pátek 28. května 2021

Oblíbenci za měsíc duben 2021



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pátek, poslední v květnu, a vítám Tě u dnešního článku, u mých oblíbených produktech měsíce dubna, kdy se počasí skutečně střídalo doslova z minuty na minutu, prostě bylo aprílové. 


Opět musím konstatovat, že se ze mě snad stává minimalista a mám zde skutečně hrstku produktů, které bych zde chtěla ukázat - zmínit, že mi vyhovovaly natolik, že se staly mou denní součástí. 


Jelikož lockdown s sebou nesl i to, že byly - jsou zavřené služby, tak i kadeřnictví, více jsem se na své vlasy zaměřila, to bylo asi jediné, co jsem pro ně mohla udělat. 

Olejíček na vysušené a krepaté vlasy jsem používala skutečně po každém mytí a sušení vlasů. Dodá jim výživu a trochu je umírní a dá jim tvar. Olejíčky používám pravidelně, ale nyní mi dělaly nějak větší službu, je to i tím, že vlasy jsou delší a nepoddajnější. 


Již přes dva měsíce beru tyto tabletky, Zinek z e-shopu NOW, které mi objednal M., vzala jsem si hned balení. Zinek na podporu vlasů a jejich kvality mi doporučila má kamarádka a kadeřnice Gábi. Tento doplněk stravy je opravdu super. Vlasy mi znatelně méně vypadávají, jsou lesklejší a méně se lámou. 

Skutečný pomocník, který si rozhodně pořídím znovu a přihodím k tomu i nějaké magnesium či další vhodné supplements. Tento e-shop vřele doporučujeme, objednávali jsme již několikrát a vždy velká spokojenost, jak s kvalitou, cenou, dopravou, rychlostí a vstřícnou komunikací. 


Mám tady i dvě růžovky, tak nějak náhodně se mi sešel růžový kuličkový deodorant Cien, který jsem si oblíbila a mám ho stále při sobě, velmi dobře slouží a zamezí mi pocení. 

Stále s sebou nosím také krém na ruce a Loccitane jsou pro mne TOP, prostě ty nejlepší krémy na ruce. Lehčí varianta s vůní růže je velmi, ale velmi voňavá, nespočet komplimentů a dotazů jsem na něj již slyšela a rozdala doporučení. Určitě mohu jen doporučit, stojí za investici. Je to prakticky má stálice, bez které se má kabelka neobejde. 


Tato růžova varianta ale obsahuje hliníkové soli, což mě nikterak nevadí a neodrazuje mne to od jeho používání. Je to snad mé již druhé balení. 



Tak toto je naprostá LÁSKA, krásná, skladná, multifunkční, naprosto dokonale pigmentovaná, složená a jedním slovem ÚŽASNÁ paletka očních stínů. Nejedná se o jinou, než o mou novou a pro mne zatím jedinou mini paletku NATASHA DENONA Mini Glam Palette. 


Je úžasná, skvostná, líčení s ní jde hravě, stíny jsou velmi dobře pigmentované, sice trochu prášivé, nebo spíš drolivé, přitom máslovité, na mém oku vydrží krásně držet většinu dne. Snadno se nanáší, dobře se blendí a jsem z ní JEDNODUŠE NADŠENÁ  líčení s ní je požitek a velká radost. Byla to velmi dobrá investice a dobrý dárek - sama sobě k mým březnovým narozeninám. 


No koukněte sami na to krásné složení nude odstínů. Ano pro někoho to může být nuda, ale mě tyto barvičky baví, myslím si, že mi i sluší a umím s nimi celkem dobře pracovat. Schválně jsem sem dala prvně fotku nedotčených stínů a pro srovnání dávám po cca 2 týdenním používání. 


Aby mé tváře a obličej dostali trochu šťávy šmrncu, doslova jsem se radovala, když jsem používala tuto krásnou, jemnou a starorůžovou tvářenku Dandelion od Benefitu, kterou mám v mini verzi. Je skvělá, jemná, neprášivá a myslím si, že sedne snad každému. 


Velkým objevem a překvapením je ale tento bronzer od značky Essence, který mám nově. Sice celkem dost práší, drolí se, ale na obličeji vypadá moc pěkně. 


Kolegyně mi ho chválila a ptala se na něj, co že to pěkného mám za konturu - bronzer. Levný, příjemný, slušně pigmentovaný a dobře se s nim pracuje. Opravdu velmi povedený produkt. 


Sephora - krémová matná rtěnka v odstínu č. 13 je ikonickým produktem, který i ke mě doputoval a musím říct, že jsem si ho natolik oblíbila, že uvažuji o plném balení a i dalších odstínech. 


Dobře se mi s aplikátorem pracuje, což velmi oceňuji a až se sama divím, jak snadná manipulace při nanášení s ním je. Barva je to nude, taková velmi univerzální, ale praktická. Celkem rychle zaschne do krásné matné podoby, neobtiskává se, má slušnou výdrž, ale jídlo se mnou nedá, to např. Mac ano.  Dá se i sem tam poupravit bez odlíčení, což je další velký klad a jen zmíním, že zvýrazní texturu rtů a případné rýhy či vrásky, ale to to matné produkty na rty dělají, bez toho by to ani nešlo. 


Hlásím, že jsem se dobrala konce svých dubnových oblíbenců, na denní bázi, za které se mohu postavit, které mi skvěle sloužily a slouží. 

Určitě budu moc ráda, když se se mnou podělíš o své oblíbence či objevy, za poslední dobu. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.







8 komentářů:

  1. Paletka se mi líbí! A krémy na ruce od Occitane jsou bezkonkurenční :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji, paletka je opravdu parádní a nutně potřebuji další ☺♥. Krásný víkend.

      Vymazat
  2. Aj mne sa páči paletka očných tieňov :)
    Eri, krásny víkend, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, paletku opravdu mohu doporučit, skvělé stíny!! I Tobě krásný víkend. ☺♥

      Vymazat
  3. Eriko, znám antiperspirant Cien, mám ho na chatě a taky jsem s ním spokojená. A líbí se mi ta rtěnka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, jj antiperspirant je super, hodně muziky, za málo peněz. Krásný víkend Ti přeji. ☺♥

      Vymazat
  4. Přeji krásný rozjezd do nového týdne a i měsíce. Už jsem měla doma ten bronzer. Byla jsem s ním spokojená. Jednou mi ale spadl a rozsypal se naprosto celý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, i Tobě přeji krásný začátek nového týdne a i měsíce. Ano, tyto produkty se rády "ničí", ale jak píšu, u takové ceny mi to tolik neva a pak je důvod si pořídit nový. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...