pondělí 31. května 2021

Mini recenze - Mix VI. Time

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný poslední květnový den, a vítám Tě u dnešního již čtvrtého dílu/ pokračování s mými MINI RECENZEMI, které dnes budou zaměřené NA VLASOVOU KOSMETIKU. 

 

Kallos keratinová maska na vlasy je NAPROSTO SKVĚLÁ, úžasně voní, má výborné vyživující vlastnosti a vlasy jsou po ní krásně rozčesat. Neelektrizuje vlasy, nezatěžuje, nemastí, celkem slušně vyživí a MOC, OPRAVDU MOC MI VYHOVUJE. 


Masku nanáším téměř po každém mytí vlasů do délek, nechávám působit min. 5 min, ale když mám čas a prostor, tak i déle tak, že si napustím vanu, kde relaxuji a vlasy si smotám a stáhnu nahoru. 


Jak jsem zmiňovala, maska nádherně voní, přitom to není přehnaná parfemace, ale velmi příjemná, taková EDT. Vůně je z mých vlasů cítit min 24h po umytí, někdy i déle a všimla si toho nejedna kolegyně. 


Masku jsem pořizovala spolu se šampone ze stejné řady na Alze za cca 80Kč, což je naprosot fantasticky nízká cena. 

Maska je krémová, hutnější konzistence, která dobře na vlasech drží, nikam nestéká a dobře se nanáší, takže to je další velký klad. Barva je bílá, taková čistá. Co se týká balení, tak to je obří, jak jsem říkala obsahuje celých 1000 ml produktu, takže vám vystačí skutečně dlouhou dobu, stejně tak jako mě. Pokud vám nevadí používat ovšem jeden produkt např celé léto. 

Když bych to tak trochu shrnula, maska velmi krásně voní, skvěle hydratuje, vlasy se po ní úžasně rozčesávají, zůstávají však nezatížené a seženete ji doslova za babku. 
TAKŽE JÁ ZA SEBE JI ROZHODNĚ JEN A JEN DOPORUČUJI. 


Druhým produktem, který jsem do tohoto příspěvku zařadila je Isana suchý šampon, který jsem koupila jak jinak než v Rossmannu v nějaké akci, kde mne zaujalo hravé - pěkné balení s rybičkami. 


Zřejmě nejsem náročná na suché šampony, protože mě tento produkt NAPROSTO VYHOVUJE. 
Ale slyšela jsem na něj recenze, že nic nedělá, nedá se vyčesat. S tím sama za sebe nemohu souhlasit. 


Je to tedy běžný suchý šampon, ovšem s vůní kokosu, což je přidaná hodnosta, alespoň pro mne, pro milovníka kokosové vůně. 

Šampon má pěkné, takové hravé balení s rybičkami, což na první dobrou upoutalo mou pozornost. 


V balení naleznete 200 ml produktu s automatickým rozprašovačem, který je plně funkční. 

Bílý povlak zanechá, asi stejný, jako jiné suché šampony, se kterými mám zkušenost, co se privátních značek týče. 


Kokosová vůně je jemná, příjemná. Co se týká samotné aplikace, tak postupuji naprosto standardním postupem, kdy ke kořínků, nanesu - nastříkám potřebné množství produktu, jak jsem zvyklá. 


Nanáším večer, což se mi osvědčilo nejvíce.  Vždy chvíli počkám, než vlasy lehce prsty rozčešu a tím bílý povlak, který se u kořínků udělá rozmělním, poté vlasy sváži do drdolu. 


Šampon mi prodlouží můj proces mytí vlasů až o dva dny. Na pokožce je nedráždivý, není nepříjemný, rozptyl je nedusivý. 
Mě se bílý povlak od kořínků vlasů do rána zcela ztratí, naopak vlasy lehce zvětší svůj objem a dodá jim fresh nádech a vzhled. 

ZA MNE TEDY SPOKOJENOST A POŘÍDILA BYCH SI HO ZNOVU. Nemělo by se jednat o limitku, takže byste ho měli stále sehnat v Rossmannu, takže pokud vás produkt zaujal, můžeš po něm kouknout. 


Mé MINI RECENZE č. VI. v pořadí je u konce, kde jsem představila dva mé vlasové produkty, které aktuálně používám a podělila se o svou zkušenost. OBA MOHU DOPORUČIT. 
Jsou cenově dostupné, plně funkční a na nic si nehrají. TAKŽE ZA MNE ANO. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.


2 komentáře:

  1. Eriko, neznám ani jeden produkt. Ta maska zní dobře, ale já se do velkých balení nerada pouštím - z opatrnosti - co kdyby mi nevyhovovaly...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Stano, naprosto chápu, balení je skutečně obří. Kallos jsem již měla a právě mé spotřebě tuze vyhovuje. Krásný den přeji 🔆😇.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...