středa 2. června 2021

#ShoppingTime2021 No. 23



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy. Mě dnes čekají tolik neoblíbené odběry krve...., právě vyrážím, tak snad na mne nepřijdou mdloby a v pohodě dorazím do práce. ☺ Měj prima den!!



Začínám spíš dárky, ale nákupy to vlastně byly taky. Kytička nebyla pro mne, ale pořizovala jsem ji já a předávala, dalo by se tak říct. Pralinky belgického typu jsem vzala v Lidlu na zkoušku, abychom v práci ochutnaly. 


Tak toto jsou dárečky pro mne od mojí mami, které jsem si vyzvedla u své milé švagrové, která pracuje v Praze. Jinak ne, od Vánoc jsem se s rodiči díky situaci neviděla, což mě logicky moc mrzí. 

Mami ví, čím mě potěšit, tyto plněné vanilkové trubičky jsme si vlastně oblíbily obě a čokoládu jsem právě při psaní tohoto příspěvku snědla. Tak trochu na mne padla větší úzkost a čokoláda "pomáhá". 


U mami jsem si "objednala" něco z Avonu a to již někdy v únoru, ale dostaly se ke mne produkty až nyní, ale o to více jsem se na ně těšila. 


Mami používá opravdu hodně dlouho, dalo by se snad i říci od zavedení této řady Anew pleťové krémy, no a já jsem si říkala, že bych si také nějaký ráda pořídila, četla jsem dobré recenze a mami mi pomohla vybrat tento hydratační a liftingový Platinum s SPF 25. 


Černý lak na nehty jsem si vzala záměrně, nazvala jsem ho #depechelak, který se bude hodit i na snad letní gothickou party. 


No a potom jsem si nemohla nevzít mé milované pleťové tonikum proti akné / na černé tečky, nejlepší záležitost, co znám. No a potom epilační krém určený primárně na tvář. Zvažuji, že bych právě na tento krém udělala inovovanou recenzi. 

V Lidlu jsem vzala mraženou zeleninku s máslem, bílý jogurt, mražené mini-šlehačkové-větrníčky, které byly taky ve slevě a Albert kokosové tyčinky, takové ty kokosové suky, které mě osobně nechutnaly. 
 

Salát u mne nesmí snad nikdy chybět a nechala jsem se zlákat a vzala i balení hlívy ústřičné, kterou jsem si orestovala na másle, přidala smetanu, sýr, papriku a dala si to s těstovinami. 


Mé léky na 3 měsíce. 👍

Miňonky, Margotka a i Piknik jsou výjimečně  dobroty, které jsem pořídila, jako přísadu na pečení. 
Mám tady další léky, Pregabalin je lék k mým antidepresivům, na úzkosti, který beru přes rok a velmi mi vyhovuje. 

No a Dexoket jsem si pořídila jako takovou alternativu Ibalginu, kterého jsem se musela vzdát, kvůli odkrvujícím se prstům, nyní na bolest resekce po zubu, která je stále citlivá, i díky absenci antibiotik. 

Toť mé poslední nákupy, které opět byly více rozmanité, než bych bývala řekla


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.

4 komentáře:

  1. Jé, Piknik - ten kupuju manželovi, na mne je moc sladký. I když dneska jsem snědla skoro celou mléčnou čokoládu (která je na mne normálně taky moc sladká - asi jsem si potřebovala osladit život :D)
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, vidíš, Piknik by se náramně hodil např. do bílého jogurtu místo marmelády, ve které naše domácnost momentálně "jede". Mléčnou rýži má rád můj otec, taková sytá. Prima slunný den přeji.
      ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    dala bych si všechny ty sladkosti, které tu ukazuješ. Za poslední týden jsem snědla čokolády jako za poslední měsíce (to jsem ji naopak téměř nejedla). Laky z Avonu mám hodně ráda a nosím je často. Jsou levné a kvalitní. Dobře mi na nehtech drží, mám jich doma tak třicet:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, taky se poslední dobou cpu čokoládou - taková rychlá energie hold no, není to vůbec dobré, hlavně tedy na zuby - v mém případě. Přeji prima víkend. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...