neděle 21. března 2021

Únoroví oblíbenci 2021

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli, a vítám tě u dnešního článku s mými oblíbenými produkty za měsíc únor, které jsou značně opožděné. Ano já vím, že tyto články díky předpřipravenosti jiných publikuji se značnou časovou prodlevou, za což se omlouvám. 


Jak víš, tak v únoru jsem se s stěhovala celkově to byl tak trochu "zrychlený" měsíc, který utekl, ani nevím jak. Spíš byl o snaze pečovat o svou mrazem a teplem sužovanou pleť. 
Proto i zde mám pro mne nově objevenou pleťovou masku značky Balea - MED A MLÉKO. Což je maska v mých oblíbených sáčcích, moc příjemně voní po medu a má skutečně hydratační účinky. Za mne opravdu objev a stala se rázem oblíbenou a častou používanou/kupovanou maskou z drogérie! 👍


Po řasence jsem nejčastěji sahala po této voděodolné variantě ikonické MAX FACTOR 200 CALORIES. Která je na trhu snad bezmála dvacet let a je skutečně skvělá, zvláště pak na spodní řasy, jelikož má menší a preciznější kartáček. 


Duo Catrice tvářenky a rozjasňovače Alverde mám ráda. Pořídila jsem si ho přesně před rokem, tu dobu si přesně vybavuji. Na to, že se jedná o drogérkové produkty, jsou super. Tvářenka je opravdu parádní a pokud chceš jemnější a decentnější rozjasnění, tento produkt od Alverde je tou správnou volbou!


Naked Basic 2 je naprostá klasika, když prostě nevím a tápu, po které paletce mám sáhnout, téměř vždy zvolím tuto. Klasické nude líčení, matné, skvěle pigmentované stíny, které jak jsem nyní zjistila se dají použít i jako lehká kontura. Zkusila jsem to, když jsem pospíchala a výsledek byl moc fajn. 


V únoru nebyl čas na nějaké "drahé parfémy", tak jsem nejčastěji sahala po vyndaném flakonku Diamont, což je vlastně taková napodobenina Angela. Prima vůně, znám dlouho a ráda si ji čas od času znovu pořídím. Tuto mám z loňského léta. 


Houbička na make-up je mou denní rutinou, tedy pokud se líčím, štětce téměř na nanášení make-upu nepoužívám. Tato houbička zn. Douglas je sice celkem velká, zprvu se zdála i taková "humpolácky" tvrdá, ale opak je pravdou. Po namočení opravdu ještě zvětší svůj objem, ale jinak je moc fajn. Make-up se mi s ní nanáší opravdu moc komfortně, rychle a snadno. Navíc jde dobře i prát. Nevím, v jaké cenové relaci se tyto houbičky pohybují a ani to nebudu hledat, jelikož toto byl dárek od kamarádky Kriss, které tímto ještě moc a moc děkuji. 


Všemožné covidové dezifenkce, gely a antibakteriální mýdla mám všude, ale je to potřeba. 

No a více jsem si začala "zapisovat", nebo spíš dělat takové své poznámky do zápisníku od M. a k tomu používám nejčastěji gelová pera značky MITSUBISHI. Ano i takový škrabopis, kterým píšu já může nabýt lepších rozměrů, díky kvalitním perům, které jak jinak používá a doporučil mi M. 🖤


Letem, světem a do to doslova jsme prolétly mé oblíbené produkty, které jsem nejčastěji používala. Nevybrala jsem jich mnoho, ale jen ty, které jsem skutečně používala prakticky denně. 


A jaký produkt jsi si oblíbila za poslední dobu Ty?

Moc děkuji za pozornost a přízeň nejen tomuto příspěvku, které si velmi vážím, která mě těší a motivuje. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



10 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    z tvých oblíbenců znám jen tvářenku (je fakt skvělá, také ji mám doma) a tu řasenku, kterou jsem měla před lety v klasické verzi. Jak jsem pořád doma, tak se moc nelíčím, ale snažím se teď testovat nějakou novou kosmetiku, takže to není tak marné jako třeba před měsícem. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, dneska jsem se nechala Tebou opět inspirovat a pořídila si něco od Catrice. 👍 ... ne že bych něco potřebovala, nebo měla líčidel nedostatek, ale prostě jsem si chtěla - potřebovala udělat radost, jen tak, sama sobě. Krásné články mám nově na svém blogu. Díky a krásný večer. papa ☺♥

      Vymazat
  2. Já z tvých oblíbenců neznám nic, ale není divu, když nepoužívám tvářenky, make-up ani rozjasňovač :). A vlastně ani parfémy moc ne (dávám přednost toaletním vodám).
    Za únor mne asi nejvíc zaujala plátýnková maska, kterou jsem dostala od tebe ;-).

    OdpovědětVymazat
  3. Masky od Balei mám tiež veľmi rada, kupujem si ich pravidelne a pomer cena-kvalita je skvelý :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to jsem ráda, možná že na Slovensku máte jiné druhy...☺♥. Zrovna cca před hodinou jsem jednu Balea Med smyla z obličeje - je super jemná a velmi hydratační, moc prima.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Ahoj, tvářenku mají stále v prodeji, zrovna dnes jsem ji zahlédla ve stojanu. ☺

      Vymazat
  5. Masku med a mlieko od Balei mám moc rada. Spolu s tou zinkovou si ju kupujem dookola. Ich masky ma moc bavia.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přesně ty mi vyhovují asi nejvíce, právě jsem si tu jednu čistící Cien vyndala. ☺♥ Jsou bezva. Krásný den přeji a děkuji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...