úterý 8. června 2021

#ShoppingTime2021 No. 24



AHOJ,AHOJ,


přeji krásné slunné úterý,  a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.


Začnu jen tak zlehka a to v Lidlu, občas si koupím nějaký sýr v akci, tento Emmental nebyl špatný, hodil se třeba do těstovin. 


Ano, já vím, mnozí to nemáte rádi, ale u mne je to celkem velký fin. výdaj a to je na cigarety. Respektive já kouřím černé Camel a pak občas, sem tam tyto hřebíčkové Cigarillos, na které mě naučil M. Jsou skvělé, vřele doporučuji. 


Velká radost a to nové vybavení do domácnosti. Tím je žehlička Tefal, je skvělá, žehlí snad sama, ale je poměrně dost těžká, tedy alespoň mě tak připadá. Ovšem když jsem se koukala na parametry samotné žehličky, kde je uvedeno 1,8kg mi zas tak těžké nepřijde, ale je to trochu posilovna, co vám mám povídat. ☺


K tomu žehlící prkno, aby bylo na čem pěkně žehlit. To vše z Mall.cz, kde probíhala nějaká sleva, ale i tak. Oba dva noví pomocníci jsou vážně super a jsem za ně moc ráda a děkuji!!


Má oblíbená Sweet chilli sure, bohužel nebyla v akci, takže s těžkou rukou do peněženky 🙃 jsem si ji i tak pořídila, k tomu vejce velikosti L, ty se mi osvědčily asi nejvíce. Krom domácích tedy. 
 

Bílý jogurt u mne nyní nesmí chybět snad nikdy, vždy mám v lednici alespoň jedno velké balení. Jsou skvělé, kupuji převážně v Lidlu a snažím se s vyšším obsahem tuku, což tento úplně nemá, dají se totiž sehnat i okolo 10% za stejné peníze. 

Nějaká zelenina na vařeni - žampiony - zapečené s cizrnou, mletým masem, cibulkou a vejci - zakončené tvarůžky byly povedené. 


Bylo třeba i doplnit zásobu deodorantů a vzala jsem si jeden deo. a anti. oboje od Balea. Jsem zvědavá, jaké budou, ale věřím, že prima a hlavně dostačující mým potřebám. 👍 (oba vyšly na krásných 60,- Kč)


Další sýry, ty já prostě můžu, tvarůžky na zmíněné zapékání a potom jeden s dvojitou plísní. Byly moc prima. Nic výrazného, ale ani nic fádního, jako je např. pro mne Eidam nebo Mozzarella. 


No a budu pokračovat v krasojízdě a to ve smyslu slova, kdy jsme objednali nové pánve. 


Jsou to pánve Tefal, wok, 32 průměr a potom jejich INGENIO systém - řada, které jsme pořídili na Alze, kde vycházely asi nejlépe. 


Tefal odjímatelná rukojeť je jejich systém, který mají již celkem řadu let, znám, ale sama jsem si nikdy nepořídila. Vařili jsme s tím zatím asi 2x a musím říct, že velká, opravdu velká spokojenost. 

Pánve jsou kvalitní, dostatečně těžké, ale ne příliš pro manipulaci i pro takové "chrastítko", jako jsem já. ☺


A také jsme objednávali nějaké produkty na Košik.cz a musím vyzdvihnout tuto instantní kávu JULIUS MEINL, která je naprosto skvělá. Poměr - cena - kvalita = za mne asi ta nejlepší instantní káva, kterou jsem pila. Proto objednáváme další. 


Tyto nákupy pomalu zakončím v Lidlu, kde jsem se trochu "rozšoupla" a pořídila si mou oblíbenou smetanovou Ruskou zmrzlinu, kterou znova měli. 
Plus nealko Radler, kefír mě zaujal a Standard káva byla v nějaké super akci, že jsem ji na zkoušku vzala. 


Salámovou pomazánku dělá moje mami, je výtečná, tak mě oslovila i tato, k tomu čerstvé pečivo a zeleninka. 



Toť mé poslední nákupy, které opět byly více rozmanité, než bych bývala řekla.



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.


6 komentářů:

  1. Eriko, mám stejnou žehličku :). Jsem s ní spokojená. Jedna moje kolegyně měla nějakou příbuznou, která se živila kdysi jako profesionální žehlířka a ta prý říkala, že s těžkou žehličkou se vyžehlí nejlíp :D. Ale musím říci, že mně nijak extra těžká nepřijde. Po tom Tefal Ingenio jsem pokukovala taky, ale nakonec zvitězil strach, že ty odnímatelné rukojeti budou dělat problémy, a postupně (jak mi staré nádobí odcházelo) jsem dokoupila klasický nerez.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, zrovinka včera jsem žehlila. Ano, máš pravdu, při samotné žehlení těžká vůbec není, naopak se mi s ní žehlí asi úplně nejlépe, co jsem kdy vyzkoušela. Krásně sedí, povrch je skvělý na všechny druhy materiálu, košile žehlí snad sama. ☺♥
      Profi žehlení si s ní taky dokáži představit, ovšem ne v mém podání. haha Krásný slunný den přeji.

      Vymazat
  2. Eri,
    žehlička i panvice vyzerajú super, riež som už "pokukovala" po týchto panviciach, ale mám strach z tých odnímateľných rukovätí...
    A tá káva má pekný obal. V akom obchode ju kupuješ? Ja som si ju nikde doposiaľ nevšimla :-)
    Pekné dni, pá
    A.

    P.s.: Obálka ešte nedorazila???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, obálka dorazila již minulý týden, hned druhý den jsem psala mail, ty jo, jdu to prověřit, posílala jsem to z mobilu....://
      Pánve jsou z Alza.cz a káva vč. dalších potravin z Koši.cz, tam mají slušný výběr jak např. Delmart, potom německých produktů, což je nyní zvláště praktické, když si člověk jen tak nemůže dojet na nákup.
      Přeji krásné dny moje milá!! ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    nové pánve a žehlička se mi moc líbí. Pobavilo mě, jak jsme už všichni dospělí a máme radost z praktických dárků. Mamka se mě zrovna ptala, co budu chtít k narozeninám. Říkala jsem, ž bych potřebovala nový toastovač a taky by se mi líbil ten sodastream. Prostě samé praktické dárky:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, no to je pravda, je hrozné, že mi radost udělá nová žehlička, zrovna včera jsem žehlila a je fakt skvělá. Přitom já žehlení příliš nedám, je to spíš taková nutnost a nezbytnost, než že bych jako "moderní a emancipovaná" žena holdovala smetáku a prachovce 🤣🤣🤣. Toustovač nebo dokonce i takové ty multi-funkční trouby jsou fajn, koukala jsem na ně. Krásné dny milá Hani a ať maturanti dělají jen radost. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...