sobota 22. května 2021

#Mini recenze - Mix IIl. time

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou sobotu, a vítám Tě u dnešního již třetího dílu/ pokračování s mými MINI RECENZEMI. 

Začnu skincare a to SKVĚLOU pleťovou maskou Cien, kterou jsem zde již ukazovala, ale jen tu první část (zelenou s aktivním uhlím a abrazivním účinkem). Dnes tady mám modrou část REFRESHINK FACE MASK s chladivým efektem okurky. 


Tato maska je opět čistící, obsahuje jíl, který právě krásně póry vyčistí, stáhne a opravdu opticky zmenší. Krásná, autentická a velmi příjemná vůně okurky - uhorky tomu dodá ten pravý efekt a požitek. Zelený jíl zmatní pokožku, trochu na obličeji stahuje, to ano, ale všechny produkty s obsahem jílu prostě stahují. Díky extraktu z okurky je ale pleť po nanesení jemná a vyhlazená vč. viditelného projasnění. 


Maska je v praktickém sáčku, kde je 6 ml produktu a mě vyšla na dvě plnohodnotné nanesení, ale spíš počítejte s "běžným" jedním. ☺
Má bílou barvu, zasychá do sněhobílé, překrásně voní pro profesionální kosmetice, což mě právě na této velmi dostupné facemask fascinuje a velmi baví. ♥


Masku jsem skutečně použila na střídačku 2-3 x do týdne a OPRAVDU VELKÁ, VELKÁ SPOKOJENOST, hlavně s čistícím a projasňujícím efektem a schopností!!! Jen mě tolik mrzí, že není k dostání u nás. Ale milá Aďka byla tak laskavá a jednak mi poradila, doporučila a zaslala tyto SKVĚLÉ MASKY. 

Za mě je to tedy naprosto skvělý produkt, který by Lidl měl uvést i na našem českém trhu, protože já budu asi ten největší odběratel. 


Mám tady další celkem běžný produkt, kterým je LIP BALM značky DOUGLAS, který jsem dostala od své kamarádky Kriss k Vánocům.  No a již na první ozkoušení jsem si se tedy "sedla na zadek". Tento výraz téměř nepoužívám, jelikož mi ho zprotivily jistí ytbeři a blogeři, ale zde dělám výjimku. ♥♥♥


S privátní značkou Douglas mám nějakou zkušenost a vždy jsem byla velmi spokojená. Přímo tento BALZÁM NA RTY - LIP BALM Winter City Trips ze zimní/vánoční edice jsem již nedohledala, ale mají jiné, nyní navíc probíhají všude slušné slevy, takže doporučuji se podívat. Každopádně tento JE NAPROSTO SKVĚLÝ, jistě nebyl ani levný a jsem přesvědčena o tom, že se jedná jen o vánoční přebal a je v běžné nabídce k dostání. 


Obal je papírový. se zlatými sněhovými vločkami - ano trochu zvláštní v tuto roční dobu, ale když na něj došlo až nyní, znáte to....☺. 

Každopádně balení je krásné, bylo řádně zalepené, přímo zapečetěné. Rtěnkové provedení dodává produktu luxusní nádech. 

Již po prvním nanesení na rty jsem si řekla wau, tak příjemný pocit, jemnosti, hebkosti a PÉČE, který mi dodal jsem určitě nečekala. Samotná tyčinka je bílá, jemná, tak akorát "kluzká", krásně parfumérkově voní a mým rtům dodá extra péči a regeneraci. 


Balzám mi přijde na glycerinové bázi, kterou znám z krémů na ruce a velice mi vyhovuje, ale nerozluštila jsem to po pravdě na obalu a na webu dostupné informace nejsou. Tyčinka váží 4,2 g, což je trochu minimalistická verze běžných lip balmů např. z drogérie. 

ZÁVĚREM ASI TOLIK, ŽE JSEM Z BALZÁMKU NA RTY NADŠENÁ, krásně hydratuje, skvěle voní, vyhovuje mi jeho konzistence a hlavně neuvěřitelná péče, která na mých rtech vydrží velmi dlouho. Používám několikrát denně a raduji se z něho a z jeho "požitku" při použití. 


Oslovil tě některý ze dvou produktů? Nebo máš jiné své oblíbence na pravidelnou skincare?

Moc děkuji za pozornost tomuto příspěvku, které si velmi vážím a je pro mne důležitá každá zpětná vazba a Tvůj názor. 


Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A.





6 komentářů:

  1. Great post my blogger friends. Have a nice day . Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  2. Mně přijde trochu nepraktické papírové balení balzámu - jsem zvyklá nějaký kousek tahat v kabelce a tam by v papírovém balení určitě přišel k úhoně. Ale třeba na noční stolek bude dobrý.
    Maska vypadá zajímavě, s balením, kde jsou v jednom dvojsáčku dvě různé masky, jsem se ještě nesetkala.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a pěknou neděli přeji. Jj masky jsou opravdu super, doporučuji, pokud se ti podaří na ně narazit. Vidíš, s tím papírový balením mě to nenapadlo. Balzám mám doma na stole a ten, co nosím s sebou v kabelce zase v kosmetické tasticce, ale papírový jsem již měla tuším, že od Sephory a k žádnému poškození nedošlo 😇👍. Prima den!

      Vymazat
  3. Ahoj,
    ty masky z Lidlu vypadají zajímavě, třeba se taky někdy k nějaké dostanu, ráda bych ji zkusila. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, třeba se domluvíme a nebo budeme snad brzy 😇👍, cestovat. Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...