pondělí 24. května 2021

Náhodná fakta o mě... I. část

 



Ahoj,přeji krásný začátek nového týdne!

 Tento příspěvek vzniká velmi spontánně, při večeru, kdy je mi tak nějak teskno, ouvej a dojímám se tady sama nad sebou, ale toho bylo dost a napadlo mne, že bych mohla sepsat PÁR FAKTŮ O MĚ, co mám ráda, co mě možná i vystihuje. Tak tady je pár zajímavostí...., které jsem raději rozdělila do dvou samostatných příspěvků, ale i tak to bude zahlcující a nic neříkající a jistě i nutné.....


Jsem zrzka, pihatá. 

Od mala nemám ráda banány, cokoli banánového mi vadí. 


Líbí se mi manžetové knoflíčky. 


Zaujme mě levák / levačka.

 

Depeche Mode, to je můj styl. 


Jean Paul Belmondo, jednou až tato herecká a mužská legenda odejde, tak pojedu na jeho pohřeb. Bohužel našeho velikána Vlastu Buriana si mohu jen pouštět v jeho úžasných filmech a zajít do jeho divadla, divadla Komedie v současné době. 


Město - Řím, dozajista Řím. Letos bych se tam moc ráda podívala, a já vím, že se tam také podívám! 


Leonardo Da Vinci - prostě renezanční člověk se vším všudy. Mistr a umělec!! Mona Lisa ani tak ne, ale spíš Madona ve skalách nebo dáma s hranostajem, to jsou obrazy, které obdivuji. 


Malíř - Gustav Klimt. 







Celkově mě oslovuje architektura, čisté linie, nebo i Kubismus a potom Vídeňská Secese. Nejkrásnější budova v Praze - Obecní dům, jednoznačně, když nepočítám Kubistické skvosty a Funkcionalizmus v jeho dokonalé propracovanosti. 


Uklidňuje mě koupel, nebo voda celkově.

 

Starožitnosti, antik, sklo, porcelán a secesní šperky, to mne vždy oslovovalo. 


Mé oblíbené číslo je "6", a také vím proč. 


Mám vysoký rozsah - rozptyl pohybu, má spasticita těla je poměrně značná, respektive jsem velmi ohebná, až jako gymnastka. Již od mala umím - stále tomu tak je vykloubit pravý ramenní kloub a zase ho vrátit zpět, bez poškození. 


Oblíbená sladkost po Mega Lentilkách je bílá čokoláda a cokoli s ní související. 


Maso nebo sýr, rozhodně sýr a čím výraznější a zralejší chuti, tím lepší. Z masa bych si vybrala tak leda můj oblíbený roast beef nebo tatarský biftek či carpaccio. 



No myslím, že jsem vás doslova zahltila naprosto zbytnými a nepodstatnými informacemi o mě, které jsou navíc velmi chaoticky poskládány. 


No nevím, jestli tento článek bylo dobré sepsat a vůbec publikovat. 😐👍👎


Předem děkuji za Tvou zpětnou vazbu. 


Moc díky za čas, které věnuješ tomuto příspěvku, vážím si toho. 


Můžeš mě sledovat zde, na mému blogu, ale třeba i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.




6 komentářů:

  1. Hezký nápad.
    Taky mám ráda Klimta, architekturu a mám pihy :-)
    Doufám, že už je ti dobře. Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  2. Eriko, přeji veselejší dny a jsem zvědavá na druhou půlku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri,
    koukám, kolik věcí máme společných, a nakonec mě to vlastně nepřekvapuje:-) Kdysi jsem napsala dva podobné články (zde první - http://ciculka.cz/1-tag-tmi-tag/ a zde druhý - http://ciculka.cz/tag-50-nahodnych-faktu-o-mne/) a je docela vtipné si to znovu číst. Mnoho věcí dneska už prostě neplatí:-) Už se těším na pokračování.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, ráda kouknu na Tebou zmiňované články 👍🤗, krásný dnešní den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...