pondělí 29. března 2021

#ShoppingTime2021 No. 12

AHOJ,AHOJ,
přeji krásné pondělí,  a vítám Tě u dalších nákupů, které budu zase více o jídle a takových praktických a běžných věcech. 


Pěnu na holení Balea jsem potřebovala, ale bohužel jsem neulovila žádnou zajímavější, než tuto "běžnou" růžovou verzi s avokádovám olejem. 

Rýže Basmati a kokosové mléko jednoznačně patří k sobě a moc ráda z těchto ingrediencí vařím. 

Hřebíčkové Cigarillos pro M. 


Nealko pivo, to já můžu, Argus z Lidlu vychlazený chutná dobře, nyní kupuji stále. 

Bazalkové pesto k sýru a těstovinám se bude hodit. No a zakysanou smetanu jsem vyměnila za zmrzlinu, za což se musím pochválit. 👍


Sýr z Lidlu typově podobný Olomouckým tvarůžkům si čas od času koupím a nyní jsem na něj uplatnila slevový kupon a i kamarád si ho chválil!

A Šunkový salám z místního řeznictví K&K. 


FFP2, celou sadu po 10ti kusech jsme v práci nafasovali, dalo by se říci, vše na základě nařízení vlády. 


Chlebíčky Letná jsou prý vyhlášená, já je nikdy neměla, celkem jsem o tom i pochybovala, jelikož znám ty z Košíř. Ale musím uznat, že již po prvním po ochutnání si mě chlebíčky a i koláč naprosto získali. Pravá, nefalšovaná chuť surovin, každá má svou specifickou a přitom dohromady je to harmonie chutí. No skvělé, opravdu musím VŘELE DOPORUČIT. 👍


Do Rossmanna mě nalákala po pravdě Haní z blogu Ciculka a to konkrétně na novou limitku Brazil Feeling. Limitku jsem objevila až po nějaké době hledání v prodejně, což mi přijde škoda a vybrala si tento olejový tělový peeling za 100,- Kč. 


Ještě je v nabídce tělový olej, sprchová pěna a snad tělový krém, odolala jsem, protože jsem již v košíku měla další produkty. 


Náhradní balení mýdla na ruce Isana s příjemnou svěží vůní Frreezy ocean. 
Potom jsem si vzala Schauma šampon na vlasy, který mě zaujal svou slevou a potřebovala jsem nějaký velký, je to varianta s rakytníkem. Uvidíme, jaký bude. 


Isana má skvělé soli do koupele, ale bohužel nebylo příliš z čeho vybírat, tak jsem tak trochu z nouze vzala tuto levandulovou. 
A další recenze mě inspirovala a proto, když jsem uviděla Nivea pleťové masky v mých oblíbených malých sáčcích, zaradovala jsem se. Váhala jsem nad hydratační variantou, ale nakonec zvítězila čistící - peelingová, navíc také byla v akci. 


Pro Izi jsem vzala kapsičky Gourmet, když za nimi půjdu na návštěvu, tak abych nepřišla s prázdnou a pro L. jen taková praktická záležitost v podobě Isana sprchového gelu 5v1. 


Cestou k pokladně, kde se mi na aplikaci objevila narozeninová 10% sleva, za což děkuji jsem si vzala ovesné krekry se sýrovou příchutí. 


Nakonec, díky neplánované cestě do Rossmanna se nákupy tak pěkně rozložily a jak kosmetické, tak i nekosmetické. 
Mě takovéto drobnosti dělají radost a beru to, jako takovou odměnu a pochvalu - sama sebe. Protože mým cílem je udržovat se dobré duchovní kondici "všemi možnými prostředky". 👍🙃



Moc děkuji, za tvůj čas, který jsi věnovala tomuto i dalším mým příspěvkům. Podpora a přízeň je pro mne důležitá a velice si ji vážím a děkuji za ni. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 
 

4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, moc pěkné nákupy! Ty chlebíčky vypadají lákavě, já jsem je dřív milovala, dneska je úplně nevyhledávám. Jsem hodně zvědavá na recenze kosmetiky, co sis pořídila:-) Měj se krásně, Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, děkuji moc. Řeknu ti, že ten tělový peeling Brasil je naprosto úžasný 👍😇. Výborně jsi mi ho doporučila. Krásný den přeji. 🔆

      Vymazat
  2. Eriko, tu rýži jsem kupovala včera :). A kdysi jsem měla i ty Emco krekry, myslím, že i docela chutnaly. Chlebíčků se snažím vyhýbat (pneumatika kolem pasu mi roste i bez nich ...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, krekry byly moc fajn, určitě je zase koupím až budu mít cestu do Rossmanna. ☺
      Prima den a krásný prodloužený - svátečně-velikonoční víkend Ti přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...