pátek 9. dubna 2021

#ShoppingTime2021 No. 14

 AHOJ,AHOJ,

přeji krásný páteční den,  a vítám Tě u dalších mých nákupů, které baví mě sledovat u ostatních a nechávat se inspirovat. 


Mussli, zvláště pak se sušenými malinami a dobrým bílým jogurtem je poslední dobou velkým hitem. Chutné, rychlé a vlasně i zdravé, navíc se "donutím" snídat. 


Sýry a zelenina jsou potraviny, které já můžu jíst vlastně téměř pořád. Tyto jsme pořídili s M. v třebíčském Lidlu. Speciální odrůza španělských rajčat se velmi hodila k sýru Brie. 


Z brokolice jsem udělala krémovou polévku a hovězí Carpaccio jsem viděla a také pořídila v Lidlu poprvé. Řekla bych, že bylo dobré a kvalitou srovnatelné jejich tataráku. 


V DMku jsem si opravdu z nouze vzala tuto čistící vodu s alkoholem, proti akné, kterou jsem měla v plánu používat velmi sporadicky a lokálně na pupínky či příležitostné čištění pleti. 
Voda obsahuje alkohol, proto jsem si ji primárně pořídila. Lepí na pleti, není mi příjemná její parfemace a celkově nic nedělá. Ne, nejsem spokojená už po dvou použitích, sice ji dám ještě šanci, ale spíš ji používat nebudu. 

Ledová ochucená káva se nám celkem usídlila v práci, k tomu nějaké sušenky. Felix boxík s kapsičkami jsem brala pro Izi a wc papír z Lidlu příliš nekupuji, ale nechtělo se mi již s celým nákupem jít do DMka.

No a jelikož má roztržitost nezná hranic, až v koupelně, při procesu mytí vlasů jsem zjistila, že mnou připravená nová lahvička není šampon, ale sprchový gel k masce Cien, tak jsem si pořídila jedno velké balení "obyčejného" šamponu ve variantě Fruit & Vitamin. Plus místo Indulony jsem si vzala tento skvělý, červený, SOS Cien krém na ruce, který jsem již několikrát měla a vždy skvělou službu mi udělal!!


No a tyto nákupy zakončím nedělí, opět úlovky z Lidlu - ostatně, jak jinak. 

Doslova jsem tam "ULOVILA" tyto respirátory FFP2 NR v balení po 5ti kusech, jednotlivě balených. Cena za balení byla neuvěřitelných 50,- Kč a proto jsem hned vzala dvě balení. Tyto respirátory chtěl vyzkoušet hlavně M., jako takové "jednorázové", ale byly vyprodané, sháněli jsme je v Praze, na několika místech, v Třebíči, až nakonec při mém ranním shoppingu se mi podařilo je objevit. 


Z běžnějších věcí jsem si pořídila velkou kysanou smetanu, bloček sýru, který se hodí mít doma, třeba pro rychlou večeři, nebo do toustů a mé oblíbené corn flakes. 


A hned vedle respirátorů se nacházela kosmetika, kde jsem si všimla dvou pleťových masek v sáčku, které jsem ještě neměla, alespoň tu s aktivním černým uhlím. Vzala jsem si tedy dvě čistící masky, jen tak pro radost. 
Nákupy č. 14 jsou u konce. Také to máš podobně, jak já si ráda dělám legraci z toho, že vrchol mého shoppingu je v DMku, lékárně a Lidlu.....🙃😇. Opravdu ber tyto má slova s nadsázkou, protože přesně tak je myslím. Hlavně, abychom byli zdraví, spokojení a udržovali se v dobré duševní kondici, protože potom nás nic neohrozí. 

A co pěkného - nového jsi si pořídila Ty za poslední týden??

Moc děkuji za přízeň a pozornost mému, všem mým příspěvkům, které si velmi vážím a která mě těší. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 


10 komentářů:

  1. Ahoj Eri, Felixe kočičce taky občas kupuju, ale jen občas právě kvůli velkému obsahu soli, což není pro kočky úplně dobře na ledviny. Cenově srovnatelné a složením lepší, co beru a kočička je miluje jsou třeba kapsičky Concept for Life já ještě kupuju kotěcí. Jinak ledovou kávu bych si zrovna i dala :-D jsem dneska nestíhala do práce, protože silničáři mají asi nějaký nový úkol překopat mi všechny cesty do práce.....tak jsem ještě kávu nestihla.

    Měj se fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi - Emmo ☺, krásný víkend v prvé řadě přeji. Ano vím, co se týká Felixe, ona Izinka je dost vybíravá , jen tak něco nechce, ale naprosto s Tebou souhlasím!! Ledovou kávu pije kolegyně, ale takovou tu Mr. Brown myslím, v plechovce a evidentně je stále tak dobrá, jako já si ji pamatuji před lety z benzínových pump. Díky moc a měj se moc prima. ♥

      Vymazat
  2. Super nákupy,
    zaujala ma tá čierna maska a čierno-fialové rajčiny :-)
    Respirátory sme mali, je to taký priemer, mali sme už aj lepšie :-) ale za tú cenu nie je čo riešiť.
    Krémik na ruky poznám, občas si ho kúpim, je dobrý.
    Dnes som sa v obchode pozerala po tých malinových vločkách, ale u nás (teda v Šamoríne) nie sú...
    Eri, krásny víkend, pá
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, milá Aďko, krémík je moc prima, hutný a výživný, doporučila jsem ho i kolegyním a spokojenost. ☺ Na masku se musím přiznat, že se teprve, možná i dnes chystám, podám reference, ale na ty Tvé nic nemá. ♥♥ Krásný víkend přeji!!!

      Vymazat
  3. Zaujalo mne carpacio, to možná příležitostně zkusím.
    SOS krém z Cienu už jsem taky měla - používala jsem ho hlavně na noc, je mastnější, ale hezky ruce ošetří. A sýry my také můžeme pořád (hlavně já), kupuju i ten Královský, je docela fajn.
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, carpaccio jsme měli a bylo opravdu velmi slušné kvality, určitě mohu doporučit a koupila bych znovu. Mám ho i na svém IG. ☺ Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  4. Carpacia jsem si v Lidlu nevšimla...musím se po něm mrknout. Já si pořídila nové šaty a kabelku :-) Viděla si na mém IG Siraelxy? určitě se objeví i v mém článku na blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jj všimla, ale až dnes odpoledne. Kabelka je překrásná a k šatům se to velmi hodí, krásné duo. ☺♥

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    četla jsem tvůj článek už včera, když jsem přijela domů z nákupů, ale večer, než jsem ti stihla napsat, jsem totálně vytuhla na gauči (s pleťovou maskou na obličeji) a prospala jsem 12 hodin. Vůbec netuším, co mě tak zmohlo:-D Mám to stejně jako ty, nákupy jsou teď největší dobrodružství. Já jsem pořád doma na home office, většinou mi výuka končí ve tři, pak vařím oběd, po jídle zase sednu k počítači a dělám další přípravy...Zaujal mě ten krém na ruce z Lidlu, musím se po něm příště taky mrknout. Já jsem byla na nákupu tedy včera, padl Kaufland a Billa. Pořizovala jsem samé obyčejné věci - chleba, bagetu, šunku a slaninu, maso na vaření, smetanu, sýry, ovoce, zeleninu, kytky do vázy. Prostě obyčejné věci. Hodně vařím, jak jsem doma, takže většina nákupů se týká jídla:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, já to naprosto chápu a vůbec "nic si z toho nedělej", já např. dnešní den takřka celý na střídačku prospala...☺. Jak říkám, vrchol mého shoppaholismu je DMko, lékárna a Lidl. Ve čtvrtek jsem si koupila po snad 3/4 roce kávu s sebou a měla jsem z toho "Vánoce". No hlavně, abychom byli opatrní, zdraví a spokojení. ☺♥ Krásný večer přeji!

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...