👍


Takto by měly vypadat všechny mé nákupy, pěkně hezky zdravé a dobré potraviny. Cizrnu dávám do salátů, ale i na vaření, hrášek byl v akci a jogurt si přidám k ovoci. 


A mám tady druhé boty Nike. Proč, protože ty první jsem vrátila, doplatila si a vybrala si tyto Nike renew run. 


Tyto boty jsou přímo určené k běhu, jsou středně odpružené a moc milý pan na prodejně Sportisima mi je doporučil a řekl, že jsou vhodnější mým potřebám, než-li ty první. 


Původní cena byla 2 300Kč a já je pořídila za krásných 1 400Kč, což je super, ale takové slevy jsem si po pravdě všimla až doma. 

Boty mám ve velikosti 40, jsou vhodnější spíš pro užší nohu. Sedí mi naprosto skvěle. Nosím je ráda, často, na procházky či na nákupy, ideální pro volnočasové aktivity a třeba i takové to běhání po městě. 


No a tyto nákupy zakončím v DMku, kde jsem si pořídila skvělou pleťovou masku s vůní medu, kterou mám v poslední době již podruhé, protože mi velmi vyhovuje. Plus jsem si k tomu vzala pleťový krém, na který jsem zvědavá. 


A copak pěkného, nebo spíš praktického jsi si pořídila Ty?


Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku, která mě velmi těší a vážím si ji. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 


10 komentářů:

  1. Ty boty od Nike jsou parádní. Taky by se mi líbily.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc, chodí se mi v nich opravdu moooooooooooooc dobře. ☺♥ Krásný den.

      Vymazat
  2. Eriko, tu hromadu čajů jsi asi na mém blogu viděla.... :D. Jinak jsem si v DMku přihodila ke gelu na praní i odličovač na oči a antiperspiranty (obje od Nivey) a nějaký vlasový balzám od Baely
    A brzo budu muset kouknout po botách a džínách ... Pořád to odkládám, jestli neotevřou - oblečení a boty kupuju přes net nerada...
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, přiznám se, že jsem ještě Tvé poslední články neviděla, pouze zaregistrovala, jsem ostuda, nějak nestíhám, chystám se na to ovšem. ♥ Chápu, nákupy přes e-shop bot jsem včera "diskutovala" s kamarádem. Krásný den měj.

      Vymazat
  3. Mne sa veľmi páčia tie bledšie Nike krásne 👌🏻super nákupy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc, ano, takové holčičí...☺, ale co se týká vlastností a toho, jak mi seděly na noze, jsou lepší ty černé. Krásný den přeji. ♥

      Vymazat
  4. Eri, nechystáš se někdy v budoucnu přesunout na YouTube a namísto psaní natáčet?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, tys mě ale zaskočila...☺♥, děkuji, je to milé!! YTB a IG je rozhodně jiný, rychlejší, kdež to blogy mají svou nejlepší éru asi za sebou, ale také mají své jisté kouzlo, pro které já tady jsem. ☺♥ Krásnou neděli přeji!! Opatruj se.

      Vymazat
  5. Ahoj Eri, jako nové boty nepotřebuji, ale ráda bych si nějaké koupila:-) Ty botasky vypadají fakt pohodlně. Kosmetiku zatím nenakupuji, ale budu muset něco pořídit, protože mi pár věcí došlo a já za ně nemám náhradu. Jsem hodně zvědavá na ten krém od Baley. Nemám s nimi zkušenosti, ale kdyby byly dobré, bylo by to skvělé, protože jsou opravdu cenově dostupné. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, boty jsou super, skutečně je cítit, že se jedná o běžecké boty, střední - vyšší třídy, doslova mi evokují až nutí rychlejší pohyb. Zkoušela jsem lehký běh, vč. výšlapu schodů do třetího patra s pořádným víkendovým nákupem a velká, velká spokojenost. No a krém, zanedlouho bude recenze, protože z krému jsem neuvěřitelně mile překvapena. Mé suché pleti sedne, jako ulitý. ☺♥ Krásnou neděli přeji!!!

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...