pondělí 21. června 2021

#ShoppinTime No. 26



AHOJ,AHOJ,

přeji krásné pondělí,  a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.


K&K arašídy jsou snad jediné arašídy, které mi jednak chutnají a po kterých nemám alergickou reakci, ale toto obří 500g balení nebylo pro mě, ale byl to malý dárek pro kamaráda. Pořízeno v Albertu za cca 150,- Kč. 


V DMku jsem zcela náhodně objevila i tento šampon na vlasy Tropical Dream z letní letošní limitky. No má překrásný, hravý a letní obal, takže jistě rozumíš, že jsem nemohla odolat. ☺


Od kolegyně jsme dostaly, za pomoc a větší vytíženost skvělý limetkový cheescake ze Světozoru. Byl opravdu moc dobrý, lehký, osvěžující a velmi chutný!


Menší drobnosti z Lidlu, EisKaffee pro letní osvěžení bude moc fajn a ovocné jogurty Pilos si beru moc ráda, variantu s malinami nebo jiným např. lesním ovocem mám moc ráda!!


Plus jsem nově vzala Formil odstraňovač skvrn - univerzální verze. Zkoušela jsem na bílé prádlo a celkem slušně funguje. Cena tohoto balení byla okolo 100,- Kč. 


Toto jsou velmi praktické, ale doslova nutné produkty, jako jsou náplasti, které jsou fajn, odličovací tampóny, které jsou SUPER a kupuji stále dokola. Naopak prvně jsem si pořídila i Siempre normal mens. tampony, které mi naprosto vyhovují a byla jsem spokojená. 


Výbava na letní dny, osvěžující voda ve spreji s vůní kokosu Balea mi přišla jako jasná volba a rovnou jsem si vzala i gel na holení z letní limity. 


Tato objednávka na Notinu byla doslova nutností a takovou "odměnou" za odměny v práci. Balíček jsem si vyzvedla v prodejně Na Poříčí ve Florentinu. Celkem mě balíček vyšel na 848,- Kč. 


Na doporučení Hanči z blogu Čičulka a Hani Pelicanky... jsme si vzala tuto pro mne naprosto no name vůni a značku AGENT PROVOCATEUR - PURE APHRODISIAQUE. TAto vůně skutečně krásně sladce-smyslně-lehce kořeněně voní, což mi není vůbec cizí a má celkem slušnou výdrž!!!

Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque parfémovaná voda pro ženy 40 ml 379,- Kč 


Clinique 3 Steps Introduction Kit Extra Gentle kosmetická sada XIII. pro ženy za krásných 469,- Kč. Sada obsahuje čistící pěnu, pleťové mléko a hydratační krém = Dramatically Different Moisturizing Cream.
 

Ponožky, naprosto běžná záležitost, ale u mne nějak nedostatková. Zašla jsem prvně do prodejny Sinsay u nás v OC Stromovka, kde jsem si pořídila dva sety 5ti párů krátkých ponožek a jedny zcela obyčejné šedé legíny. Celkem jsem platila neuvěřitelných 207,- Kč a jsem celkem zvědavá na "kvalitu" a funkčnost. Legíny mám na doma a jsou dostačující. 


Sladkosti, výhodná akce, no neodolala jsem a pořídila si malou bomboniéru Modré z Nebe a Kinder bueno. 


Toť mé poslední nákupy, které opět byly více rozmanité, než bych bývala řekla.

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.


9 komentářů:

  1. Já nakupovala na Elnino....slevy :-) Zítra vyjde článek tak se mrkni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, už se těším na článek ☺. Tvůj článek s boxíkem mne zaujal. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Eri,
    tá sada Clinique vyzerá zaujímavo, už dlho chcem vyskúšať túto kozmetiku, tak si počkám na Tvoju recenziu :-)
    A cheescake vyzerá výborne. Mňam.
    Kokosovú vodu som mala minulý rok, ale mám radšej tú od Vichy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, skvělé minerální vody jsou od Evian, co jsem zkoušela vyhovovaly mi nejvíce. ♥ Na tvé kulinářské a pekařské umění to rozhodně nemělo ☺♥. Od Clinique jsem snad tyto produkty měla - jistě je i recenze na blogu, super je určitě wash gel, hydratační krém je taky prima, ale odličovací krém - takový ten fialový je topkový!!!Kdyby nestál tolik, nepoužívám prakticky nic jiného!! Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Zdravím Eri, na Notino se taky chystám. Dochází mi parfém. Jinak momentálně zkouším suchý šampon -kokosovou vodu od Garnier. Nemáš ji vyzkoušenou ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, na Notinu ráda nakupuji, po Sephoře asi nejraději. Mají moji plnou důvěru. Ty jo, kokosovou vodu jsem měla od Balea, ale Garnier mi nic takového neříká..... ☺
      Krásný večer přeji. ♥♥

      Vymazat
  4. Limetkový cheesecake vypadá skvěle. Ta vůně má zajímavé balení a cena te Clinuque sady je taky myslím hodně dobrá (pro mne by ale nebyla, já se moc nekamarádím s čistícími gely)
    Hezký den (třeba ten zítřejší bude chladnější)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, třeba přijdou očekávané bouřky....☺☺. Výhodné sety či třeba i travel verze, to je moje, člověk toho může vyzkoušet celou řadu. ♥ Vidíš, já a moje pleť čistící gely používá již od nácti...let. Krásný večer. ☺♥

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    parádní nákupy! Nad Clinique jsem taky uvažovala, potřebuji nějaký nový oční krém. Ta vůně od Agenta byla skvělá, fakt jsem z ní byla nadšená. K narozeninám jsem dostala několik poukázek do DM, tak určitě něco taky pořídím:-D Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...