pátek 7. května 2021

#Mini recenze - Mix II. time

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný páteční den,  a vítám Tě u dnešního druhého dílu - části "mého" nového formátu s MINI RECENZEMI. 


Jako první na paškál jsem přišel produkt značky Lush, kterou mám obecně velice ráda, no a nějak pěkně se to sešlo, že je to opět dárek k Vánocům od mé milé kolegyně. 


Jedná se o takový vlastně "penízek", který se tváří jako obyčejné mýdlo, ale není to mýdlo, je to TUHÝ KRÉM NA RUCE A TĚLO. Vyražená tlapka není vůbec náhodná, ale jedná se o jaký-si symbol podpory Charity Pot Animal. 

Penízek je to celkem malý, ale zase velmi skladný, ideální na cestování. Přiznám se, že od značky Lush je to můj první produkt, co se týká tělového krému, či krému obecně, o to více jsem na produkt byla zvědavá. 

Vzala jsem si ho s sebou do Třebíče, kde ho pravidelně používám. 

Nový produkt - mince

Penízek - minci můžete před samotným použitím trochu zahřát v dlaních, aby jeho aplikace byla snazší, ale není to vůbec nutné, protože díky přirozené tepelné teplotě se produkt stane krásně konzistentní a doslova začne tát, mezi prsty. 

Po běžné sprše/vaně si vezmu peníze do dlaní a začnu se jím, jako by natírat, až se z něj začne uvolňovat bambucké máslo, olejová složka, která skvěle hydratuje pokožku. 

Nijak zvláště nevoní, čili je vhodný pro jemnou a citlivou pokožku. Manipulace s ním není běžná, jako např. s tělovým krémem, ale to je celkem jasné. Jde to o to, získat trochu grif, ale mě to šlo celkem hladce již při konci prvního použití. Dokonce oceňuji jeho vysoko hydratační schopnost, kdy jsem měla dlouhou dobu své ruce krásně jemné a vláčné!

Velikost - úbytek po dvou požití 

Popis produktu:

Veganský tuhý krém na ruce i tělo je plný zvláčňujícího kakaového a bambuckého másla a zklidňující čerstvé aloe. 100 % ceny (minus daň) všech variant krému Charity Pot putuje do fondu na podporu malých sdružení, kampaní a dalších dobročinných projektů.

Tlapka - mince která má 10g a vyjde na 40,- Kč. 

Stav po třech plnohodnotných použití na celé tělo

Za mne je to MOC PRIMA PRODUKT, praktický, se skvělou hydratační schopností a pokud chcete něco méně tradičního, veganského, od značky Lush, určitě mohu doporučit. Mají vícero variant. Navíc se vyhnete "zbytečným" plastovým obalům. 

Mince je sice celkem maličká, ale dle fotek je vidět, že tolik neubývá, takže na cestování značka ideál. 

Rozhodně jako dárek mi to přijde moc fajn a možná se nechám inspirovat a nějaké penízky -mince také sama podaruji. 



Pak tady mám další produkt v péči o tělo - nějak se mi to náhodně sešlo. Tento produkt také používám na střídačku v Praze a v Třebíči. Pořídila jsem si ho v nějaké akci, jako správná milovnice levandule. 


S Alverde produkty příliš zkušeností nemám a spíš bych řekla, že mi vyhovovaly, ale nezaměřuji se na ně. Ovšem, jakmile je něco levandulového, mé oči a mysl rázem zbystří. ☺


Tato TĚLOVÁ EMULZE ALVERDE - RELAX bych ani neřekla, že má konzistenci emulze, ale regulérního tělového krému se středně hutnou konzistencí. Což je první plus, které bych asi zmínila. 

Naprosto fantasticky a autenticky voní, to je druhé a za mne alespoň nej, nej, nejvýznamnější plus a vlastnost tohoto produktu. 


Produkt má velmi povedený obal, kterého si snadno všimnete, který v sobě ukrývá 250 ml produktu a je veganský vč. všech vlastností značky Alverde. 

Barvu má sněhobílou a budu se opakovat s PARÁDNÍ - AUTENTICKOU LEVANDULOVOU VŮNÍ. 


Hydratační schopnost je také velmi dobrá, řekla bych, že ta mě na celém produktu asi překvapila nejvíce. Dobře se nanáší, ale trochu pomaleji - hůř se vstřebává, takže s tímto je třeba počítat a proto i na to upozorňuji, ale za tu krásnou vůni mi drobná "vadička" stojí. 

Celkově jsem s tímto levandulovým mazadlem VELMI, VELMI SPOKOJENÁ  a proto ho mohu vřele doporučit i Tobě. 


Jsme na konci této mini recenze. Dva produkty na tělo a dvě velké spokojenosti. Jsem asi nenáročný zákazník, ale je to i tím, že se hodně pohybuji v drogérkových - těch nižších cenových skupinách a má pokožka málo kdy reaguje "nestandardně". 

Máš také ráda vůni levandule? A co říkáš na bezobalovou kosmetiku, které je nyní více a více na trhu?

Moc děkuji za pozornost a přízeň nejenom tomuto příspěvku, které si velmi vážím a je pro mne důležitá. 


Přeji Ti krásný den. 

papa E. A. 

12 komentářů:

  1. Eri,
    páčia sa mi aj Tvoje mini recenzie.
    Oba produkty sú zaujímavé, pre mňa je však dostupnejší ten z DM... nebývam totiž v meste.
    Levanduľu milujem, cez víkend sa chystám opäť na levanduľové sušienky.
    A podporujem bezobalovú kozmetiku.
    Krásny víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, ať se sušenky vydaří a chutnají. Bezobalové produkty vč. drogérie jsou zde na Letné poměrně "populární" a vím, min. o dvou kamenných obchodech v blízkosti. Např. stáčené saponáty, aviváž apod. bývalo za mého dětství u nás celkem běžné, protože máma šéfovala sekci společnosti, která tato distribuovala ve velkém. Velmi praktické, fin. dostupnější a přitom plně funkční. ☺♥

      Vymazat
  2. Eriko, tlapka vypadá zajímavě a roztomile, ale trochu se bojím, jeslti bych ji při mazání nelovila v koupelně po podlaze.
    Já jsem taky nenáročný "konzument", protože má pleť vydrží zřejmě docela dost - taky většinou používám bez problémů drogérkové záležitosti.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já a má pleť je zvyklá především na drogérkovou kosmetiku, naštěstí netrpím na různé ekzémy apod. neduhy pokožky, takže mohu vesele střídat a testovat nové. Lush tlapka je zajímavost, to určitě, neklouže příliš, stalo se mi to jen jednou, ale přiznám se, že spíš díky mé neobratnosti, než díky samotnému produktu. Pokud chceš vyzkoušet, není to velká investice. Krásný víkend přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. I love Lush products, they smell really good.
    Have a nice week-end!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hello, nice day from Prague 🔆👍. Yes, Lush have seuper produkt, l like it! :-)

      Vymazat
  4. Lush je úžasný, miluji jejich produkty, vždy bych tam nechala celou výplatu, ani bych nemrkla :D Přítel používá Charity pot ale ve formě krému a je hrozně spokojený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahooooj a krasnou neděli přeji, taky jsi na tom podobně 🙃🛁👍🔆. Lusk je skutečně velké lákadlo 👍

      Vymazat
  5. Ten penízek vyzerá veľmi zaujímavo, škoda, že LUSH nemám nikde poruke :/

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Myšlenky hodné šíření — TED Talks

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, leda až se nyní otevřou kamenné prodejny, tak bych Ti klidně mohla něco poslat, co přežije v pohodě:-) cestu, není problém 👍

      Vymazat
  6. Prisahám že ja som asi jediný človek na tejto planéte ktorý ešte neskúšal veci od LUSH :D

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoooj, určitě nejsi a když tak, jedině proto, že na Tebe ty pravé produkty teprve čekají 👍🛁. Za sebe mohu určitě doporučit pleťové masky a kiupelove produkty jsou snad všechny parádní 😇.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...