středa 7. dubna 2021

#Recenze - Balea noční regenerační krém s Q10

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze PLEŤOVÉHO KRÉMU značky Balea, což je asi ten nejlepší krém, který jsem od této značky měla. Já vím, že jsem celkem nenáročný zákazník a vyhovují mi běžné produkty z drogérie, ale tento je opravdu asi NEJVÍCE VYHOVUJÍCÍ mým současným potřebám. 


Jedná se tedy o NOČNÍ KRÉM S REGENERAČNÍ SCHOPNOSTÍ A Q10. Krém má hutnější a lehce i mastnější konzistenci, což mě vyhovuje a s tím jsem ho také kupovala. Protože má pleť je suchá, se sklonem k velké tvorbě a ucpávání pórů, které se snažím také pravidelně čistit, ale, to hlavní ale je stárnoucí s výskytem VRÁSEK. Čili má pleť i přes veškerou hydrataci, péči a používanou kosmetiku trpí jistou mírou "dehydratace". Proto potřebuji výživnější a hutnější krémy. 


Krém je v běžném sortimentu DMka, mají i variantu pro denní péči, kterou po této skvělé zkušenosti rozhodně hodlám v brzké době vyzkoušet. 

Balení je skleněné o objemu 50 ml a cenově se pohybuje okolo 80-90,- Kč, což je naprosto parádní cena, na to, co mé pleti a mým potřebám dopřává. 


Krém mi svou jemnou a opravdu nevtíravou vůní, což velmi, velmi chválím a oceňuji něco připomíná. Nějakou nostalgickou vůni, produkt či vzpomínku, nevím, ale je to každopádně příjemná vzpomínka, která ve mne při nanášení tohoto produktu koluje a evokuje. 


Krém je hutnější konzistence s lehce mastnějším efektem, ale do pleti se krásně a rychle vsákne. Používám jak no noc, k čemuž je primárně určen, ale i k běžnému dennímu použití. Hodí se i pod make-up, kdy nedělá žádnou neplechu. Na pleti je příjemný, pokožku za nechá jemnou a hladkou. 
Nedráždí, je šetrný a ani po holení - depilaci pokožky jsem nezaznamenala žádnou reakci, či zarudnutí. 

Krémů z drogérie jsem vyzkoušela celkem dost bych si troufala tvrdit a tento je rozhodně JEDEN Z NEJLEPŠÍCH. Proč, protože, plně vyhovuje mým potřebám. Je málo parfemovaný, k pokožce je jemný, zanechá ji jemnou, nedráždí a přitom vyživí. V neposlední řadě musím zmínit i to, že je velmi cenově dostupný v každém DMku. 


Opravdu tento krém chválím, chválím a ještě jednou chválím. 

Tak to je má momentální péče, jak pro běžné pracovní dny, tak pro dny volna, kdy se prakticky nelíčím. 

Sice má lehce olejový "ocas", který ovšem nedráždí, neucpává póry a nedráždí, to by asi poslední věc, kterou bych vyzdvihla. 


A jakou skincare používáš nyní Ty, budu moc ráda za každé doporučení!

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku a nejen tomu. Vážím si každého komentáře, který je pro mne cenný a přínosný. Děkuji!!

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

4 komentáře:

  1. Já střídám krémy různých cenových kategorií - od Cienu za padesátikorunu po YR, který stojí skoro desetinásobek, i když tedy převažují krémy v té nižší cenové hladině (Cien, Today, ale zrovna tu Baleu jsem ještě nevyzkoušela). Jsem nenáročný spotřebitel - v podstatě mne uspokojí i ty v nižší cenové hladině. I když domů si občas koupím (ve slevě :)) nebo dostanu nějaký trochu dražší ... Teď mám Riche créme od YR - je proto vráskám, tak uvidíme ... ;-). Je trochu mastnější, ale není to hrůza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, naprosto souhlasím, mám to hodně podobně, navíc produkty ráda střídám a zkouším nové. 👍😇 Nyní mám na občasné použití nově The Ordinary anti aging, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá. .. 🙃. Krásný večer přeji.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    mám to stejně jako ty nebo Stáňa, docela ráda krémy střídám a nebojím se různých cenových kategorií. Měla jsem skvělé krémy od Astridu za stovku a taky výborné od Estée Lauder za 1500 Kč. Zrovna mám jeden z Dermacolu, používám ho společně se sérem, kupovala jsem je v lednu v sadě. Jsem s ním moc spokojená. Balea krém od tebe mě docela dost zaujal, říkala jsem si, že bych pak zase zkusila nějaké levnější značky. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, zrovinka včera jsem se s kolegyní bavila o Dermacolu, Tvé sérum mě zajímá, jdu se hnedle podívat na Tvůj blog, tak jako tak jsem to ostatně měla v plánu. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...