neděle 6. června 2021

#Mini recenze - Mix V. Time



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli a vítám Tě u dnešního již pátého dílu/ pokračování s mými MINI RECENZEMI. 

Začnu produktem, respektive rtěnkou, kterou mám kratší dobu než-li paletku očních stínů, která je naprosto úžasná a asi nejlepší, jakou jsem kdy zkoušela. 

Nicméně ať se vrátím k samotné rtěnce SHE, kterou jsem si pořídila vlastně úplnou náhodou v DMku, kdy jsem si ji všimla ve stojanu se slevami. 


Barva 310 v provedení perfect matt vás asi nepřekvapí, ani mě. Je to prostě má barva, vínová, výrazná a tuze krásná. Je i dobře pigmentovaná a dlouho vydrží. Od brzkého ranního naléčení až cca do 14h, čili dalo by se říci, že až 8h dobře drží. I s přihlédnutím na to, že piji celé dopoledne a střídavě nosím respirátor. 
Takže za mne super výdrž, prima konzistence, skvělá barva, která se dá v druhé vrstvě krásně zintenzivnit. 


Jediné, co k tomu dodávám je tvar, ten je celkem nedomyšlený, nepropracovaný a prakticky nepoužitelný pro běžný tvar rtů. Já mám sice své rty celkem menší, ale i tak si myslím, že líčení s ní je trochu krkolomné až nepraktické. Ale, já používám štěteček, část přetřu samotnou rtěnkou a doladím štětečkem a dílo je na svět. 


Matná, krásná, dobře pigmentovaná - toto je jedno přetření. Za mne opravdu povedený a velmi, velmi levný produkt. Rtěnka ve slevě vyšla na neuvěřitelných 30,- Kč, ale běžně se pohybuje okolo 80,- Kč max. Takže i za plnou cenu je to skvělý kup. 

Za mne ROZHODNĚ ANO, DOPORUČUJI A JSEM S TÍMTO PRODUKTEM VELMI SPOKOJENÁ A HLAVNĚ MĚ TUZE MILE PŘEKVAPIL. ♥


Zde po ranním nalíčení. 


Paletka, tako kráska, tato dáma mezi dámami, perla mezi drahokamy. Doslova poklad mezi mými paletkami. Byl to snad můj nejlepší kup, za poslední dobu, co se týká dekorativní kosmetiky a tím se jen potvrzuje, že mé wishlisty nejsou k zahození. Že jo. Každopádně vím, že nutně potřebuji další paletky této značky a půjdu opět do těchto mini verzí. 


Dámy a pánové není nic jiného než NATASHA DENONA MINI GLAM PALETTE. Nejlepší, nejdéle držící oční stíny BEZ BÁZE  a jakéhokoli podkladu na mých mastnějších víčkách. Naprostá paráda. 
Stíny jsou nádherné, co do složení, ale to si můžete poměrně slušně vybrat z nabídky. Pokud se jedná o konzistenci, tak jsem snad neviděla, nebo nezažila pigmentovanější a hlavě máslovité - až krémové konzistence. Naprosto parádně a snadno se  nimi pracuje. 

Stíny se velmi dobře nanáší, blendí, roztírají a i to krajní stíny, které jsou složené ze třpytek nebo snad i ze samotných pigmentů. 

Detailnější pohled při pravidelném používání. 


No prostě JSEM NADŠENÁ A VYNÁŠÍM TUTO PALETKU DO NEBES. 
Wau, už dlouho jsem nebyla z ničeho tak nadšená!!!!

Paletku jsem pořídila za běžnou cenu = 650,- Kč na Sephoře a jdu si objednat další. 


 No a co ty říkáš na značku ND, nechala jsi se zlákat? Nebo dáváš přednost jiným paletkám?




Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 



Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.


8 komentářů:

  1. Tak tyhle barvy by mě taky zajímaly. Díky za kosmetický tip)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi a ta kvalita stínů je prostě top!!! ☺♥ Krásnou neděli.

      Vymazat
  2. Eriko, mne zaujala hlavně rtěnka - má moc hezkou barvu. Paletka vypadá taky dobře, jen jsou to barvy, které (zatím) nepoužívám.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, tak rtěnka je moc fajn, dobře se nosí, jen k aplikaci je asi lepší štěteček, pro lepší manipulaci a díky její skosenosti. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    tvůj článek jsem četla už včera ráno a rovnou mě to inspirovalo a sáhla jsem po mé paletce ND. Já ji mám v zelených tónech a jsem z ní taky nadšená. Tak krásně se s ní líčilo, fakt paráda! Jinak ta rtěnka má parádní odstín, to je prostě tvoje barva:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, děkuji moc. Ano, stíny ND jsou naprosto skvělé navíc se mi líbí "koncept" mini paletek. Zelené odstíny jsou zase tvé. ☺♥Krásný slunný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...