středa 16. června 2021

Oblíbenci za měsíc květen=may 2021

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního příspěvku, který bude o mých oblíbených produktech za měsíc pátý, čili za květen 2021. Opět, tyto oblíbence jsem začala psát tak trochu na poslední chvíli, nějak jsem se k tomu nemohla dostat. 


Mám tady nakonec takový mix, pečující kosmetiky, parfému a dekorativky. Vzala jsem to doslova od hlavy až po nožky. 

Suchý šampon jsem zařadily již před pár lety do mého pravidelného portfolia produktů, které pravidelně používám. ISANA suchý šampon s moc pěkným, takovým hravým obalem a vůní kokosu mne osobně vyhovuje. Cenově dostupný, proces mytí mi prodlouží až o dva dny a dodá objem, což je přesně to, co potřebuji! 

Ani jsem si toho nevšimla a je tady další produkt z Rossmannu, ale tento tělový peeling na doporučení Hanči z blogu Čičulka sem prostě musím zařadit. Používám opravdu často, moc ráda a dělá mi skvělou službu. Krásně voní po kokosu, hrubost zrníček cukrového peelingu mi plně vyhovují a co velmi oceňuji je olejová složka, která mou pleť skvěle vyživí a vyhladí. Parádní produkt a mohu ho jen a jen doporučit. 


A tímto péčí o tělo končíme. Ziaja tělový tónující krém je NAPROSTO PARÁDNÍ. Používám již druhým rokem a nemohu si ho vynachválit. 1x týdně aplikuji tento krém, ideálně právě po použití peelingu a jemný, zlatavý nádech mi krásně vydrží. Snadná aplikace, příjemná konzistence. Za mne super produkt!


Depeche lak na nehty od Avonu jsem si zamilovala již, když jsem si ho objednávala. Nezklamal, nemýlila jsem se. Skvělý, stylový. Používám na nehty u nohou! Ale chápu, že černá barva se nemusí líbit každému, co se týká nail péče. 


Prosím omluvte mix fotek produktů, jelikož se mi vůbec, ale vůbec nedařilo asi díky světelným podmínkám nafotit oblíbence pohromadě, proto záběry takové, jaké jsou. 


Řasenka Maybelline SKY HIGH oslovila i mne. Malý kartáček, se kterým se skvěle dostanete ke všem řasám, zvláště pak na spodním víčku. Černo - černá barva, až voděodolná výdrž, cenově pořídíte do 200,- Kč, nyní již v každém DMku. 


Dobře drží, snadno se odličuje a dělá mi výrazné, dlouhé a husté řasy, při druhé vrstvě, jako mrkací panenka. Po dvou týdenním používání se řasenka dostala snad do své nejlepší kondice!! VŘELE DOPORUČUJI a naprosto chápu, proč je tolik vychvalovaná! 


Calvin Klein EDT - Euphoria je vůně, kterou pravidelně používám a pořizuji již od roku 2007. Za mne je to vůně lehce smyslná, ženská a cítím se v ní dobře. Mix kořeněnější složky se sladkou, dělá z ní vůni, kterou mohu použít na běžné denní nošení, ale třeba i na večerní akci. Kupuji převážně na Notinu. Za mne léty ověřený oblíbenec!!

Urban Decay je značka, kterou mám ráda. Tato paletka Naked ON THE RUN je skvěle složená, praktická díky velkému zrcátku, ale také těžká, takže bych s ní asi necestovala. Ovšem se zrcátkem se pravidelně líčím! 

Mix nude stínů, které jsou dobře pigmentované, mají standardní UD skvělou výdrž je za mne důvodem, proč mám tuto paletku ráda. Navíc zároveň obsahuje rozjasňovač, krásnou šťavnatou tvářenku a teplý bronzer! 👍


Na rty jsem nejvíce a nejraději používala tyto vzorečky rtěnek od Makeup Foure Ever. Nejvíce prostřední odstín. 


Nanáším štětečkem, kdy se její výdrž rozhodně prodlouží. Tato krémovější rtěnka je skvěle pigmentovaná, moc příjemná na rtech a rozhodně bych si pořídila plné balení, pokud bych zrovna nějakou rtěnku potřebovala, což rozhodně nepotřebuji. ☺


Prostřední - rudý odstín, který je při nanesení mnohem světlejší, s výraznějším oranžovým zabarvením a byl pro mne asi největším překvapením, jak dobře se mi nosí a sedí. 


Vola-la, jsme u konce. Toto jsou mí květnoví oblíbenci, mé nejčastěji používané produkty. 


Znáš nějaké produkty? Zaujal Tě nějaký?



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.


6 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    moc pěkní oblíbenci. Tu paletku od UD znám z jiných blogů, ale sama jsem ji nikdy nezkoušela. Teď k narozeninám jsem dostala jejich novou paletku Wild West, tak jsem na ni fakt zvědavá. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, už min. týden jsem v blogerském skluzu, vůbec nic nestíhám až z toho mám ty své úzkosti. Chystám se a moooooooooc se těším na tvůj blog. Na novou paletku UD jsem zvědavá obzvláště. ☺♥ Krásný letní - leč trochu více parný den.

      Vymazat
  2. Eriko, vyzkoušeného nemám nic, jen peeling jsem viděla u Hanky na blogu. A zaujala mne řasenka - má kartáček, který mi obvykle vyhovuje.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, řasenka je skutečně super, dokonce i voděodolná...., mohu vřele doporučit. Krásné, dlouhé a husté řasy dělá. ☺♥ Prima den přeji!!

      Vymazat
  3. Ten bronzující krém od Ziaji chvi koupit už dlouho a vždycky na něj zapomenu :-(

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...