pondělí 5. dubna 2021

#ShoppingTimen2021 No. 13


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné velikonoční - sváteční pondělí z Třebíče,  a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.


 Začnu zcela běžnými produkty, které jsem pořídila u nás v OC Stromovka a to hlavně v Lidlu. 


Pořídila jsem pro M. skořicovou colu s 0 obsahem cukru, což se hodí pro "jeho" keto dietu a hlavně jsem objevila v Lidlu nově k dostání babátové hranolky, které jsem hned spolu se steakovými upekla v troubě. No a k tomu běžný zeleninový salát a byla na stole rychlá, snadná a chutná večeře, alespoň nám to tedy chutná. 

No a v nějaké akci jsem si pořídila pleťovou vodu Astrid pro citlivou a suchou pokožku, která mě vyšla na 60,- Kč. Pro kartáčky Sensodine jsem se nakonec vracela, kdy byly v 25% slevě, to vše opět v OC Stromovka - DM drogerie. 


Malý x Velký nákup na společný víkend v Třebíči. Zeleninové saláty jsme si začali dělat celkem běžně, cola, aby toho zdravého nebylo příliš. 

Cizrnu kupuji pravidelně a často, proteinový chlebík jsem spíš tak vyzkoušela a nebyl špatný. Žampiony ke kuřecímu masu a velké Portobelo jsem plnil směsí mletého masa, které jsme pořídili ráno v sobotu v místním řeznictví, kdy mi maso z vepřové plece paní přímo před mými zraky umlela, ráda, ochtně, na požádání = zn. téměř již nevídané. 


Zase Sportisimo a tentokrát boty M., kdy si vybral kožené, kotníkové zn. Columbie, které jsou spíš ležérnějšího stylu, budou se tak hodit do práce.



Micelární vodu Hyaluron od Dermacolu jsem již měla, byla jsem s ní opravdu spokojená a proto jsem ji od M. dostala opětovně. Skicák a křídy, kvalitní, dalo by se i říci tradiční kreslířské náčiní, které vybral M. a poputuje do Japonska, jako dárek kamarádce Choerko. 


Dobroty v podobě bílé tyčinky Margot já mám velmi ráda. Zon limonáda je super, tentokrá jsem si vybrala citronovou variantu. Cien odičovací tamponky jsou klasikou, kterou beru v Lidlu, ráda často. Camembert, "tvarůžky" a čerstvý kozí sýr, tím vším jsme se zásobyli na celý víkend, abychom nemuseli znovu do krámu a mohli relaxovat. 


Veliké, opravdusper obří balení kapesníčků Soft & Sicher nesmí nikdy chybět. Aerius je náš lék na alergii, která jako vžy v tomto období nabírá na své síle. Ze Zoohitu celkem služná zásoba pamlsků, konzerviček a sušeného masa pro Bastet. 



Respilon respirátory se nám osvědčily, černé velikosti M v balení po 3ks a dva v tělové barvě s měděnou složkou, která zachytává bacil. Vše vyšlo na cca 750,- Kč. Nám se jednoznčně vyplatilo do ochrany - respirtorů, doplňků stravy investovat! Vše plně v kompetenci M. 

V Třebíči jsem ještě procházkou do blízkého STOP.SHOPU zašla do DMka a znovu do Lidlu. 
Svíčky, koření, obyčejná káva do překapávače, protože já ji doslova piju na "hektolitry", tak mi stačí Klasik, balzámky na rty a semínka do salátu, to vše jsem při prvním nákupu zapomněla. 
No a "odměnila" jsem se a vzala si tělový - olejový peeling se solí z Mrtvého moře, jsem na něj moc zvědavá. 
Jarní kvítí nesmí chybět, navíc bylo v Lidlu za dvacku, tak jsem si říkala, že jedna kytička se tady neztratí. 


Toť můj poslední mix nákupů, který nakonec složením i mne překvapil, protože se mi tak nějak vše pěkně sešlo. 

Moc děkuji za přízeň a pozornost mého blogu, která si velmi vážím.

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A.

16 komentářů:

  1. Přeji poklidné velikonoční chvíle.
    Já nějak ty Velikonoce tradičně nemusím. Vždy jsme odjíždějí za hranice všedních dní. Utíkali jsme za sluníčkem k moři. Vloni i letos jinak; tak se moje nákupy motaly jen kolem jídla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, též přeji krásné velikonoční pondělí. Co se týká cestování, tak asi bychom také rádi za teplem, ale až v zimě, mne zase láká letos nějak Řím, ale nevidím to příliš reálně. Inu uvidíme. Krásné dny. :-))

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    dúfam, že sa u vás tradícia zachováva...šibačka, či polievačka?
    Super nákupy, zaujali ma tie respirátory. Peeling od Balea je fajn, len pozor na ranky na tele, vtedy to pekelne štípe :-)
    Pomôcky na kreslenie určite kamarátku potešia, je to zaujímavý darček.
    Opatruj sa, pekné dni,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, tak nakonec se mi Velikonoce v Třebíči trochu protáhly a včera jsem hodovníky zahlédla. Peeling je super, ale jak píšeš je krapet "drsnější", ale slaná autentická chuť je moc fajn. Krásný den z Vysočiny přeji. :-)

      Vymazat
  3. Teda, to je nákupů. Už dlouho jsem si nic z kosmetiky nekoupila, mně nějak zásobuje dcera, pokud se jí nějaká věc nehodí. :o) A Zero Cola se nedá pít, měli jsme tu dlouho jednu lahev a nikdo ji nechtěl otevřít. Tak se na svátky konečně otevřela, něco se upilo a zbytek skončil v odpadu.
    Primulky bych také potřebovala dokoupit, tak snad je ještě někde seženu.
    Přeji krásné Velikonoční pondělí. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dášo, moc děkuji za milý komentář. Peeling je moc fajn a Dermacol micelárku také mohu vřele doporučit. Krásný den z Vysočiny přeji. :-)

      Vymazat
  4. Eriko, tento týden jsi nakupovala fakt hodně :). My teda taky, hlavně pokud jde o jídlo, protože tu ještě máme spoustu zbytků. Myslím, že Velikonce budeme dojídat do půlky příštího týdne :). Nějak jsme to tentokrát logisticky nezvládli (i díky tomu, že na sobotní procházce jsme si neplánovaně dali tacos, které byly hodně vydatné a už jsme vlastně skoro nevečeřili).
    Hezký zbyteček Velikonoc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, my máme ještě polovinu mazance v mrazáku, takže plně chápu. Co se týká nákupů, tak mám předpřipravené další články, které jich plné.....
      Krásný den z Vysočiny přeji. :-)

      Vymazat
  5. Jeeej, bílá Margotka? Tu jsem u nás ještě neviděla. Musí být skvělá. Jinak věřím, že kamarádku dárkem potěšíš. Aerius beru celý rok na mou celoroční alergii, je to otravné. :-/
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, bílá Margotka je super, kupuje pravidelně a nyní ji mají snad v Albertu a i Lidlu v akci.
      Krásný den z Vysočiny přeji. :-)

      Vymazat
  6. Ahoj Eri,
    moc pěkné nákupy! Batátové hranolky doma taky dělám, ale kupuji na ně přímo batáty a sama si je nakrájím. Líbí se mi samozřejmě ty kosmetické nákupy, to mě vždy baví. Mimochodem, zrovna doma piju jablečnou limču Zon a vždy se vzpomenu na tebe a tvého M. a Třebíč:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz
    PS: zvu tě ke mně na blog, zrovna tam probíhá knižní giveaway:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, to víš, kosmetika je vášeň - radost a občas i nutnost. :-)) Zon sirup jsem si rovnou litrové balení koupila a zítra povezu s sebou do Prahy. Děkuji za pozvání, určitě se ráda zapojím.
      Krásný den z Vysočiny přeji. :-)

      Vymazat
  7. Och bože, ta bílá margotka!!! Ach, hned bych se zakousla! Je tam teda více věcí k zakousnutí, ńam! :-D

    https://pridesoul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, bílá Margotka je supr a ještě jsouk dostání bílé Kaštany...:-))
      Krásný den z Vysočiny přeji. :-)

      Vymazat
  8. Pleťovou vodu od Astrid mám teď taky v koupelně ale ještě jsem se k ní nedostala ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, já tedy také ne, ale právě jsem četla recenzi, že byla moc dobrá, tak se na ni těším. Přeji krásný den. :-)

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...