neděle 11. dubna 2021

Oblíbené produkty měsíce března 2021



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli, a vítám Tě u mého "opožděného" 😇 článku s březnovými oblíbenci 2021. Je neuvěřitelné, jak to letí. V březnu byl lockdown, asi ten "nejpřísnější", také jsem měla narozeniny a přišlo jaro, i kalendářně, ale to už všechno víme. 


Blogger fotky mi opět nahrál v opačném pořadí, než jsem původně zamýšlela, ale řekla jsem si, že to ničemu snad ani Tobě vadit nebude. Jako každý měsíc se zde opakují oblíbenci, po kterých jsem skutečně sahala prakticky denně, tedy, pokud jsem se líčila. 

Calvin Klein Euphorie je vůně, ke které se ráda, pravidelně a po xxxx řadu let vracím. Je prostě skvělá a mě vyhovuje. Krásně se mi nyní snoubí s letošním jarem. Pro někoho by to mohla být výraznější vůně, pro mne nikoli, je to vůně na každý den!


Hydratace v podobě krému na ruce Cien SOS je nezbytností. Je to velmi výživný, hydratační, až trochu mastný, protože je na bázi silikonu produkt, kterým jsem si mazala své "unavené" ruce a vlastně i nožky - chodidla. 


Mac rtěnky mám velmi ráda, mám snad tři - čtyři a jsou skvělé. Zvláště pak tato v provedení Matt, která drží, jako "židovská víra". Skutečně je to dlouhotrvající rtěnka, kterou musím odlíčit dvoufázovým odličovačem. Přitom rty příliš nestahuje a nevysušuje. Já naštěstí příliš netrpím na vysušené či popraskané rty, ale je to asi také dostatečnou hydratací a péčí o ně, což rozhodně doporučuji!!


No a ta barva, tak je doslova D FOR DANGER - B 36, což je číslo, které se mi právě v březnu uzavřelo. 🖤  Rtěnka má nádhernou, plnou vínovou barvu a rty jsou s ní nádherné a vypadají skutečně smyslně. Mám ji moc ráda a podobné odstíny se u mne opakují. 


Essence - řasenka z drogérie za cca 100-120,- Kč Lash Princess je parádní. Mám ji také po několikáté a používám ji s různými obměnami od roku 2014. Řasy skutečně umí prodloužit, zahustit a udělat je krásné. Jde velmi snadno odlíčit, jen já ji v průběhu dne "musím" poupravit, jelikož se mi toto balení začalo lehce drolit, či vytrácet ze samotných řas, ale je dost možné, že to bude tímto konkrétním kusem. 

Za mne rozhodně skvělá řasenka, asi ta nejlepší od značky Essence!!


Rimmel a jejich Long Lasting Finisch make-upy miluji, nebo ještě variantu Match Perfekt. Jsou skvělé, dobře mi na pleti sedí, vyhovuje mi odstín 100 Ivory. Je to hydratační make-up, který středně kryje, dlouho drží na pleti, nezalézá do vrásek a nezdůrazní strukturu pleti. 
Za mne asi jeden z TOP drogérkových make-upů. 

Loni jsem vychytala akci v Rossmannu, kdy jsem pořídila celkem 4 ks za cenu dvou, a to se pak vyplatí, takže snad jsem zásobená do konce roku. 🙃


Toto duo make-upu a řasenky mi mou pleť dá rozhodně do dobré kondice a vracím se k němu opakovaně!!


No a v neposlední řadě je tady paletka produktů na tvář od PLH, kterou jsem si pořídila loni na jaře, kdy byla uvedena. Používám k bronzování a jako tvářenku s rozjasňovačem, na což je primárně určena. Ale jak víte, tak jsem si poslední dobou, díky své "lenosti" oblíbila používat tyto produkty i na rychlé líčení očí. 


Rozjasňovačem a bronzerem nalíčím svůj denní look očí, což mi plně vyhovuje. Konzistence je krémová, lehce prášivá a tak středně pigmentovaná. Nemohu říct špatné slovo k této paletce. Pétě se o pravdu povedla a jsem moc ráda, že ji mám. 


Tady jsem ještě zvýraznila ty odstíny, které nejčastěji, vlastně denně používám. Jen mi přijde, že loni se mi míra pigmentace zdála větší, což je asi hloupost, spíš jde o mou paměť. 🙃


Moji skromní oblíbenci mého březnového měsíce jsem Ti ukázala a mě by zajímalo, čím jsi se nejraději obklopovala Ty? Jakými produkty jsi se líčila?

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost mému/mým příspěvkům, které si velmi vážím a děkuji za ni. 

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den. 

papa E. A. 

8 komentářů:

  1. Já se líčím jen malinko - momentálně používám řasenku Maybeline, stíny Miss sporty a tužku na oči L´Oreal. Rtěnku nepoužívám skoro vůbec - akorát se mi vždycky opatlá na respirátor... Mým největším obejvem posledního měsíce je pleťové sérum :). Dřív jsem ho nepoužívala, teď náhodně dostala výměnou za vůni, která mi neseděla a jsem velmi spokojená - jak se sérem jako s produktem obecně, tak s tím konkrétním (moje první je od Manufaktury s růží).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, myslím, že jsem snad i zmíněné sérum z růžové řady Manufaktura měla, loni jsem jej dostala k narozeninám. Je moc dobře, že používáš, co ti vyhovuje. Já chodím klasicky - fyzicky do práce, jinak když jsem byla doma nebo na HO, tak to byla doslova tepláková a culíková plejáda. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    krémik na ruky kupujem, špirálu i make-up zrovna používam aj ja, ale trošku lepší mi príde make-up od Estee Lauder, som s ním spokojná, len je to trošku iná cenová kategória :-)
    Parfémy nemôžem používať...
    Pekný a úspešný týždeň,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aďko, jj Rimmel má skvělé make-upy a EL Double wear je fantastický, o tom žádná. Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,co se týče nahrávání fotek, záleží z čeho je nahráváš pro mě je bezesporu nejpohodlější využívat Google Fotky a vždycky si je tam naklikávám sama podle toho v jakém pořádí je potřebuju. Calvin Klein je pro mě co se týče vůní bohužel nezajímavý. V krémech na ruce ještě hledám svého top oblíbenci, na zimu je to červený Garnier, ale přes teplejší období bych raději něco lehčího. Zaujaly mě u tebe MAC rtěnky,mě by asi bylo líto dát tolik za rtěnku i teď doma mám rtěnky snad dvě a pár nějakých starých kousků, co tu mám abych organizér neměla tak prázdný. Chtěla bych si pořídit nějakou pěknou červenou a nějakou pěknou nude trochu do cihlova. U MACu se mi dost líbí odstín Teddy Bear nebo tak nějak. S Rimmelem s tebou naprosto souhlasím, mám doma Match Perfection a až na to,že občas se mi už na konci směny dost slévá, tak je skvělej. Dobře se s ním pracuje a nevysušuje.

    Děkuju za pěkný článek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi - Emmo, děkuji za milý komentář. Mac má opravdové držáky, co se týká rtěnek. Nyní používám Sephoru - jejich Cream lip stein a je super, ale rozhodně nemá takovou výdrž, jak např. Mac. Fotky nahrávám taky z google fotek, které před tím upravuji. ☺
      Skvělé, pro mne určitě Top krémy na ruce má Loccitane, nebo za poslední rok mám snad všude Modrou Indulonu, tak je taková až univerzální a všeléčící. Přeji krásný, leč deštivý den. ♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    skvělý článek, je to můj oblíbený typ:-) Taky se u mě objevilo několik oblíbenců z dekorativky, tak asi spáchám nějaký článek:-) Líbí se mi výrazné rtěnky jako tobě, s Macem nemám žádné zkušenosti, většinou nosím rtěnky do dvou stovek. Makeup znám, ten jsem měla snad i vícekrát. Taky jsem v poslední době používala několikrát paletku od Petry, ale já na to konturování moc nejsem... Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, Mac mohu opravdu vřele doporučit, ale pokud ti vyhovují matné - dlouhodržící z drogérie, není co řešit. Rimmel má taky super rtěnky. Nyní mám zálusk na novou Sky Hight řasenku od Maybelline, možná, že si je dnes za "odměnu" pořídím. Krásný den přeji. papa ☺♥ a díky HANI.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...