středa 23. června 2021

Mini recenze - Mix VII.


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního sedmého  dílu/ pokračování s mými MINI RECENZEMI. Mne dnes čekají opět lékaři...


Dneska začnu pleťovou masku v mém oblíbeném balení a to v sáčku. Je to maska z letní limitky Balea s se svěží vůní ananasu a maracuji. Velmi příjemná vůně, která ve mne evokuje léto a tak trochu i exotickou dovolenou, což je moc příjemné. 


Maska má gelovou konzistenci, která trochu "teče", takže při nanášení člověk musí být rychlý a hbitý. ☺ Co do barvy je maska světle žlutá, lehce průhledná. 


Maska mě při hned při prvním a okamžitém nanesení začala tak trochu poštipkávat na obličeji. Tento pocit po chvíli ustal, ale musela jsem si na to po pravdě zvyknout. Nebyl to nepříjemný pocit, či nijak dráždivý, pleť jsem měla čistou a bez jakékoli reakce či začervenání. 


Hydratační vlastnosti musím říct, že jsem příliš nezaznamenala. Každopádně s maskou jsem byla spokojená tak 50/50. To poštipkávání přisuzuji extraktům z ovocných složek, jelikož ananas obsahuje peptidy, které mohou být lehce "agresivnější". Každopádně na léto si myslím, že bude moc a moc fajn, protože  bude osvěžující a velmi příjemné zpestření letních - teplých dní. Určitě si ji ještě pořídím. 



Vyzkoušela jsem celkem dvě balení, abych zjistila, jestli to mé poštipkávání je "běžné" a jestli se opakuje, ano opakovalo se. Takže jsem došla k závěru, že maska se tako chovat prostě má. 

Nemohu říct, že by mi maska nevyhovovala, ale asi více preferuji hutnější, výživnější a hydratačnější produkty. Ovšem tento produkt dle mého názoru dělá, co má a co slibuje. 
Osvěží, krásně svěže - letně voní a má nádherný obal. 

Za mě ano. 


Tužku na obočí Catrice EYE BROWN v odstínu 030 Brown mám doma nějakou dobu, určitě jsem ji ještě stěhovala z Košíř, ale došlo na ni až nyní. 

Tato tužka je klasická, ořezávací, s měkkou, máslovitou tuhou a na druhém konci má praktický kartáček na rozčesání, který využívám. 


Přijde mi, že je poměrně dlouhá, měří 17cm a váží 1,4g. Je určena pro precizní úpravu vašeho obočí. 
Kupovala jsem jí v DMku a cena byla tuším okolo 75-85Kč, ale když jsem nyní hledala cenu a bližší info, našla jsem, že se na e-shopu Catrice prodává za 65Kč. 


Tužka je to měkká, dobře - tak středně pigmentovaná, což mi vyhovuje, jelikož velký profík co do úpravy a dokreslování obočí rozhodně nejsem. Spíš ho jen tak doupravím, učešu, vyplním prázdnější místečka a zvýrazním konce obočí. 


Na to mi tento produkt "stačí", plně vyhovuje a pracuje se mi s ním dobře. Barvu jsem si vybrala opravdu dobře, 030 Brown mi sedí krásně. 

I kartáček na druhé straně je plně dostačující a na běžné učesání mého obočí mi vyhovuje. 


Vím, že jsem několikrát četla / slyšela, že tužka je příliš měkká a proto ji musíte často ořezávat, tím pádem rychle ubývá a její spotřeba je větší. A že se ráda a snadno láme. Tak to za sebe potvrdit nemohu. 


Frekvence ořezávání u mne je cca 1x do týdne, což mi přijde naprosto prima, ani jsem nezaznamenala, že by mi nějaká větší část ubyla. Lámavost také potvrdit nemohu, ale je jasné, že se jedná o křehký produkt, na který bychom měli být opatrní. 


Kdysi jsem měla podobnou tužku od Essence a řekla bych, že tato mi vyhovuje více, jelikož je krásně krémová, středně pigmentovaná pro mou "nemotornou" ruku a i odstínem mi skvěle sedí. 


Myslím, že jsem si tužku vybrala MOC DOBŘE a proto jsem s tímto produktem VELMI SPOKOJENÁ. 


Maska ano, ale spíš se bude hodit v letním období, kdy bude krásně osvěžovat a chladit. 

Tužka na obočí super produkt, za málo peněž. 

Oba produkty jsou skvělé a jsem moc ráda, že drogérie nám nabízí opravdu širokou nabídku, napříč produkty a druhy. 

A jak ty si upravuješ obočí? Znáš tuto tužku? 



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.


8 komentářů:

  1. Moja milá,
    vďaka za tip, poobzerám sa po tej ceruzke na obočie. Moje mi veľa vypadalo (spôsobené ochorením), zvažujem aj tetovanie obočia...
    A masku mám tuším aj ja, tak ju vložím do chladičky a bude to super osvieženie :-)
    Držím palce u lekárov, pá
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den, moje milá ☺♥,
      tetování - vláskování jistě usnadní práci, nemoc si hold vybírá svou daň, i jinde. Ale hlavně to zdraví, obočí si dolíčíme nebo dotetujeme. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Tužka vypadá zajímavě, maska od Baley mne až tolik nezaujala. Jednak už jsem nějakou ovocnou této značky měla a nenadchla mne a jednak mám trochu alergii na čerstvý ananas, takže kdoví, co by se mnou udělala.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ananas je výraznější ovoce, takže snadněji může dráždit. Mě toto zase dělá paprika, což je sice zelenina , ale vyvolává mi alergické reakce, které se projevují na pleti.
      Tužku vřele doporučuji, levná, barevně mi vyhovuje, dobře se s ní pracuje, jen nevydrží celý den na své místě. Krásný večer přeji. ☺☺

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Ahoj, s tužkou jsem opravdu spokojená, jen mi nevydrží celý den, je potřeba ji doupravit. ☺ Krásný den přeji. ♥

      Vymazat
  4. Tá maska musí voňať úplne úžasne. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, ano maska voní krásně, je osvěžující a pro tyto tropické dny ideální. ☺ Krásný den přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...